Blog

Sziasztok Lánykák,

néhányan írtátok, hogy most még a szokásosnál is többet ültök a gépetek fölött, és a home office-ban még gyakoribb, hogy beleragadtok egy-egy kényelmetlen, görnyedt pozícióba. Ezzel párhuzamosan egyre többet fáj a nyakatok, derekatok, lapocka környéki izmaitok, és van olyan, akinek éjszakára is megmarad ez a kellemetlenség. 

Igen, erre a fájdalomra segítséget jelent a kinesio tape és a köpölyözés, triggerpont-lazítás is, amit nagyon szívesen megcsinálok Nektek, hiszen az egyéni rehabilitációs foglalkozásokat továbbra is meg tudjuk tartani. Viszont az a rossz hírem, hogy mozgás nélkül mindez semmit sem ér, ezek csak kiegészítő terápiák! 

Figyeljetek arra, hogy a napi munka során 15 percnél tovább ne merevedjetek bele a mozdulatlanságba! Néhány egyszerű gyakorlattal mozgassátok át a nyakatokat, vállatokat, karotokat, és ugyanilyen fontos az alsó végtagra, csípőre is figyelmet fordítani!  Persze mindezt nem egyszerre: az egyik negyed órás szünetben például néhány vállkörzés, a másikban néhány bokakörzés, spicc-pipa gyakorlat. Nem a leizzadás a cél, hanem a lelassult vér- és nyirokkeringés fokozása, valamint az ízületek átmozgatása. 

Este pedig irány egy jó kis edzés, ahol már tényleg izzadunk, minden porcikát kellemes fáradásig gyötrünk és alaposan lenyújtunk! A bónusz relaxáció pedig kincset ér, sokszor az egész 80 perces kikapcsolódásból ez a néhány perc használ a legtöbbet! ;)

Ha szükségetek van erre, akkor ma este szeretettel várlak titeket 18:00-tól ONLINE egy klassz BeautyCore órára, gyertek! :)

Bejelentkezés: www.fittylady.com/idopontok

Sziasztok Lánykák,

mit szólnátok hozzá, ha ma este tornáznánk együtt egy szépet? :) Úgy érzem, most különösen nagy szükségünk van minden kis csodára, ami egy picit is jobb kedvre derít minket – legyen az egy kellemes dallam, egy jóleső gyakorlat vagy egy lazítő relaxáció! Ma este 18:00-tól mindezzel várlak Titeket Gerinctornán ONLINE, gyertek! :)

Regisztráció: www.fittylady.com/idopontok

u.i.: Valószínűleg a szőrös kis segédedzőm ma is velem tart! :)

Sziasztok Lánykák,

ne aggódjatok, ma sem hagylak Titeket mozgás nélkül, 18:00-tól Beautyrobic új helyszínen, amihez ONLINE tudtok csatlakozni! Még az is lehet, hogy egy sokatok által kért sztárvendégem is lesz! ;)

Regisztrálni a szokásos módon tudtok, amit kérlek, tegyetek meg időben, mert 17:45 után már kevés esély van arra, hogy hozzá tudlak adni Titeket a zárt VK csoporthoz, pláne, ha a regisztrációval sem készültetek még el és teljesen új számotokra a felület.

A VK-s regisztráció amúgy egyszerű, ha nap közben mégis elakadnátok, keressetek nyugodtan, segítek szívesen!!  Este fél6 után viszont erre már nincs lehetőség, olyankor már javában az online közvetítés zökkenőmentességén dolgozom. 

Ne felejtsétek, az órák ezúttal 80 percesek hosszabb erősítő és nyújtó résszel, ráadás relaxációval, úgyhogy tényleg mindenre van időnk!!

Várlak Titeket szerettel, gyertek!! :)

Regisztráció: www.fittylady.com/idopontok

Sziasztok Lánykák,

többször pedzegettem már Nektek, mennyire fontosnak tartom, hogy ne arról szóljon az életünk, hogy mindig csak várjunk valamit: a munka végét, a szabadnapokat, az éves nyaralást... Hétvégétől hétvégéig élni és épp csak túlélni valahogy a hétköznapokat nagyon káros tud lenni. Gondoljatok bele: főként ezekből a hétköznapokból áll az életünk. Akkor lesarkítva egyszerűen csak túl akarunk lenni az egészen??

Tudom, hogy normàl körülmények között is sokan nehezen találják meg a mindennapok szépségeit, mert egyszerűen nem ezen van a fókusz. De gondolj bele, mennyivel produktívabb vagy akkor, amikor jó kedved van! 

Tisztában vagyok vele, hogy nem mindenki az álom-munkáját végzi, és úgy érzi, hogy kényszerpályára került. Egyrészt örök érvényű igazság, hogy a helyzeteden egyes egyedül Te tudsz változtatni, és apró lépésekkel elindulni abba az irányba, ahol lenni szeretnél. Lehet, hogy emiatt még nehezebb dolgod lesz egy ideig: például kevesebb lesz a szabadidőd, mert tovább kell képezned magad; vagy szorosabbra kell húznod a nadrágszíjat, hogy megalapozd a jövőbeni vállalkozásod tőkéjét, stb.

De mindezek mellett is tudod úgy élni az életedet, hogy apróságokkal szebbé teszed a mindennapjaidat: egy szép ruhadarabtól már a reggeled is jobban indul, és magabiztosabb is leszel a nap folyamán! Ehhez pedig még vásárolnod sem kell, mert biztos vagyok benne, hogy lapul olyasmi a szekrényedben, amit különleges alkalmakra tartogatsz! Hát ne várj vele tovább, a különleges alkalom most van! Itt az ideje az ünnepnapokra félre tett minőségibb teának vagy csokoládénak, és nyugodtan odakészíthetsz egy pohár bort vagy pezsgőt az esti fürdőzésedhez is! Ne várj az alkalomra, hanem teremtsd meg! Érezd jól magad, mert akkor minden sokkal könnyebb és gördülékenyebb lesz!

A csoki és a pezsgő mellett az edzés is rengeteg boldogsághormont termel: tudom, ez is idő, pénz, és valószínűleg hajat is mosni kell utána, mert velem biztosan csatakra izzadod magad! :D De tudod, hogy mindez megéri! 1 óra 20 perc kikapcsolódás, ami közben teszel az egészségedért, az álom-alakodért és utána még legyőzhetetlennek is hiszed magad!! ;)

 

Csatlakozz hozzánk ma este egy testet-lelket feltöltő ONLINE BeautyCore órára, ahol extra erősítés, hosszabb nyújtás és bónusz relaxáció vár! Várlak szeretettel, gyere! :)

Bejelentkezés: www.fittylady.com/idopontok

Terem-bezárás ide vagy oda, a FittyLadyk SOHA NEM ÁLLNAK MEG!! Ezen a héten is szorgalmasak voltatok Lányok, befűtöttetek rendesen és még új edzőtársakat is szereztetek, úgyhogy én nagyon büszke és hálás vagyok!! :) Jövő héten FOLYTATJUK!! ;)

Az igazi FittyLadyk még a kijárási tilalom alatt is megoldják a péntek esti bulit!

Kedvenc edzőcuccot elő és csavard fel a szőnyeget, mert 18:00-tól Beautyrobic-party a nappalidban, gyere!! ;)

Bejelentkezés: www.fittylady.com/ idopontok

Várlak szeretettel!! :)

Sziasztok Lánykák,

ugye otthon sem hagyjátok pihenni a labdákat? Ma este 6-tól újra ONLINE edzés, ahol nem csak a testünkért, de a lelkünkért is tekerünk!

Várlak Titeket szeretettel, gyertek! :)

Bejelentkezés a szokásos módon: www.fittylady.com/idopontok

!!Kérlek Titeket, ezt minél hamarabb tegyétek meg, és fél6-ig legyen meg a vk-regisztráció is, ami után ismerősnek jelöltök (Ágnes Dnagy)!!

Gátmetszés vagy repedés utáni hegek, császármetszés nyomai… Van olyan, aki hamar megbarátkozik vele, és van, akinek örök életére problémát okoz.

A felszíni sebek általában szépen és gyorsan gyógyulnak, ezért nem is szoktunk problémára gyanakodni. Ami igazán lényeges azonban, az a szemnek itt is láthatatlan!

Császáros Anyukák, van köztetek olyan, akinek a mai napig húzódik a hege, és nehezére esik egy-egy mozdulat főleg hideg időben, esetleg hideg medencében? Kíváncsi vagy arra, hogy miért van ez, mennyi káros következménye lehet és mit tehetsz ellene?

Akkor várlak szeretettel a szombat délelőtti ONLINE programunkon, ahol beszélünk a bőrfelszín alatt található, láthatatlan hegekről, a sebgyógyulásról és az ideális, bárki számára elérhető állapotról.

Várunk szeretettel, gyere! :)

Regisztráció: https://www.fittylady.com/workshop/25/FittyMommy-Delelott

Több kérdés is érkezett azzal kapcsolatban, hogy kinek ajánlott részt vennie a FittyMommy délelőttön?
Nézzük meg a nap tematikáját, hátha közelebb visz minket a válaszhoz!

-    Beszélni fogunk természetesen a mozgásról várandósság során: mikor, mit és mennyit kellene tornáznia egy egészséges kismamának?

-    Megnézzük, hogy milyen szuper gyakorlatokkal lehet csökkenteni az erre az időszakra jellemző mozgásszervi panaszokat, fájdalmakat.

-    Beszélünk a gátizmok szerepéről, alapgyakorlatokkal ráérzünk a használatukra és megtanuljuk, hogyan készítsük elő őket a várandósságra és a szülésre.

-    Kiderül, hogy szülés után mennyi időnek kell eltelnie ahhoz, hogy visszatérjünk a kedvenc sportunkhoz, és mire kell feltétlenül figyelnünk, hogy ne okozzunk komoly sérüléseket magunknak? 

-    Szó lesz a szülés utáni regenerációról, a medencefenék, és gát területének rehabilitációjáról, amely egyáltalán nem csak a hüvelyi úton szült Nőket érinti!

-    És ha már itt tartunk, mesélni fogok a szülés során keletkező hegek (gát-sebek, császármetszés) korrekt kezeléséről, ami nélkülözhetetlen ahhoz, hogy újra teljesértékű életet élhessünk!

