Kezdőlap

A FittyLand több mint egy hely, ahová edzeni jársz!

Különleges aerobik edzések

Csoportos óráinkon és egyéni edzéseinken a legnagyobb biztonságban érezheted Magad, hiszen sportrehabilitációs trénerként és edzőként is az a célom, hogy a mozgás olyan örömforrás legyen számodra, amely hozzásegít Téged egy egészségesebb testhez és egy kiegyensúlyozottabb élethez! Legyen a célod fogyás, alakformálás, hajlékonyság fokozása vagy az állóképességed fejlesztése, akkor jó helyen jársz, mert nálunk biztosan megtalálod azt, amit keresel! Ha a csoportos óráink között nem találod meg a számodra legmegfelelőbbet, akkor lehetőséged van személyre szabott privát vagy kiscsoportos foglalkozások során fejlődni.

 

Mozgásszervi rehabilitáció - sportrehabilitáció

Legyél hobbi- vagy élsportoló, biztosan volt már kisebb-nagyobb sérülésed, hosszabb ideig tartó izomlázad, izomhúzódásod. Ha szeretnéd ezeket elkerülni és még hatékonyabbá tenni az edzéseidet - legyen az bármilyen fajta sport -, keress bizalommal, segítek Neked! Egy mozgásszervi állapotfelmérés során felmérem az erősségeidet és a fejlesztendő területeket, ez alapján tudjuk megkezdeni a közös munkát, amelynek célja lehet nem csak egy rehabilitáció, de a sportteljesítményed fokozása is például egy hatékonyabb bemelegítési vagy levezetési rutin kialakításával. 

Ha semmit nem sportolsz, de mozgásszervi problémával küzdesz - legyen az régóta húzódó vagy éppen mostani sérülés, baleset következménye -, akkor is keress bátran, segítek a rehabilitációban, a hétköznapi mozgásaid hatékonyabbá tételében!

 

Táplálkozási tanácsadás - sporttáplálkozás, életmód tanácsadás és workshopok

Ha úgy érzed, lenne mit megreformálnod a táplálkozásodon és veszítenél néhány centit innen-onnan a bikini-szezonra, segítek az életmódváltásodban! De akkor is bátran megkereshetsz, ha elégedett vagy a testalkatoddal, de minőségi táplálkozással energikusabbá tennéd a mindennapjaidat, hogy nagyobb lendülettel nézhess szembe az elébed álló kihívásokkal!

Komoly sport-célokat tűztél ki Magad elé és pontosan tudod, hogy a megvalósításhoz a táplálkozásod megreformálására is szükséged van? Ehhez fontosnak a tartod a minőségi táplálék-kiegészítők fogyasztását, de ötleted sincs, melyiket válaszd a piacon megtalálható 250 fajtából? Sporttáplálkozási szakértőként segítek Neked eligazodni a vitaminok rengetegében, egyeztessünk időpontot konzultációhoz!

Mindannyian irigyeljük azokat, akik mindig vidámak, kicsattannak az energiától, ezerféle dologban vesznek részt, állandóan pörögnek. Csodaszép családjuk, szárnyaló karrierjük, pezsgő társasági életük van. Mindig mindenre van idejük, kiegyensúlyozottak, magabiztosak. Vajon hogyan csinálják? Workshopjainkon vagy személyes tanácsadásainkon Te is elsajátíthatod mindazt a tudást, ami ahhoz szükséges, hogy megszervezd azt életet, amelyre mindig is vágytál!


Csoportos és egyéni edzéseinkről az "Edzéstípusok" menüpont alatt találsz bővebb információt.

Konzultációra, egyéni és csoportos edzésekre bejelentkezni az "Időpontfoglalás" menüpontban tudsz. 

Várunk szeretettel, csatlakozz hozzánk és légy igazi FittyLady! 

                                  

Deme-Nagy Ágnes

Deme-Nagy Ágnes

30 éves, életmód- és táplálkozási tanácsadó, sporttáplálkozási szakértő és aerobik edző.

Rólam