Sikersztorik

O.Évi

Kedves Ági és Kinga!

Lejártam már 1 bérletet (10 alkalom) és már a második bérletem felénél vagyok.

1 bérlet után az eredmény már látható, fantasztikus. 
És az is fantasztikus, hogy mennyire szeretem és élvezem az edzéseket. 
Imádom a zenét, a hangulatot, a társaságot. 

Szeretném megemlíteni azt is, hogy nagyon sokat segített nekem a Beautyrobic. 
Javult a tartásom, amivel a hátfájdalmaktól megszabadultam szinte már teljesen, jobb lett az állóképességem és magabiztosabb is lettem :)

Nem beszélve arról, hogy mivel mindig oda figyeltek ránk, javítotok, ha valamit nem jól csinálok, többször is, és ezáltal jól csinálom a feladatokat, ezért nincs fájdalom és izomláz másnap, legalább is olyan nincs hogy ne tudjak felkelni...
(többször volt már rosszabb tapasztalatom más fajta edzések után)

Úgyhogy én mindenkinek csak ajánlani tudom a Beautyrobic-ot!

Örülök, hogy vagytok nekünk :)

Hajrá csajok!! 
             

P.Anita

Ági!
Szeretném neked leírni, mit jelent számomra a Fitty Land. Másfél éve mentem el először hozzád egy beautyrobic edzésre. Mondanom sem kell, bár többször elmeséltem, hogy úgy éreztem magam, mint egy elefánt a porcelánboltban. De már akkor magával ragadott az, hogy mindenre figyelsz. Tudod a neveket, kérdezel, segítesz, és mindig mosolyogsz. Ennek köszönhetően mentem újra és újra. Egyszer csak eljött az idő, amikor már heti 4-6 edzésen is voltam, persze, volt, hogy dupláztam. És imádtam, imádom a mai napig. A személyiségeddel, a hihetetlen kedvességeddel, odaadásoddal olyan légkört alakítottál ki a teremben, hogy oda mindig öröm menni. Barátokat köszönhetek neked, és a Fitty Landnek, amiért nagyon hálás vagyok Neked. Ezen kívül mindegy milyen napom van, mindegy mennyire vagyok szomorú, frusztrált, ideges, mennyire van az önbecsülésem a legalján, egy nálad töltött óra után más lesz minden. Ki tudom adni a feszültséget, a haragot, a dühöt, és te és a lányok segítségével mindig örömmel és mosollyal megyek haza. Ha pedig jó nap volt, akkor még jobb lesz egy esti tekerés után. 
Idén ősszel több okból kifolyólag nem tudtam annyit járni, mint szerettem volna, sok időt ki is hagytam. És életem egyik legrosszabb napja után mentem el először, december elején újra. Sírva, borzalmas lelki állapotban, tényleg szörnyen voltam. És végig küzdöttem az órát (azért küzdöttem, mert az elején a sírással, és az elejétől a végéig a fizikai erőmmel) aminek a végére úgy éreztem felszabadultam. Már nem sírtam, csak mosolyogtam. Örültem, boldog voltam. Akkor rájöttem, persze nem először, de végérvényesen, hogy a legjobb napok és a legrosszabb napok lezárása nálad kell, hogy végződjön, mert a jót még jobbá teszed, a rossz nap pedig jóvá válik, mert olyan közegben vagyok, ahol jó lenni. 
Köszönöm, hogy részese lehetek a Fitty Ladyk családjának.  :)

Sz.Bella

Sziasztok! Lehet korainak találjátok a bejegyzésem, hiszen 7 beauty edzésre tudtam munkám miatt eljutni, mégis szeretném elmondani! 20 éve dolgozok eü-ben, ahol bizony sokszor mi emeljük, cipeljük a nehezen mozgó, magatehetetlen , sokszor 100 kg feletti testsúlyú betegeket! Iszonyúan fáj a derekunk, hátunk, 12 órás munkarendben strapáljuk magunkat! Szerettem volna valami mozgást a szabadidőmben, ami segít csökkenteni a fájdalmam! Nyáron sikerült 2 lábujjam darabosra törni, így még nehezebb volt olyan edzésre bukkannom,ahol nincs "ugra-bugra", hiszen azt nem tudnám csinálni. Szeptemberben rátaláltam a Beautyrobic oldalára! Nézegettem a képeket, videókat, és "irigyeltem", hogy milyen csinos csajok járnak ide! Mégis elmentem a nyílt napra,ahol annyira beleszerettem ebbe a mozgásba,hogy rögtön bérletet vettem! És ami a bejegyzésem oka,hogy NEM FÁJ ANNYIRA A DEREKAM!!! Könnyebben mozgok,nem görbülök gerincben annyira! Kolléganőim is észrevették! Meg is "fertőztem" őket a Beautyval! Ági pedig maximálisan odafigyel egyenként is mindenkire! NAGYON KÖSZÖNÖM!!! Szeretnék nyárra olyan csinos lenni,mint TI csajok! :-) Szép napot nektek!