-    Egyre többen fedezik fel magukon a szétnyílt hasizom tüneteit is, de a biztonság kedvéért megnézzük, hogyan állapíthatjátok ezt meg magatokon, és egyúttal beszélünk a megelőzés és regeneráció lehetőségeiről is.

-    Ha pedig olyan szerencsés vagy, hogy megúsztad ezt a hasizom-mizériát, elképzelhető, hogy egyéb mozgásszervi panaszaid vannak a szoptatás, vagy a helytelen gyerkőc-emelgetés miatt. Ne aggódj, megtanuljuk azt is, hogyan előzd meg vagy kezeld ezeket a helyzeteket is!

Láthatjátok, hogy nagyon sokszor előkerülnek a “megelőzés” és a “felkészülés” szavak. Ez nem véletlen, ugyanis a prevenció mindig sokkal könnyebb, mint egy kialakult probléma kezelése! Annál hatékonyabbak és sikeresebbek leszünk, minél hamarabb elkezdünk ezzel foglalkozni
A magam részéről azt gondolom, hálás vagyok, hogy mindezekről már korrekt infomációm van, pedig még sem anyuka, sem kismama nem vagyok. Viszont így pontosan tudom, milyen fontos lépésekkel lehet előkészíteni a várandósságomat és a szülés utáni regenerációmat, hogy kevesebb problémával kelljen szembesülnöm és több lehetőségem legyen megélni az anyaság valódi örömeit! 

Szóval akár régebben szültél, vagy a közelmúltban, esetleg még kismama vagy, netalán még épp csak tervezed az anyaságot, biztos lehesz benne, hogy sok hasznos dolgot tanulhatsz a délelőtti programunkon! Délután pedig még egy bónusz edzésen is részt vehetsz, ami tutira kellemesen elfáraszt, akár pocakkal, akár nélküle tornázol majd! ;)

Jelentkezz, várunk szeretettel! :)

Regisztráció: https://www.fittylady.com/workshop/25/FittyMommy-Delelott

Ebben a furcsa új világban egyetlen biztos pont van a napirendemben: az este 6-os online szeánszaink a FittyLadykkel! Olyankor majdnem normálisnak tűnik a világ: szól a zene, és azt csinálom, amiben jó vagyok: instruálok, motiválok, mert a célunk egy egészségesebb test!

Igyekszem az adott helyzetben megtalálni a pozitívumokat: 

+ sokkal több időt tudok együtt tölteni a kiskutyámmal, aki ha tehetné, egész edzés alatt ott ugrálna velem a kamera előtt! Ilyenkor azonban száműzöm a nappaliból az apukájával együtt, és reménykedem benne, hogy kibírja azt a 1,5 órát anélkül, hogy rám rontana. Bár a következő 3 hétben, ameddig biztosan tart a KaranTréning, még bármi megtörténhet! :)

+ További pozitívum, hogy extra gyorsan a zuhany alá kerülök az órák után, hiszen csak a videókon mögöttem látható ajtóig kell elmennem! :D

+ És ami szinte a legjobb, hogy az itthon fellelhető kreatív eszközöket is bevethetem az órákon! Ma például széket fogunk használni a gumiszalag mellett! Remélem, ennek Ti is örültök!! :D

Ha igen, akkor várlak Titeket szeretettel a ma esti 18:00 órás extra hosszú, 80 perces Beautyrobic KaranTréningen, gyertek! :)

+Belépő: írj ide kommentben egy olyan pozitívumot, amit a COVID alatt megéltél, aminek tényleg örülsz, hogy így alakult! ;)
Ha szégyellős vagy, privát üzenetben is jöhet, nem osztom meg mással. A célom ezzel a plusz feladattal csak annyi, hogy ma egy picit arra is gondoljunk, milyen jót adott nekünk ez az egész helyzet a sok kellemetlen dolog mellett.

Köszönöm, ha velem játszotok! :)

Bejelentkezés: www.fittylady.com/idopontok

Ha a korábbi bejegyzésem nem győzőtt volna meg Téged arról, hogy célzott kismama tornára járj hozzám, akkor most azt is elmondom, milyen extrákra számíthatsz nálunk az edzések mellett. ;)

 

~ Ugyanabban a szituációban lévő, hasonló kétségekkel, problémákkal küzdő nők társasága, akikkel könnyen egy hullámhosszra kerülhetsz,

 

~ velük a jó hangulat garantált,

 

~ szakképzett pre- és posztnatális trénerként pedig én felügyelem minden mozdulatodat, hogy biztosan ne árts se Magadnak, se a babádnak és valóban hatékonyan dolgozz az edzésen,

 

~ extra tanácsokkal látlak el a hétköznapi mozgásoddal kapcsolatban azért, hogy az ilyenkor apró bosszúságot okozó dolgok (felkelés az ágyból, székről felállás, zokni felhúzása, cipő bekötése, stb.) könnyebbé váljanak,

 

~ amellett, hogy testileg is készülünk rá, beszélünk a szülés utáni regenerációról is azért, hogy még könnyebben vegyétek majd az akkor fellépő akadályokat!

 

Mindebből ízelítőt kaphatsz szombaton a FittyMommy online délelőttön! Nem csak előadást hallasz majd, hanem kérdezhetsz írásban vagy akár szóban is; lesz kismama torna, segítség a szülés utáni állapotfelméréshez és átbeszéljük a szülés utáni regeneráció legfontosabb lèpéseit is! Várlak szeretettel, csatlakozz! ;)
 

Regisztráció: https://www.fittylady.com/workshop/25/FittyMommy-Delelott

Nem tudom, Ti hogy vagytok vele, de nekem nagyon nehezen megy az ellazulás, az elmém elcsendesítése. Teljesen földhöz ragadt embernek tartom magam, állandóan jár az agyam, tervezek, szervezek még fejben is elalvás előtt, és rögtön ébredés után is. A pihenés is nagyon nehezemre esik emiatt, egyszerűen nem bírok kikapcsolni, még egy filmnézés közben is jegyzetelek a telefonomon. 

Na most az a jó hírem, ha Te is hasonlóan nehéz eset vagy ilyen szempontból, akkor az óra végi pár perces vezetett relaxáció még a magunkfajtán is segít! :) Semmi hókusz-pókusz nincs benne, egyszerű izomlazításos technika, amely során néhány percig tényleg csak Magadra figyelsz és el tudsz engedni egy kis feszültséget! Esküszöm, még nekem is segít, pedig én csak vezetem az egészet, de valahogy mégis érzem, hogy jót tesz a testemnek és a lelkemnek is! :)

Minden online edzésünkön időt szakítunk rá, ez az én kis extra ajándékom annak, aki ebben a helyzetben is megtisztel a bizalmával! :)

Ma este is kikapcsolunk picit a 18:00-ás BeautyCore edzés után, csatlakozz Hozzánk Te is, szuper lesz! ;)

Bejelentkezés: www.fittylady.com/idopontok 

A múlt heti tapasztalatok alapján egy könnyű takarót/plédet érdemes odakészíteni a művelethez, hogy megizzadva ne fázzatok meg a néhány perces kikapcsolódásban! ;)

Sziasztok Lánykák,

remélem, egy kellemes hétvége estéjén feltöltődve készültök a jövő hét megmérettetéseire és tervezgetitek a tennivalókat! :)

Ehhez hoztam segítségül Nektek az online órarendünket, ugyanis nincs megállás! Ezúttal ugyan a nappalimból, de töretlen energiákkal várlak Titeket szeretettel az edzéseinken!

Ha nem érzed a motivációt, hogy egyedül tornázz otthon, továbbra is számíthatsz minden segítségemre! Tudunk úgy edzeni, hogy közben én is lássalak, javíthassalak Téged! Minden részletet megtalálsz a korábbi posztokban, de ha mégis elakadnál, írj és segítek! ;)

Regisztráció az órákra, ahogy eddig: https://www.fittylady.com/idopontok

Tudjátok, hogy az igazi FittyLadyk előtt nincs akadály: mindent megoldunk ès sokkal erősebbek leszünk a végén! :)

Kitartást Nektek Lányok, hiányoztok!!
Szeretettel, 
Ági

Az előző bejegyzésben megnéztük, miért fontos, ha a várandósság során is aktív életet éljünk. Akik korábban is sportoltak valamit, azok sokszor ugyanott, ugyanazt a tevékenységet folytatják, maximum kihagynak egy-két olyan gyakorlatot, ami nem esik már jól nekik a növekvő pocakkal. Most elmondom Nektek, hogy miért érdemes ilyenkor speciális kismamatornára cserélni, vagy azzal kiegészíteni a megszokott edzésmódszert.

A FittyMommy kismamatornánkat kifejezetten úgy állítottem össze, hogy az óra minden részlete segítse a várandósággal együttjáró mozgásszervi panaszok megelőzését vagy a meglévő problémákat mérsékelni tudja. Emellett felkészítjük a testünket a szülés utáni új feladataink hatékony ellátására és a szülés utáni gyorsabb regenerációt is megalapozzuk.

Az órák első felében a szív-érrendszert karban tartó kardiótréning mellett fontos szerepet kapnak az izomegyensúly helyreállítását célzó erősítő gyakorlatok, amelyek során a nagy igénybevételnek kitett izmok mellett igyekszünk bekapcsolni a munkába egyéb elfeledett társaikat is, hogy semmi ne terhelődjön túl a rendszerben, és minden harmonikus terhelést kapjon! Emellett a megváltozott testtartás javítása, valamint a túlterhelt testrészek lazítása, átmozgatása is szerves részét képezi az edzéseinknek. Rengeteg törzsizom-stabilizáló gyakorlatot végzünk azért, hogy megtanuljuk kezelni azt a helyzetet, amelyben az egyre növekvő pocak előre húzza a csípőnket és ezzel párhuzamosan előre fordítja a vállakat, komoly háti panaszokat okozva ezzel. 

Az órán a jelentős terhelésnek kitett csípőízület lazítása kiemelt szerepet kap, ahogyan a medencefenék célzott tornája is. Az első két trimeszterben tudatosítjuk és erősítjük is a gátizmot, a harmadik trimeszter 2. felétől pedig már csak lazítjuk. A vénás torna is elengedhetetlen ilyenkor, hiszen a várandósság során jó néhány testi folyamat eredményeként gyakorivá válik az alsó végtagok vizesedése, a kitágult vénák miatt sokszor megjelennek a visszerek, így a trombózis veszélye is terheli ezt az időszakot, ha nem foglalkozunk vele körültekintően.

Az óra végi légzőgyakorlatokkal igyekszünk hatékonyabbá tenni a növekvő pocak miatt egyre nehézkesebbé váló légzést is, és szépen lassan ráhangolódunk a relaxációra is, ami sokszor a legfontosabb eleme az egész programnak: ilyenkor tényleg ellazul nem csak a test, de az ezer dolog miatt szüntelenül aggodó elme is, és az anyuka végre teljesen csak magára és a születendő babájára koncentrálhat.

Mindezeket egyetlen más tornán sem kapja meg a kismama ilyen egységben, így már érthető, amikor azt mondom, hogy a FittyMommy edzések tényleg minden körülményt figyelembe véve, személyre szabottan a várandós nőknek vannak összeállítva.

Ebből kaphattok egy kis ízelítőt a FittyMommy délelőttön, ahol várunk Titeket szeretettel akár kismamaként, akár újdonsült anyukaként is, gyertek! :)

Regisztráció: https://www.fittylady.com/workshop/25/FittyMommy-Delelott

Tegnap este 80 perces BeautyCore edzést nyomtunk a vállalkozó szelleműekkel, természetesen ONLINE! Íme Petra véleménye az óráról:

Ági, nagyon szépen köszönöm ezt a fantasztikus edzést! Nagyon jól éreztem magam, és ez az óra végi relaxáció teljesen kikapcsolt. Nagyon hangulatos így online is az edzés, de ezt már tavasszal is tapasztaltam a vírushelyzetben. Azért remélem mihamarabb találkozunk személyesen is!

Ma este is rendkívüli tornára készülünk, méghozzá a nappalimba invitállak Titeket egy Beautyrobic élő stream-re extra hosszú - de még túlélhető :D  - erősítéssel, hosszabb nyújtással és bónusz relaxációval!

Jelentkezni a szokásos módon lehet a weboldalunkon keresztül: 

www.fittylady.com/idopontok

Majd regisztrálj a vk.com -on, jelölj ismerősnek (Ágnes Dnagy) és hozzáadlak a zárt csoportunkhoz, ahol az edzés zajlik élőben.

Az élvezhető minőséghez stabil internetkapcsolatra lesz szükséged, ami tapasztalataink szerint a korlátlan mobilnet.

+ extra lehetőség: a vk csoportban közzétett ZOOM linken is csatlakozhatsz egy másik eszközről, így én is láthatlak Téged, így javítani is tudlak, ha szeretnéd! ;) Ehhez mindenképp egy kamerás eszközre (webcam/ laptop/ tablet / telefon) lesz szükséged, amire letöltöd a ZOOM ingyenes alkalmazást, és megnyitod a linket.

Kérlek, hogy mihamarabb végezd el a regisztrációt, 17:40-kor indul a ZOOM, hogy meglegyen az öltözői csevely is, pontban 18:00-kor pedig kezdődik az óra, ne maradj le!

Várlak szeretettel, gyere! :)

Akkor is nyomjuk, ha kicsi a hely, szakadozik a net, a gyerkőccel kell súlyzózni vagy párnával helyettesíteni a labdát! Mert nincs, ami megállíthatna minket!

Elismerem, hogy nem olyan, mint amilyen együtt a teremben lenne, de azt is tudom, sokan bediliznénk, ha még ezt is elvennék tőlünk! Úgyhogy foggal-körömmel ragaszkodunk hozzá, mert nem csak a testünknek kell, hanem a lelkünknek is!

Tegnap megtartottuk a II. FittyLady KaranTréning 1. edzését, ahol derekasan küzdöttek a lányok a körülményekkel, de mindent megoldottak és jól érezték magukat! Ez a legfontosabb!! :)

Ma BeautyCore van menün 18:00-tól, méghozzá 80!! percben extra erősítéssel, hosszabb nyújtással és bónusz relaxációval!

Ha csatlakoznál hozzánk, jelentkezz a szokásos módon a weboldalunkon keresztül: 

www.fittylady.com/idopontok

Majd regisztrálj a vk.com -on, jelölj ismerősnek (Ágnes Dnagy) és hozzáadlak a zárt csoportunkhoz, ahol az edzés zajlik élőben.

Az élvezhető minőséghez stabil internetkapcsolatra lesz szükséged, ami tapasztalataink szerint a korlátlan mobilnet.

+ extra lehetőség: a vk csoportban közzétett ZOOM linken én is láthatlak Téged, így javítani is tudlak, ha szeretnéd! Ehhez egy kamerás eszközre (webcam/ laptop/ tablet / telefon) lesz szükséged, amire letöltöd a ZOOM ingyenes alkalmazást, és megnyitod a linket.

Kérlek, hogy mihamarabb végezd el a regisztrációt, 17:40-kor indul a ZOOM, hogy meglegyen az öltözői csevely is, pontban 18:00-kor pedig kezdődik az óra, ne maradj le! ;)

Várlak szeretettel, gyere! :)

Drága Lányok,

úgy néz ki, egy ideig ez az utolsó közös képünk. De tudjátok, ha vége ennek az egésznek, akkor folytatjuk! ;) Addig pedig minden erőmmel azon leszek, hogy online is egy szuper edzés-élményt nyújthassak Nektek, ami ugyanúgy a napotok legjobban várt része lehet, mint eddig! :)

Természetesen azt is megértem, ha valaki teljesen elzárkózik az online edzéstől. Ebben az esetben a jelenleg érvényes bérletek érvényessége a bezárás időtartamával meghosszabbodik és az újranyitással indul majd újra. 

Csoportos edzések a továbbiakban CSAK ONLINE kerülnek megtartásra a weboldalunkon található órarend szerint zárt csoporton keresztül a vk.com-on. Itt regisztrálni tudtok új felhasználóként, vagy a meglévő facebook profilotokkal egyetlen kattintással. Ha megvan a regisztráció, jelöljetek ismerősnek (Deme-Nagy Ágnes), én pedig hozzáadlak Titeket a zárt csoporthoz az edzést megelőző 15 percben. Az órákra jelentkezni éppen ezért legkésőbb az óra előtti 15. percig lehet, így időben be tud mindenki kerülni a csoportba. 
Emellett ha szeretnétek, egy ZOOM linken keresztül lehetőség van arra is, hogy én is lássalak Titeket, miközben tornáztok, így biztosan egy térd sem csúszhat a boka elé, és egyetlen hát sem lehet görbe, mert mindent kiszúrok és akár 1000 km-es távolságból is javítok! ;) Aki igényli ezt az interakciót, az minden nap megtalálja a vk-csoportban a ZOOM linket is, és oda bejelentkezve folyamatos képes összeköttetésben lehet velem. Ha nem használtátok még ezt a programot, de érdekel Titeket, keressetek bátran, segítek a telepítésben és a használatban! 

Ezen kívül szeretnék még egy kicsit többet adni Nektek, meghálálva a bizalmatokat és a folyamatos kitartásotokat! 

Ezért a gerinctorna és a fascia tréning 48 óráig visszanézhető lesz minden alkalommal, a Beauty-edzések pedig 60 helyett 80 percesek lesznek! 

Így aztán már tényleg mindenre lesz időnk, amire eddig nem volt: a zúzós álló rész után jöhet egy minden porcikára kiterjedő erősítés, egy alapos nyújtás és ha szeretnétek, még egy ini-mini relaxációt is beiktathatunk! :) Ez utóbbbira azt hiszem, most sokunknak szüksége van, és bármilyen hihetetlen, pár perc is csodákra képes, erről a gerinctornások sokat tudnának mesélni! 

Az órákon részt vehettek érvényes bérlettel, illetve a rendkívüli helyzetre való tekintettel az egyszeri órajegyek is 1.700 Ft-ba kerülnek. Arra kérlek Titeket, hogy a névre szóló átutalásos számla kiállítása előtt ne utaljatok nekem pénzt, várjátok ezt meg minden alkalommal! Ha nem kaptatok még tőlem online soha számlát, akkor szükségem lesz egy számlázási címre Tőletek és egy olyan e-mailcímre, ahová küldhetem az elkészült számlákat.

És ami a privát rehabilitációt, szülés utáni regenerációt, táplálkozási tanácsadást illeti: erre továbbra is lehetőségetek lesz nálam a szokásos helyen, a kis Rehab-szobámban! A weboldalon ehhez is megtaláljátok a szabad időpontokat, továbbra is ott tudtok jelentkezni! Ilyenkor arra kérlek Titeket, minden esetben helyesen viselt maszkban érkezzetek és használjátok a kihelyezett kézfertőtlenítőt! 

Tudom, hogy ez most rengeteg információ így egyszerre, de megpróbáltam mindenre kitérni. Ha mégis maradt bennetek bármi kérdés, keressetek bátran, igyekszem miharabb válaszolni és a lehető legjobb megoldást megtalálni! ;)

Ha van kedvetek már ma kipróbálni velem az online rendszert, akkor 18:00-tól Gerinctornán várlak Titeket szeretettel, gyertek! :)

Bejelentkezés ahogy eddig: www.fittylady.com/idopontok

Vigyázzatok Magatokra, tartsatok ki, mert ennek úgyis vége lesz egyszer!!
Szeretettel,
Ági

Drága Lányok,

nagyon úgy néz ki, hogy egy darabig a ma estiek lesznek az utolsó közös edzéseink személyesen a FittyLandben!

Természetesen a kényszerszünet alatt is azon leszek, hogy megtaláljam a megoldást arra, hogy mindenki FittyLady maradhasson a karantén ideje alatt is!

A további információkkal szeretném megvárni a kormány hivatalos rendelkezéseit a részletszabályokkal. Azok függvényében fogok értesíteni mindenkit ia facebook oldalainkon, a weboldalunkon és e-mailen keresztül is a csoportos és egyéni órákról, rehabilitációról, az online szolgáltatásokról és a jelenleg érvényes bérletek sorsáról.