B.Rita

EZ MINDEN NŐNEK VALÓ!

Ha valaki egy évvel ezelőtt azt mondja nekem, hogy sportmelltartóban, feszülős leggingsben tükör előtt tekergetem magam, biztosan körberöhögöm...

A történetem a második gyermekem születéséhez nyúlik vissza. A legfontosabb volt, hogy megfelelő mennyiségű anyatejet kínáljak "ezüst tálcán", biztos ami biztos zabáltam és amikor csak tehettem pihentem. Nagyon elhagytam magam. Így aztán ez a történet 84 kilósra duzzadt...
Tudtam, hogy ez nagyon nincs rendben, de nem volt erőm kibújni a jól megkomponált kifogásaim mögül. Továbbra is hordtam a terhes ruháimat, a férjem fotózta a csodás gyerekeinket (Persze szigorúan nélkülem!) és azt vettem észre, hogy nem szeretek tükörbe nézni. Emlékszem egyszer a közeli bolt eladója szólt, hogy van valami az arcomon. Rém ciki volt! Konkrétan a lányom püréjét kentem oda, de nem vettem észre, mert menekültem a tükörképem elől. 
A Beautyrobicról először az egyik gyerekkori barátnőmtől hallottam. Ő 3 hónappal korábban szült nálam és már félévvel később bomba formában volt. Mesélte, hogy mennyire hatásos ez a risza és total agy-kikapcs, lesötétített teremben egy óra hosszát üvölt a zene. Gondoltam, legalább nem a gyerek... Hurrá, ez kell nekem! Rá is kerestem. A talált infók nagyon tetszettek, de amikor megláttam a fotókat, azt mondtam: "Na neee! Mit keresne egy ilyen trampli ennyi csinos csaj között?". A facebook oldalt azért lájkoltam. Hétről-hétre eljutottak hozzám a dögösebbnél dögösebb edzés képek. Egyszer még rá is írtam Ágira, a debreceni Beautyrobic edzőjére, aki kedvesen buzdított, hogy ne foglalkozzak vele mennyi a túlsúlyom, biztosan van helyem a csapatban. Vágyakoztam, de mindig jegeltem a témát. Az utolsó lökést kangatrainerem adta, akinek a szülés utáni rehabilitálódásomban (Nagyon fontos!) sokat köszönhetek. Tőle kaptam egy ingyenes próba órára feljogosító kártyát. "Menj el! Szeretni fogod! Ez minden nőnek való!"- így biztatott. Szükségem is volt rá. Ekkorra azért már hónapok óta tornáztam, figyeltem az étkezésre, 12 kilótól szabadultam meg, kimerészkedtem a kinyúlt, szoptatós pólós csigaházamból és bejelentkeztem. 
Az első óráról meghatározó emlékem, hogy a kezdeti szégyenlősség után ezen eszméltem: Nézem magam a tükörben!!! Majdnem potyogni kezdtek a könnyeim, annyira felszabadító érzés volt. Méterekre a föld felett szárnyaltam haza gyerkőcöt fürdetni. Még aznap este megmutattam a férjemnek hogyan pattan fel a popó egy bizonyos mozdulatnál. Borítékolva volt heti egy kimenőm Beautyrobicra. ;)Várok is minden kedd estét, mint egy randit. Hiszen egy randinak is erről kell szólnia, hogy remekül és szexinek érezzük magunkat. Igaz ennyire izzadni, csak a nagyon sokadikon illik... Bocsi.  :) Szóval szerelem-mozgás lett.
Mikor ezt írom, még csak az első bérletem utolsó alkalmait tekerem. Már 8as helyett 6ossal kezdődik a mérlegen az a bizonyos számjegy. Természetesen azóta is átgondoltan étkezem és itthon is tornázok még minimum háromszor egy héten. De hogy mit adott nekem a Beautyrobic? Újra eszembe juttatta, hogy amellett, hogy ANYA vagyok, NŐ is! Előkerültek a szekrény mélyéről a csinos ruhák. Akkor is rendbe szedem magam, ha csak a játszótérre megyünk. Bébiétel helyett sminket viselek az arcomon, mert bizony újra tükörbe tudok nézni. Végre én is szerepelek a gyerekekről készült képeken. Sőt! Tudatában vagyok annak, hogy rajtam van még vagy 9 kiló, de ma már ezt a fotót is bevállalom. Apa csinálta rólunk és nagyon büszke ránk! 
 