Tudom, hogy nagyon sok minden bizonytalan még, de egyben biztosak lehettek: ma este felejthetetlen edzésben lesz része annak, aki ellátogat a FittyLandbe, ezt megígérhetem!! ;)

Várlak Titeket szeretettel, gyertek!! :)

18:00 Beautyrobic
19:30 BeautyCore

Bejelentkezés: www.fittylady.com/idopontok

Sziasztok Lánykák,

a mai csonka nap, a FittyKör-edzés elmarad. Abban az időben szurkoljatok nekem, Budapesten vizsgázom! Bár addigra remélhetőleg már mindenen túlleszek! :)

Ha pedig mozognátok is valamit, akkor mindenképp jelentkezzetek be Kingához a 18:00-ás Beautyrobic edzésre, vele tuti jól indul majd a hétvégétek! ;)

Bejelentkezés: www.fittylady.com/idopontok

Te bejelentkeztél már a mai edzésekre?

Ha még nem, akkor nosza, rajta, min gondolkodsz?

- A FittyLandben majd végre megmelegedhetsz az egész napos ázás-fázás után;
- Itt a keringésfokozó, hidratáló olajkeverék illatától a lelked is kisimul, nem csak a narancsbőr;
- Na meg kiriszálhatod Magadból a héten összegyűjtött feszültséget;
- Mert tudod, zene bekapcs, agy kikapcs!
- Sőt, ezzel még kalóriát is égetsz és formálod az alakod;
- Egy klassz csapatban, ahol mindenki motivált a céljai elérésében!

Még mindig bizonytalan vagy? Én nem tudok ennél jobb programot, úgyhogy biztosan ott leszek, gyere Te is, várunk szeretettel! :)

18:00 BeautyCore velem,
19:30 Beautyrobic Kingával

Bejelentkezés: www.fittylady.com/idopontok

Úgy látszik, a szerda megmarad a találóskérdések napjának! :) A mai kincset érő talány:

Mit gondoltok, miért kell mozognunk?

Oké, azt már mindannyian tudjuk, hogy egy sor életben tartó testi folyamathoz nélkülözhetetlen a mozgás. Ez alatt pedig nem csak a szemkörzést, távolbanézést, billentyűcsapkodást és a hűtőnyitogató bicepszezést értem, tehát pontosítok egy picit a kérdésen:

Miért fontos, hogy minden egyes nap minden porcikánkat átmozgassuk a lehető legnagyobb mozgásterjedelemben?

Egyszerűen azért, mert amit nem használunk, az leépül! 

Gondolj csak az évekig a fiók mélyén lapuló kedvenc tinikori fürdőruhádra, vagy a konyhaszekrényben lévő befőttes gumira… Mind a kettő rugalmas, éppen úgy, ahogy az izmaid. Sokáig nem használtad őket, és végül teljesen elvesztették a rugalmasságukat, szétmállottak a kezedben a hosszú ideig tartó kihasználatlanság miatt… Bezzeg az ezer éves tréning nacid még mindig bírja, mert minden hétvégén abban kuckózol! Na pontosan ez történik az izmaiddal is! Na jó, szétmállani talán nem fognak, de rendesen leépülnek, ha sokáig pihenteted őket!

Ezt a leépülést pedig értsd úgy, hogy például egy kisebb sérülést követő 2-3 hetes inaktív időszakban elveszíted a korábban kőkemény edzésekkel hónapok alatt felépített izomtömegedet és izomerődet! Mi több, mivel a testünk kiválóan alkalmazkodik – hiszen ennek köszönhetjük a túlélésünket -, ha mostantól mondjuk maximum csak vállmagasságig fogod emelgetni a karodat, akkor egy idő múlva már nagyon nehéz lesz föntebb nyújtózkodnod. A tested megszokja, hogy mire használod, minden erőforrását arra összpontosítja, hogy a feladatatot a lehető legjobban teljesítse, és mivel érzékeli, hogy Te soha nem emeled a karodat a fejed fölé, egy idő után beszűkül a mozgástartományod, és bajban leszel, amikor 1 évben egyszer föl kell kapaszkodni a padlásra a karácsonyi díszekért.

Az egyetlen megoldás, hogy elkerüld ezt a kellemetlen helyzetet, az az, ha ügyelsz rá, hogy minden egyes nap átmozgasd minden porcikádat! Fokozd a keringésedet, túráztasd a pulzusodat (lehetőleg ne Híradó nézéssel..), állítsd kihívás elé a légzőrendszeredet, nyújtózz meg minden irányba, hogy megőrízd minden képességedet!

Pontosan ezt tesszük minden alkalommal Gerinctornán is, ráadásul mindezt klassz hangulatban, kihívást jelentő gyakorlatokkal! :)

Ha csatlakoznál hozzánk, ma este 18:00-tól várunk Téged is szeretettel, gyere! ;)

Bejelentkezés: www.fittylady.com/idopontok

Sziasztok Lánykák,

ma 1 órától is várlak Titeket szeretettel egyéni rehabilitációs foglalkozásokon, 18:00-tól pedig Beautyrobicon, 19:30-tól BeautyCore-on találkozunk, gyertek! :)

Bejelentkezés: www.fittylady.com/idopontok

A hét végéig pedig még üzenetben fel tudtok iratkozni a FittyLady OnLányok Videótári tagságra. Ma este indulunk az első élő órával, a 18:00-ás Beautyrobicot közvetítjük, csatlakozzatok hozzánk otthonról! ;)

Csodaszép novembert Nektek Lánykák,

újabb hónap szuper programokkal a FittyLandben!! :)

A legfontosabb hírem számotokra, hogy mostantól változik a FittyLady OnLányok Videótári tagság: mától a FittyLand edzéseit élőben közvetítjük hetente 3x egy zárt előfizetői rendszeren keresztül. 
A havi tagság ára továbbra is 13.590 Ft, amelyért így még több edzést kaptok, mint korábban! Minden héten egy Beautyrobic, egy BeautyCore és egy gerinctorna vagy fascia tréning lesz online streamelve. Továbbra is jár a FittyLady KisOkos a gyakorlatok helyes kivitelezéséhez, és a zárt rendszeren keresztül kérdezhettek is bármikor, ha elakadtok valamilyen feladattal vagy egyéb dologban van szükségetek segítségre! ;)

A havi tagságra e hét vasárnapig tudtok előfizetni üzenetben, az első edzés pedig holnap este 18:00-kor egy Beautyrobic óra lesz!

Ma este élőben 16:30-kor fascia tréningen,
18:00-kor pedig Beautyrobicon találkozunk!

Bejelentkezés: www.fittylady.com/idopontok

Várlak Titeket szeretettel, gyertek!

Az oldalainkat pedig érdemes lesz folyamatosan figyelni, mert hamarosan ovábbi izgalmas programokkal jelentkezem, hogy biztosan ne unatkozzatok ebben a hónapban sem! ;)

Sziasztok Lánykák,

ma este folytatódik a Halloweeni zsongás a FittyLandben! :)

Ezúttal boszinak, zombinak, vagy vámpírnak sminkelve hajtjuk végre a különleges gyakorlatokat

16:30-tól FittyKör-ön,
18:00-tól pedig Beautyrobicon.

Várlak Titeket szeretettel, gyertek!! :)

Bejelentkezés: www.fittylady.com/idopontok

Az edzések min.3-főtől kerülnek megtartásra. 
Ha ez a létszám az edzès előtt 2 órával még nincs meg, akkor a torna sajnos elmarad.

Minden szexi boszorkányt, vámpírt, zombit, szellemet és valamennyi földöntúli teremtményt szeretettel várunk ma este a FittyLandbe egy rémséges BeautyCore vagy Beautyrobic edzésre! :)

A mulatság után minden rémességesség vendégünk egy pohár banya-lére és némi borzalmas finomságra! A mai menünk különlegessége a porhanyós pók-potroh és a frissen ásott féreg-csemege! :P

Nagyon várunk Titeket, gyertek!! :)

Bejelentkezés a szokásos módon: www.fittylady.com/idopontok

? Miért erősítünk gerinctornán ?

Egy kis háttérinfó a mozgásszervi panaszok főbb okairól közelebb visz minket a válaszhoz.

Az anyatermészet úgy alkotta meg a testünket, hogy az a lehető legjobban, leghatékonyabban megfeleljen azoknak a követelményeknek, amelyekkel emberi életünk során találkozunk. 
Őseink azonban néhány ezer éve még teljesen másfajta életmódot folytattak, mint mi itt a XXI. században. Állandóan mozgásban voltak, fára másztak, bozótosban lapultak, sziklákon ugráltak, stb. 1000 dologra használták a testüket, és igen ritkán merevedtek bele egyetlen pozícióba. Egyformán terhelték az összes testrészüket. Az évezredek során azonban sok minden más mellett a mozgáskultúránk is eléggé megváltozott: nem menekülünk már a kardfogú tigrisek elől, nem futunk a mammut után (maximum a buszt vagy a gyereket kergetjük), viszonylag ritkán lendülünk át egyik ágról a másikra... Ehelyett gyakran órákig szinte teljes mozdulatlanságba fagyunk a TV vagy a számítógép előtt, az autóban ülve, a katedrán vagy a pénztárgép mögött állva. Az ízületeink mozgásterjedelme még a gyerekkori testünkéhez képest is jelentősen beszűkül, mert egyszerűen nem használjuk már annyiféle dologra és akkora intenzitással őket mint néhány éves korunkban. Az evolúció ugyan igyekszik lépést tartani a változással és szép lassan átalakul néhány dolog az emberi testben (gondoljatok az eltűnő bölcsességfogakra, vagy a rövidebbé váló 2. lábujjakra), de az elmúlt 100-150 év elképesztő ütemű technikai fejlődését irtó nehéz biológiai úton lekövetni. Ehhez sokkal több időre van még szükség. 
Emiatt most valójában egy eredetileg 0-24-ben mozgásra teremtett struktúrával kell helytállnunk a teljesen megváltozott körülmények között. 

Ahogyan azt említettem, a testünk életünk során is változik, igyekszik alkalmazkodni a céljainkhoz. Ha például egész nap előre görnyedve ülsz valahol, akkor egy idő után a vállaid már álló pozícióban sem fognak visszafordulni a helyükre; a mellizmaid egyszerűen megrövidülnek, hiszen szinte sosem hozod őket olyan helyzetbe, ahol szükség lenne az eredeti hosszukra. A fejed szépen lassan előre csúszik, hiszen úgyis mindig lehorgasztod: az utcán sétálva, a telefonodat bámulva, vagy már egészen korán az iskolapadban a matekfüzetedbe mélyedve. Így a nyakad elülső izmai a mellizmaidhoz hasonlóan szintén ritkán nyújtóznak meg, ezzel szemben a nyakad hátsó izmai valamint a hátizmaid folyamatosan hosszan nyújtott állapotban vannak. Amikor felállsz, akkor leginkább ezek próbálnak hátrahúzni és megtartani legalább annyira, hogy ne ess orra. Mivel a fejed előre helyeződve messzebb került az alátámasztási felületétől, ezért jóval nagyobb fizikai terhet jelent a megtartása, mint normál helyzetében középen. Extrém esetben egy átlag 5-6kg-os fej akár 30kg-os többletsúllyal képes terhelni a hátsó izmokat, amik igyekszenek még így is kitartani.

Így semmi csoda nincs abban, hogy olykor megfájdul a nyakad, vagy éppen egy csinos kis banyapúp indul növekedésnek ott, ahol a nyakad izmai a legnagyobb terhelésnek vannak kitéve. 

Tudom, hogy a testünket érő terhelésen nehéz változtatni. Az ébren töltött óráink 90%-ában a karunkat a testünk elé helyezve csinálunk valamit: eszünk, mosogatunk, porszívózunk, teregetünk, vezetünk, írunk, stb. Ezeket a cselekvéseket máshogyan nem tudjuk elvégezni, viszont az izmaink állóképességét tudjuk fejleszteni, hogy tovább bírják a rájuk rótt feladatot; néha meg is mozgathatjuk magunkat minden irányba, hogy emlékeztessük valamennyi porcikánkat arra, mennyi mindenre képesek; 1-1 gyakori mozdulatban pedig megtanulhatunk több izommal egyszerre dolgozni, hogy kissé harmonikusabban oszoljon meg köztük a terhelés.

Pontosan ezt csináljuk gerinctornán: nyújtózkodunk; rég elfeledett izmokat ébresztünk fel és bekapcsoljuk a mozgásokba, hogy kissé tehermentesítsék a túlfeszült társaikat; a nagy igénybevételnek kitett testrészeket pedig igyekszünk nem csak átmozgatni, lazítani de még ellenállóbbá is tenni!
Hiszen a feszes izom nem jelenti azt, hogy erős is! Gondolj bele, ha így lenne, akkor pisszenés nélkül bírná a tempót, amit diktálsz neki. 

Ha kitartottál, és eljutottál idáig, akkor már sejted, hogy mit csinálunk a súlyzóval gerinctornán! :) Na nem kell megijedni, max.1-1,5 kg-os eszközökkel dolgozunk, de higgyétek el, ezek bőven elegendőek ahhoz, hogy elérjük a korábban említett céljainkat!

Ha nem hiszed, győződj meg róla Magad! Gyere el a mai 18:00-ás tornára és kezdj el dolgozni egy egészségesebb, mozgékonyabb és energikusabb testen, ami sokáig nem hagy cserben és bármire képessé válhat! ;)

Bejelentkezés: www.fittylady.com/idopontok

Mai napig büszke vagyok arra, hogy a vendégeim nagy része ajánlásból érkezik! :) A legjobb, amikor az egykor vendégként elhozott barátnő legközelebb már a meghívója nélkül tér vissza, de hoz magával egy újabb kedves elsőbálozót! :D Ez mindig megerősít abban, hogy annyira jó és szerethető az, amit csinálunk a FittyLandben, hogy érdemesnek tartjátok arra, hogy másokkal is megismertessétek!

Így lesz egyre nagyobb, színesebb a kis csapatunk, ahol együtt edzenek anyák és lányaik, testvérek, unokatestvérek, kollégák és barátnők!

Ma este is várlak Titeket szeretettel 
18:00-tól Beautyrobicon,
19:30-tól pedig BeautyCore-on,
gyertek! ;)

Bejelentkezés: www.fittylady.com/idopontok

A hétfő Risza-nap a FittyLandben!! :)

A finom, lágy mozdulatok; a pici, gyilkos rugózások; a légzőgyakorlatokkal egybekötött core-izom tudatosítás egyaránt része a Testregeneráló fascia tréningnek és a szexi Beautyrobicnak is! Jellegében, hangulatában azonban teljesen különbözik a két óratípus! Előbbin a fókusz a mozgásszervrendszer karbantartására, az izomegyensúly és talán egy picit a lélek harmóniájának megteremtésére is kerül, míg utóbbi egyértelműen az alakformálásról szól, persze egy nagyon különleges, igazán élvezhető formában!

Ha kedvet kaptatok valamelyikhez -ami nem csoda :) -, akkor szeretettel várlak Titeket ma este 

16:30-tól Testregeneráló fascia tréningen,
18:00-tól pedig Beautyrobicon,
gyertek! ;)

Bejelentkezés: www.fittylady.com/idopontok

Néha a FittyLadyk is elfáradnak, és szükségük van egy kis pihenésre! 

Ezért a mai csoportos órák elmaradnak, de jövő héten újult erővel várunk Titeket a megszokott órarenddel és a Halloween-edzés partykkal csütörtökön és pénteken! ;)

Addig is jó ötletelést és pihenést Nektek, legyen csodaszép hétvégétek! :)

Szeretettel,
Ági és Kinga

Mindig büszke voltam arra, hogy mennyi különböző Nő jár a FittyLandbe! :) A legfiatalabb és a legrégebb óta fiatal vendégem között 45!! év a korkülönbség!  De képzeljétek, még bennük is vannak közös vonások:
~ elképesztően céltudatosak;
~ a végletekig kitartóak;
~ és nem ijednek meg a kemény munkától sem!
+1: mindketten csatakra izzadják magukat, mire végzek velük! :D

De ne ijedjetek meg, nálunk nem mindenki akarja szétszedni a termet, nem ezért jár hozzánk edzeni: olyan is van, aki csak szimplán a jó hangulatért, egy kis női társaságért, vagy éppen csak a szőlőcukor miatt jár a FittyLandbe! :D

Bármelyik csoportba is tartozol, várunk ma szeretettel 18:00-tól BeautyCore-on, 19:30-tól pedig Beautyrobicon, gyere! :)

Bejelentkezés: www.fittylady.com/idopontok

Sziasztok Lánykák,

remélem, hogy mindenki frissen, üdén indítja ezt a hetet! Engem a szombat igazán feltöltött, még mindig fülig ér a szám, ha a Nyílt napra és a FittyLadyk éjszakájára gondolok! :D

Mielőtt azonban belecsapnánk a hétfőbe, le kell lepleznem a legutóbbi dicsőségfalunkat! Bár azt gondolom, aki olvasta a tegnapi beszámolómat, annak nem okozok meglepetést azzal, hogy Viki minden eddig létező rekordot toronymagasan megdöntve hódította meg! Hétfőtől péntekig 4 edzéssel melegített be a szombati 9!! órára! Leírni is elképesztő, nem hogy végigcsinálni! Óriási gratula neki!! :)

És nem szabad megfeledkeznünk Éviről sem, aki szorosan az unokatesója nyomában szintén olyat produkált, amit nehéz lesz túlszárnyalni! Ő is végignyomta a szombati 9 edzést, és 3 másikkal alapozott hét közben. Ha Viki nem lenne, akkor ennek az eredménynek a felével is simán heti bajnok lehetne, de most orrhossznyival lemaradt erről a címről. Így is hihetetlen teljesítmény ez, amihez szeretettel gratulálok!! :)

Na most már rátérhetünk erre a hétre!
Ha valaki hasonló csoda eredményeket szeretne elérni, annak nagyon bele kell húznia, mert csak csütörtökig lesz lehetősége a FittyLandben tornázni!

Okt.23-án pénteken zárva leszünk, rápihenünk a hónap utolsó hetének programjaira! A hosszú hétvégét arra is fordíthatjátok, hogy az extra rémisztő halloweeni jelmezeteken gondolkodjatok, amit majd az októberi utolsó edzéseken viseltek! ;)

Ma még jelmez nélkül, de óriási lelkesedéssel várlak Titeket, gyertek! :)

16:30 Testregenerálás - fascia tréning
18:00 Beautyrobic

Bejelentkezés: www.fittylady.com/idopontok

Ez az év sokaknak a túlélésről szól. Egy ideig én is így gondolkodtam és bevallom, alig vártam, hogy vége legyen 2020-nak! 

De most hoztam egy döntést: nem csak túlélni, hanem megélni szeretnék minden egyes pillanatot és csodát, amit az élet tartogat számomra! Semmi más értelme nincs a létezésünknek szerintem! Úgyhogy innentől végigbulizzuk ezt az évet a FittyLandben is! ;) Van kedvetek segíteni nekem ebben? Én ígérem, azon leszek, hogy megteremtsem azt a miliőt a stúdióban számotokra, ami teljesen kizár minden rosszat és teret enged a feltöltődésnek, pozitív gondolatoknak!! 

Már ebben a szemlèletben várunk Titeket szeretettel a mai egyéni és csoportos órákon, valamint a holnapi Nyílt napunkon, gyertek! :)

Mai csoportos órák:
16:30 FittyKör-edzés Ágival
18:00 Beautyrobic Kingával

Bejelentkezés: www.fittylady.com/idopontok

Gerinctornáink alkalmával sokszor meglepetés éri a résztvevőket. Nem gondolják, hogy meg lehet izzadni benne, hogy kihívást jelentő gyakorlatokkal találkoznak majd, vagy hogy izomlázuk is lehet a torna után. 

Pedig szerintem nincs ebben semmi meglepő: a napi egyoldalú terhelés után hatalmas szüksége van a testünknek arra, hogy változatos formában, minden porcikánkat felébresztve átmozgassuk. Nyilvánvalóan nem egy zsírégető, alakformáló óráról van szó, hiszen nem szakad rólunk a víz, nem is ez a cél. Ennek ellenére a keringésfokozás legalább olyan elengedhetetlen része az edzés menetének, mint a gyengülésre hajlamos izmok erősítése, az ízületek mobilizálása, a finom nyújtások és a relaxáció. Mindezek segítenek nekünk helyreállítani a megbomlott izomegyensúlyt, csökkenteni az esetleges gyulladásokat és a fájdalmakat.