K.Andi

Tavaly augusztus végén, az egyik kolleganőm megkérdezte, lenne-e kedvem elmenni vele tornázni. Túl sok mindent nem tudtam arról, hogy hová is megyünk, csak annyit, hogy Beautyrobicnak hívják a tornát, nagyon meleg van, izzadni fogunk és hangos zenére kell csípőt tekerni. Gondoltam, kipróbálom. Volt rajtam némi súlyfelesleg, hiszen kb. 2 éve nem mozogtam egyáltalán.

Az első ilyen próbaóra után alig bírtam felkelni a parkettáról. Életemben nem fáradtam még el tornától ennyire. Két nap múlva olyan izomlázam volt, alig bírtam megmozdulni. Mindezek ellenére eldöntöttem, hogy szeptembertől rendszeresen, legalább hetente kétszer el fogok járni tornázni. Szeptember 4-én meg is vettem az első bérletet. Az első két hétben heti 2x voltam, de kíváncsi voltam a többi óra típusra is. A 3-4. héten így beiktattam + 1 órát. Egyszer a Core-t, a másik héten a hengeres órát próbáltam ki. De arra nem számítottam, hogy ezeket is oly annyira megszeretem, hogy nem tudom eldönteni, melyik órára járjak majd ezután. Eltelt 4 hét, lejártam a bérletet, és 26-án vettem egy újabbat.

Egyik óra után kicsit maradtunk beszélgetni, és valahogy felhozódott a táplálkozási tanácsadás. Mondta Ági, hogy ezzel is foglalkozik. A következő hétre meg is beszéltünk egy időpontot konzultációra. Egy óra beszélgetés után eldöntöttem, hogy én szeretnék ebbe belevágni, és elindítottuk az Életmódváltó Programot. Szerettem volna fogyni, ez volt a fő célom. Egy kis füzetben írt nekem mindenféle dolgot, segítséget kaptam tőle abban, hogy mit ehetek, milyen vitaminokat kellene szednem. Három héten keresztül írnom kellet, mikor és mit ettem, mennyi folyadékot ittam, amit utána átbeszéltünk. Eközben jártam már hetente 4x tornázni. Nagyon jól esett a mozgás, hiszen ülő munkát végzek. Minden nap azt vártam, hogy végre este legyen, tudjak menni tornázni, ahol jól érzem magam, és ki tudok kapcsolni erre az egy óra hosszára. Nagyon jó érzés volt, amikor először felkerültem a heti dicsőségfalra, majd rövid idő elteltével a havira is. Decemberben sikerült végigcsinálnom a karácsonyi kihívást, mindezt munka és család mellett. Most márciusban nem volt kérdés, hogy próbálom megcsinálni a 2 hónapon át tartó születésnapi kihívást is. Nem kevés munka van benne, de büszke vagyok magamra, hogy ezt is sikerült végigcsinálnom. Nagyon sok dicséretet kapok az utóbbi időben mindenkitől, a fogyásom, kitartásom, akaraterőm miatt.

Az Életmódváltó program és a rendszeres torna meghozta a várva várt eredményt, hiszen 14,5 kg-tól sikerült megszabadulnom. Nem az volt a célom, hogy minél hamarabb lemenjenek a plusz kilók, hanem ha lement, meg is tudjam tartani.
Midenkit csak bíztatni tudok, hogy Ti is elérhetitek a céljaitokat koplalás nélkül, és ehhez minden segítséget megkaptok a FittyLandben! ☺️

Deme-Nagy Ágnes

Deme-Nagy Ágnes

30 éves, életmód- és táplálkozási tanácsadó, sporttáplálkozási szakértő és aerobik edző.

Rólam