Nem kell tőle megijedni, tényleg bármely korosztály számára ajánlott, és minden olyan egészségügyi állapotban javasolt, amire a kezelőorvos engedélyt ad! Ha esetleg az elején még nehézséget jelent egy-egy mozdulat vagy ismétlésszám teljesítése, akkor mindig van lehetőség a feladatok egyszerűsítésére és a pihenésre is. A kitartás pedig meghozza az eredményt, hétről-hétre egyre ügyesebb leszel, fejlődik az állóképességed, nő az ízületek mozgástartománya, szóval jobban érzed majd Magad a bőrődben! ;)

De ehhez bizony venni kell a fáradtságot, be kell jelentkezni a mai 18:00-ás tornára, és meg kell tenni minden tőled telhetőt a sikerhez! De nem hagylak egyedül, én is ott leszek és segítek! :)

Várlak Titeket szeretettel, gyertek!

Bejelentkezés: www.fittylady.com/idopontok

Na Lánykák,

kinek van kedve ennek az esős napnak az estéjén tombolni egyet velem?? :D Szerencsére a FittyLadyk nincsenek cukorból, és mivel tudják, hogy egy Beauty-edzés végére amúgy sem maradnak szárazon, nem tántorítja el őket az idejárás a céljaiktól!

18:00-tól Beautyrobicon,
19:30-tól BeautyCore-on járjuk el az esőtáncot és csalogatjuk vissza a kellemes őszi napsütést! ;)

Várlak Titeket szeretettel, gyertek! :)

Bejelentkezés: www.fittylady.com/idopontok

Csodaszép hétfőt Nektek Lánykák,

elindult egy újabb szuper hét a FittyLandben! Ha ügyesen szervezitek az időtöket, akkor kivételesen akár hétfőtől vasárnapig velünk edzhettek!

Ma 16:30-kor Testregeneráló fascia tréninggel kezdődnek a csoportos órák,
18:00-tól pedig Beautyrobiccal folytatjuk az átmozgatást! :)

Ne felejtsétek, szombaton nyílt nap, ami egy különleges éjféli gyertyafényes Beautyrobiccal zárul majd, vannak még szabad helyeink, gyertek! ;)

Bejelentkezés: www.fittylady.com/idopontok

Sziasztok Lánykák,

tudom, hogy gondolatban már mindenki fél làbbal a kanapén ücsörög a jól megérdemelt hétvégi lustálkodását töltve, és ilyenkor irtó nehéz rávenni magunkat arra, hogy még edzeni is elmenjünk! De higgyétek el, sokkal kisebb lelkiismeretfurdalással zuttyantok majd ágyba ma este, ha előtte még alaposan meg is izzadtok! Hiszen tudjátok, jó munka után édesebb a pihenés! ;)

16:30-tól velem találkozhattok egy klassz kis köredzésen Fitty-körön,
18:00-tól pedig Kingával maximumra tekeritek a hangerőt Beautyrobicon!

Várunk Titeket szeretettel, gyertek! :)

Bejelentkezés: www.fittylady.com/idopontok

Sziasztok Lánykák,

pánikra semmi ok, délutánra kisütött a nap, ahogyan azt vártuk, a teremben már be van fűtve, úgyhogy semmi akadálya egy klassz kis beauty-estnek! ;)

18:00-tó BeautyCore-on találkozhattok velem,
19:30-tól pedig Beautyrobicon Kingával bulizhattok!

Várunk Titeket szeretettel, gyertek! :)

Bejelentkezés: www.fittylady.com/idopontok

Sziasztok Lánykák,

ugye tudjátok, hogy a jövő heti FittyLadyk éjszakáján lehetőségetek lesz a fordított óra keretein belül egy-egy szám erejéig Beautyrobic edzővé válni és instruálni a csapatot?

Eme jeles alkalomra külön válogatás CD-t készítünk, ami azt jelenti, hogy kiválaszthatod a kedvenc Beautys-zenédet ahhoz a gyakorlathoz, amit Te szeretnél majd végrehajtatni.
Jelezzétek itt az FB oldalon keresztül vagy privát üzenetben a kiválasztott óraelemet és a hozzá tartozó zenét. Egy kis segítség: Spotify alkalmazáson rá tudtok keresni a Beautyrobic CD-kre, és onnan tudtok csemegézni, de ha elbizonytalanodtatok, én is szívesen segítek! :)

Ma este viszont még én választok zenét és hozzá tartozó klassz kis gyakorlatot! Tudjátok, az izzadás és a hatékonyság garantált, bízhattok bennem! ;)

Várlak Titeket szeretettel

18:00-tól Beautyrobicon,

19:30-tól BeautyCore-on, gyertek!! :)

Bejelentkezés: www.fittylady.com/idopontok

Sziasztok Lánykák,

csodaklassz október áll előttünk, rengeteg programmal készülünk a FittyLandben!!

A legnagyobb falat a jövő heti Nyílt napunk, ahol az összes edzésformánkat kipróbálhatjátok! Ezzel kapcsolatban érkezett egy teljesen jogos kérdés, hogy a kismama tornánk miért nem része a nyílt napi programnak. Nos, azért, mert a várandósoknak és az újdonsült anyukáknak egy külön saját eseménnyel készülünk, ami már átcsúszik novemberre. Hasonlóan izgalmas lesz, ígérem! ;)

Visszatérve az októberhez, jövő hét szombaton nem csak az új vendégek előtt nyitjuk meg a kapuinkat, hanem éjjel a már gyakorlott FittyLadyké a főszerep: fordított edzéssel és különleges éjféli Beautyrobiccal mulatjuk majd az időt!

Október 30-án pedig megtartjuk az immár hagyománnyá vált Halloweeni rémisztően jó edzéseinket!

Mindegyik nagyon izgalmasan hangzik, ugye? Én már iszonyúan várom őket!! :)

 

A hétfő pedig egy ideje már risza a nap a FittyLandben:

16:30-tól Testregenerálás – fascia tréning, ahol a finom, harmonikus, táncos mozdulatok mellett mobilizálunk, nyújtunk, erősítünk és relaxálunk is! Hogyan fér bele ennyi minden jóság egyetlen órába? Gyere el és próbáld ki ma velünk! ;)

18:00-tól pedig csajos Beautyrobic, ahol a legtrendibb zenékkel és szuper szexi mozdulatokkal formáljuk az alakunkat!

Várunk Titeket szeretettel minden órán, gyertek! :)

Bejelentkezés: www.fittylady.com/idopontok

FittyLady pólónk piros színben is nagyon csinos! Én azért szeretem belőle a nagyobb méretet választani, mert szuperül meg lehet csomózni a derekánál! :)

Ára: 3.490,-
S-M-L méretben keresd a FittyLandben! ;)

...hát edzések tuti biztosan!! :D

Mint látjátok, a régi játékvezetői sípomat is megtaláltam, így már teljes a menetfelszerelésem: ezután biztosan nem tévesztitek el az 1 perces körök végét! ;)

16:30-tól várlak Titeket szeretettel síp-tesztelésre FittyKörön,
18:00-tól pedig Kingával találkozhattok a szokásos péntek esti Beauty-buliban!

Jelentkezzetek be időben és gyertek! :)

www.fittylady.com/idopontok

Képzeljétek, az a vád ért minket, hogy a FittyLand promó szövegeit profi marketinges írja. 

Ez igazán megtisztelő feltételezés, de nem így van. :) Mindent én írok, az ihletet pedig nem más szolgáltatja hozzá, mint Ti magatok! Az írásaimban azért vagyok ilyen lelkes, mert őszintén hiszek benne, hogy amit csinálunk, az hasznos, értékes és hozzátesz ahhoz, hogy mindannyian egy picit jobban érezzétek Magatokat a bőrötökben! Másként nem is lenne értelme a munkánknak.

Szóval most lelkesen arra buzdítalak Titeket, hogy jelentkezzetek be hozzánk a ma esti csoportos edzésekre, ahol klassz zenékkel, szuper gyakorlatokkal és finom meleg Beautyrobic teával várunk mindenkit, gyertek!! ;)

Szeretettel,
Ági

Bejelentkezés: www.fittylady.com/idopontok

Ha elhivatott FittyLady vagy, de most olyan helyzetbe kerültél, hogy egyszerűen nem fér bele a heti kötött programodba a fix időpontokban történő edzés, vagy még az oda-és visszautazás időtartamát is szeretnéd megspórolni, netalán el is szólított most az élet Debrecen környékéről, akkor a FittyLady OnLányok Videótárat Neked találtuk ki! 

Fizess elő ma, és holnap már velünk is tornázhatsz az első alakformáló órán! ;)

30 napos elérés zárt Facebook csoporton keresztül, a gyakorlatok helyes kivitelezését segítő leírásokkal és mini videókkal + ajándék 10 perces relaxációs hanganyaggal az első 5 előfizetőnek! 

Ár: 13.590 Ft

Előfizetési szándékod jelezd nekem üzenetben mihamarabb, hogy biztosan beleférj az első 5 jelentkezőbe! ;)

Amikor azt a tanácsot kapjuk valamilyen szakembertől egy egészségügyi probléma kapcsán, hogy ne mozogjunk, akkor nagyon gyorsan váltsunk! Mármint ne testhelyzetet, hanem tanácsadót! 

A testünk addig él és működik jól, ameddig minden része mozgásban van: dobog a szívünk, ami folyamatos cirkulációban tartja a vérünket; ez a vér fontos része a gázcserefolyamatoknak, hiszen a segítségével eljut az általunk belélegzett levegőből hasznosított oxigén a sejtekhez. A folyamat 2. részénél azonban már nem elegendő a szív munkája, hiszen a használt, széndioxidban dús folyadék nem tudna visszajutni a tüdőhöz, szükség van az izom-pumpa hatásra, amelyben a mozgásunk során az izmok összehúzódása és ellazulása pumpáló erőt fejt ki a vénákra, amelyekben így már folyamatosan tovább tud áramolni a használt vér a tüdő felé, hogy ott újra megtelhessen oxigénnel. Emellett a mozgásunk a helyes nyirokkeringés alapja is, hiszen ennek nincs a szívhez hasonló önálló motorja. Biztosan tapasztaltad már, hogy hosszú órákig tartó ülés után elefánt méretű lábaid lesznek, vagy hallottál róla, hogy az álló munka milyen könnyen okozhat visszereket a lábon. Ezeknek a jelenségeknek is a mozgáshiány az oka, mint sok más egészségügyi problémának.

Persze nem mindegy, hogy milyen panaszokkal milyen mozgást végzel. Egy elmozdulásos lábtörésnél nyilvánvalóan nem küldünk el senkit egy aerobik edzésre vagy félmaratonra, de bizony a felső test és az ép láb tornáztatásának bizony óriási szerepe van a gyógyulásban ilyenkor is!
Akad néhány olyan egészségügyi probléma, amelynél szigorúan tilos a megerőltető mozgás, de ezekben az esetekben is hatalmas szükség van az ízületek mobilizálására, légzőgyakorlatokra, finom nyújtásokra, stb. 

Egy a fontos: MOZOGJ, mert addig élsz, ameddig ezt megteheted!

Ha nem vagy benne biztos, hogy milyen mozgásforma lenne a legmegfelelőbb számodra, gyere el hozzám egy Mozgásszervi Állapotfelmérésre, ahol megkeressük azokat a területeket, amelyek fejlesztésre szorulnak a testeden!
Ha pedig már tudod, hogy egy könnyű átmozgató tornára van szükséged finom kis erősítésekkel, nyújtásokkal, egyensúly- és koordináció fejlesztő gyakorlatokkal, valamint egy kis relaxáció sincs ellenedre, akkor várlak szeretettel a ma esti Gerinctornámon, gyere! ;)

-> Bejelentkezés: www.fittylady.com/idopontok <-

Sziasztok Lánykák,

szeptember végével újra megnyílik a lehetőség a FittyLady OnLányok videótárhoz való csatlakozásra! :)

1 hónap, 8 edzősvideó, melyből 6 kemény alakformáló, zsírégető, 2 pedig átmozgató gerinctorna. A havi előfizetés ára 13.590 Ft, és a videók mellé ezúttal is jár a FittyLady KisOkos a gyakorlatok helyes kivitelezéséhez és a támogató Facebook csoport-tagság. 

+A hónap bónusz ajándéka az első 5 jelentkező számára ezúttal egy 10 perces relaxációs hanganyag, amely nem csak a tagság időtartamára jár, hanem letölthető formában lesz elérhető, így ez a Tiétek marad! Egy előfizetőnk már van, így ha benne akartok lenni az első 5-ben a bónusz ajándékért, akkor ne gondolkodjatok sokáig, jelentkezzetek most üzenetben! ;)

Október 1. napján, csütörtökön indulunk az első edzéssel!

Aki hozzám jár edzeni, az tudja, hogy folyamatosan instruálok és javítok az óráimon. Ez nem kekeckedés, hanem azt szeretném, hogy az izomlázon kívül semmilyen más fájdalom ne gyötörjön Titeket másnap, és biztosan ne az én edzéseim miatt sérüljetek le. Sokkal jobban szeretem azokat a visszhangokat, amelyek arról szólnak, hogy elmúltak a hátpanaszaitok, amióta velem tornáztok, mint az olyanokat, hogy azóta fáj a térdetek, mióta a FittyLandbe jártok. ;) Arról nem is beszélve, hogy aki figyel ezekre az instrukciókra, az olyan magabiztos tudásra tehet szert, aminek a segítségével teljes biztonsággal edzhet sérülésmentesen akár otthon, vagy a FittyLanden kívüli egyéb sportfoglalkozásokon is!

Azt is tudom, hogy van olyan, aki nehezen viseli a korrekciót, nem szereti, ha rá irányul a figyelem, kényelmetlenül érzi magát tőle. Ezért semmi baj nincs azzal, ha jelzed nekem, hogy nem szeretnéd, hogy folyamatosan szemmel tartsalak ès javítsalak. Hidd el, ezzel csak nekem lesz könnyebb dolgom, de tudd, hogy így kimaradsz egy nagyon hasznos extra dologból, ami nem minden fitness teremben alapvető! ;)

Ha fejlődni szeretnél és tetszik Neked az a módszer, ahogyan ehhez hozzá tudlak segíteni, akkor várlak szeretettel a ma esti csoportos óráimon, gyere! :)

18:00 Beautyrobic
19:30 BeautyCore

-> Bejelentkezés: www.fittylady.com/idopontok <-

A hétvégére nem sok pihenés jutott, ellenben sok-sok újdonságot tanultam, amikkel még színesebbé tehetem a FittyMommy kismamatornáimat! :)

Gyorsan össze is kapom magam, mert sok izgalmas dolog készül most a FittyLandben, és a munka nem vár meg! 

Ma délután a következő csoportos órákon találkozunk, amiken ígérem, kevésbé lesz csík szemem! :D Várlak Titeket szeretettel, gyertek!! ;)

16:30 Testregenerálás - fascia tréning
18:00 Beautyrobic

Bejelentkezés: www.fittylady.com/ idopontok

Évi belehúzott a héten, és ezúttal egyedül hódította meg a dicsőségfalunkat! Nagyon tetszett neki a szerdai gerinctorna, ami jól átmozgatta a Beauty-edzéseken megdolgoztatott izmait. Hetekkel ezelőtt kitűzött egy célt maga elé, és ennek meg is van az eredménye: már az első bérletét lejárva látja magán a változást! 

Ilyen egyszerű ez: ha akarsz valamit, akkor tégy olyan dolgokat, amelyek segítenek előre haladni a célodhoz vezető úton! ;)

Szeretettel gratulálok Évi, ez ismét szép munka volt, így tovább! :)

Sziasztok Lánykák,

meghoztam az árlistát. Igyekeztem minden opciót figyelembe venni, remélem, mindenki megtalálja a kedvére valót! :)

Hétvégén a jelentkezést is megnyitjuk, legyetek résen, mert a jegyek csak korlátozott darabszámban lesznek elérhetőek a limitált férőhely miatt! 

Jegyvásárlásra elővételben a FittyLandben személyesen készpénzzel/átutalással, vagy online formában üzenetben lesz lehetőségetek átutalásos fizetéssel. A helyek a jegyek megvásárlásával válnak biztosítottá.

A tegnap esti csoda csapat nem hagyta magát, és keményen talpon maradt Kinga cseppet sem könnyű gyakorlatai során! Ugyan néhány esedező sóhaj még Budapestig is elhallatszott, de senki nem adta fel a küzdelmet! A FittyLadyk jól tudják, hogy nem nyuszi-simogatóba járnak, és minden legördülő izzadtságcsepp a javukat szolgálja! Hiszen nézzetek rájuk: egyre erősebbek, ügyesebbek és szebbek! Nagyon büszke vagyok Rájuk egytől egyig! :)

Lehet még hozzájuk csatlakozni, ma este 6-tól újra megmutatják, mire is képesek!

Jelentkezzetek be és gyertek!! ;) www.fittylady.com/idopontok

 

Meg is hoztam Nektek a Csoda Fitty-nap programját, ahogy Ti hívjátok! :) Nekem nagyon tetszik az új név, még az sem kizárt, hogy átírjuk az esemény címében is! :D

Legyetek résen, mert holnap jönnek a jegytípusok árakkal együtt, hétvégén pedig megnyílik a jelentkezés is, ahol érdemes lesz gyorsnak lenni a limitált férőhely miatt!
 

Kövessétek az FB eseményt, és akkor biztosan nem maradtok le semmiről! ;)

Csoda Fitty-napi program:

13:00 Érkezés, regisztráció
13:20 Testregenerálás - fascia tréning
14:30 SMR strength&stretch - ÚJRA!!
15:30 SMR henger - trigger pont workshop ízelítő
16:30 FittyKör-edzés
17:30 Beautyrobic
18:30 Gerinctorna
19:30 BeautyCore
20:30 Táplálkozási workshop ízelítő - Mit egyek a spenóton kívül, hogy sokáig bírjam a guggolást és a planket?
21:30 Fordított Beautyrobic
22:30 Testregenerálás - fascia tréning
24:00 Gyertyafényes Beautyrobic

Az edzések, workshop ízelítők ezúttal kivételesen 50 percesek lesznek, a fascia tréningeket és az éjféli Beautyrobicot pedig a szokásos 60 perces formában tartjuk meg.

Lánykák,

kérlek Titeket, hogy ma ne rutinból érkezzetek edzésre, mert a szokásostól eltérően egy Beautyrobic óra lesz 19:00-tól Kingával.

Továbbképzésen vagyok a héten, de jövőhéten már minden a megszokott rend szerint folytatódik! ;)

A szokásos módon tudtok jelentkezni: www.fittylady.com/idopontok

Várunk Titeket szeretettel, gyertek! :)

Imádom, amikor a vendégeim nem titkolják el az óráimon elért sikereiket, gondolják bármilyen picinek is azokat! :) Sokszor nem csak engem visznek ezek az örömök előre, de abban is biztos vagyok, hogy akár teljesen idegen emberek hasznára is válhat ez akkor, amikor például egy sikertörténetet olvasva kapnak kedvet ahhoz, hogy ők is változtassanak az életükön! 

Ma Virág sikerét hoztam el Nektek, ami remélhetőleg azonnal bejelentkezésre sarkall Titeket a mai 18:00-ás Gerinctornánkra! :)

-> Ezt itt tudjátok megtenni: www.fittylady.com/idopontok <-

Lehet, hogy ma nem vagy olyan edzős top formában, és a mobilizációs gyakorlatok helyett inkább egy kis relaxációra van szükséged. Szerencsére ezt is megkapod a mi óránkon, úgyhogy ne habozz és gyere, várlak szeretettel! :)

A munkám során arra törekszem, hogy a maximális és naprakész szakmai hozzáértés mellett azt a hangulatot is megteremtsem a stúdióban, ahová egyszerűen mindenki jó érzéssel érkezik meg. 

*Azt szeretném, hogy ne csak az adott edzés, hanem az egész FittyLand-látogatás élmény legyen Számotokra!*

Szeretem, ha azt mondjátok, hogy jó érzéssel tölt el Titeket, amikor beléptek hozzánk, és sokszor ez a napotok fénypontja! A miliő, az illatok, fények, zene vagy éppen a kifogyhatatlan szőlőcukor-tenger segíti a kikapcsolódásodat, mindegy is. A lényeg, hogy ez a Te időd itt nálunk!

Ma is arra készülök, hogy szerezzek Nektek néhány kellemes percet az egyéni és a csoportos foglalkozásokon egyaránt! ;)
Várlak Titeket szeretettel, gyertek! :)

Keddi csoportos edzések:
18:00 Beautyrobic
19:30 BeautyCore

Bejelentkezés: www.fittylady.com/idopontok

Jó reggelt Lánykák, 

úgy látszik, ismét egy csodaszép őszi hét áll előttünk!

Továbbképzés miatt velem csak szerdáig találkozhattok, csütörtöktől Kinga csoportos edzésein tombolhattok! Kivételesen a csütörtöki Beautyrobic 7 órától kezdődik, így tervezzetek. ;)

Várunk Titeket szeretettel minden edzésen, gyertek! :)

Bejelentkezés: www.fittylady.com/idopontok

Viki ezen a héten is megtartotta a heti 4 látogatását a FittyLandben! Ezúttal azonban nem magányosan, hanem Évi barátnője társaságában tette mindezt, így együtt hódították meg a dicsőségfalat! Tették mindezt lelkesen mosolyogva, nem számított, mennyire izzasztottam meg őket a Beauty-edzéseken vagy a FittyKörön. Igaz, ezúttal nem bicikliztünk együtt a hétvégén, így is azt sejtem, hogy többször elhangzott a nevem a társaságukban! :D

Szép munka volt Lányok, így tovább, nagyon büszke vagyok Rátok!! :)

Bő 4 év alatt nem kevés edzést tartottam már, mégis különösen nagy izgalommal várom mostanában a péntek estéket. A FittyKör órákon ugyanis minden olyasmit megvalósíthatok, amit egy klasszikus csoportos foglalkozás keretei között nem lehet. Így például előkerülhetnek az extrémebb eszközök is, mint a bosu, a haskerék vagy a kettlebell. Szerintem fogalmatok sincs, mi mindent tervezek velük mára, de egy biztos:   csupa olyan gyakorlatot végzünk majd, amik hozzásegítenek ahhoz, hogy a hétköznapi mozgásaink hatékonyabbak, energikusabbak és könnyedebbek legyenek! Élvezni fogjátok, ígérem! :)

Ha pedig valakinek nem lett volna elég erre a hétre a mókából, akkor még mindig csatlakozhat 18:00-tól Kingához egy vérpezsdítő Beautyrobic edzésre! Dögös zenék, bőrfeszesítő olaj, csajos mozdulatokokkal fűszerezett izzasztó gyakorlatok: ez kell egy klassz péntek estéhez! ;)

Várunk Titeket szeretettel minden órán, gyertek! :)

Bejelentkezés: www.fittylady.com/idopontok

Lendületben maradni mindig könnyebb, mint rövidebb-hosszabb szüneteket követően óriási energiákat felhasználva újra elindítani valamit. Tudjátok, egy nehéz tárgy arrébb tolásakor is a kezdő lökéshez kell a legnagyobb erő!  

Épp ugyanígy van ez az edzésnél is, mindig mondom Nektek, hogy na csak még egy picit: még egy guggolás, még 10 másodperc plank, stb. és utána milyen büszke leszel Magadra, hogy végig csináltad! :)
Ezért nem éri meg kihagyni egyetlen olyan alkalmat sem, amikor tornázhatnál, bármilyen nehéznek is tűnik elindulni! Ha már szépen beálltál a heti 2-3-4 edzésre, akkor butaság ezt felrúgni valamilyen mondvacsinált indokkal, mert legközelebb még nehezebb lesz nekidurálnod Magad, és ne felejtsd, az izomláz is sokkal rosszabb a kihagyás után!

Maradj velünk lendületben és csatlakozz valamelyik órához ma este, várunk szeretettel! :)

16:30 FittyMommy kismamatorna Ágival
18:00 BeautyCore Ágival
19:30 Beautyrobic Kingával

Bejelentkezés: www.fittylady.com/idopontok

Ma már szerencsére egyre többen kezdenek el mozogni, sportolni azért, hogy lefogyjanak vagy éppen izmosodjanak. Sajnos azonban még mindig keveseket motivál az edzésre a mozgásszervi panaszaik kezelése. Sokkal gyorsabb és egyszerűbb fájdalomcsillapítót bekapni vagy szélsőséges esetben egy műtétben gondolkodni. 

Nem kellene eddig hagyni fajulni a dolgot! Ha még semmilyen mozgásszervi panaszod nincs, akkor most sokkal kevesebb időt és energiát belefektetve tudod megőrizni az egészségedet sport segítségével. Ha pedig már tudod, milyen kellemetlen egy derékfájás, vagy csípőkattogás, akkor azért kellene komolyan venned a helyzetet és megakadályozni a súlyosabb problémákat!

Ha rászántad Magad arra, hogy tegyél a hosszú évekig tartó könnyed, fájdalommentes mozgásért, akkor szeretettel várlak 18:00-tól a ma esti gerinctornánkon, gyere! :)

Bejelentkezés: www.fittylady.com/idopontok

Sokszor hangzik el a kezdő lányok szájából az első edzésük előtt, hogy ők bénázni fognak, ezért elbújnak a terem leghátsó sarkába. Gyakran állnak be valaki mögé, hogy még véletlenül se lássák a saját tükörképüket. Ez óriási butaság, hiszen természetes, hogy elsőre nem úgy fognak menni a mozdulatok, ahogyan a gyakorlottabb, régóta edző lányoknak, és ezzel semmi gond nincs! 

Már az nagyon szuper, hogy legyőzted a félelmeidet és voltál annyira bátor, hogy csatlakoztál hozzánk! Hidd el, ez volt a legnehezebb része, innentől már minden csak könnyebb lesz, még a plank is! :D 

Egyáltalán nem vagy egyedül, mert folyamatosan vannak kezdők a csapatban, és elárulok még egy titkot: az sem mindig bírja megállás nélkül végig az órát, aki már évek óta velem edz, és mindenkinek vannak mumus gyakorlatai, amiknél úgy érzi, hogy még közel sem tökéletesek! Te ezt ugyanúgy nem veszed észre rajtuk, mint ahogyan ők sem Rajtad azt, hogy szerinted bénázol. Tudod, hogy miért nem? Mert mindenki magával van elfoglalva, és jó, ha arra van ideje, hogy néha rám pillantson megnézni, mi is a következő gyakorlat! :D

Légy bátor és lépj ki a hátsó sorokból, mert egyrészt így sokkal jobban fogsz látni és hallani engem, így könnyebben követheted az órát, másrészt pedig elől sokkal nagyobb a buli! ;)

Várlak szeretettel ma este 
@ 18:00-tól Beautyrobicon,
@ 19:30-tól BeautyCore-on 
az első sorok egyikében, gyere! :)

Bejelentkezés: www.fittylady.com/idopontok

Ma délután debütál az újabb csoportos edzésünk, a FittyKör, ami miatt én már nagyon izgatott vagyok!! :) Szuper feladatokkal készülök Nektek, amik garantáltan hatékonyak! Ha kíváncsi vagy rá, miről szól ez az óra, a weboldalon találod a leírását a többi edzéstípusunk mellett: https://www.fittylady.com/edzestipusok

A Beautyrobicot pedig szerintem már nem kell bemutatnom, hisz mind imádjuk!! 18:00-tól Kingával hódolhattok a legszexibb edzésnek! Kemény, izzasztó, de végtelenül csajos órát tölthettek vele, ne hagyjátok ki! ;)

Minden csoportos edzésen korlátozott a létszám, és min.3 fővel kerül megtartásra, ezért jelentkezz időben, hogy biztosan ott lehess a kedvenc órádon!

Várunk Titeket szeretettel, gyertek! :)

Bejelentkezés: www.fittylady.com/idopontok

A gerinctornával kapcsolatban kétféle reakció dobogtatja meg a szívemet igazán. 

Az egyiket még a saját szememmel láthatom az óra során: amikor lassan mindenki ráébred, hogy ez nem csak egy kis tingli-tangli hajlongás, hanem kőkemény edzés, ahol bizony meg is lehet izzadni, és az izomláz sem ritka utána! 

Na és a másik utóhatás, ami miatt olykor még meg is hatódom picit: amikor valaki elmeséli később, hogy fejfájással, nyaki panaszokkal, merev végtagokkal érkezett meg tornázni, utána viszont megszűntek a problémái és sokkal jobban érezte magát!

Ha Te sem vagy rest, és hajlandó vagy kemény munkával leűzni a fájdalmat, akkor Téged is várunk szeretettel ma este 6-tól Gerinctornán! Jelentkezz be és gyere! :)

Regisztráció: www.fittylady.com/idopontok

Ha volt egy rossz napod, semmi nem sikerült, ne gubózz be! Csinálj valami olyasmit, amitől boldog leszel és büszke lehetsz magadra, például gyere el edzeni!

Tombold ki Magad a 18:00-as Beautyrobic, vagy a 19:30-as BeautyCore edzésen, és biztosan szebb színben látod majd a világot!! ;)

Várunk szeretettel, gyere!! :)

Bejelentkezés: www.fittylady.com/idopontok

Csodaszép napot Lánykák,

mától indul a kibővített órarend a FittyLandben!! 

Szuper hír ez azoknak, akiknek a késő délutáni edzések a kedvencei! Mostantól minden hétfőn 16:30-tól Testregenerálás (TR) - Fascia Tréning, péntekenként 16:30-tól pedig FittyKörön találkozunk!

A mai 16:30-as TR-en lesz minden, ami segít nekünk abban, hogy a legapróbb porcikáinkat is mozgásra bírjuk, és visszanyerjünk egy csöppnyi rugalmasságot, amit a mindennapok feszült monotonitásában egyre inkább elveszítünk. Fogunk hengerezni, nyújtani, mobilizálni, ugrálni és még táncolni is, szóval unatkozni esélyetek sem lesz! ;)

18:00-tól pedig a kellően ellazított csípőnkkel már nem lesz akadálya annak, hogy igazán lendületes csípőköröket és 8-asokat rajzoljunk Beautyrobicon, és egy szuper hangulatú hétkezdéssel megalapozzuk az elkövetkezendő napokat! 

Ne felejtsetek el időben bejelentkezni mindkét órára, mert az edzéseket min.3 főtől tartjuk meg!
Várlak Titeket szeretettel, gyertek! :)

Regisztráció: www.fittylady.com/idopontok

A héten helyreállt a világ rendje, a ma esti Beautyrobic edzésen ismét Kingával találkozhattok, hiszen ő a pénteki risza-felelős! :)

Úgy hallottam, tegnap extra kemény órát tartott, és ma este is erre készül! 6-tól vár Titeket szeretettel, jelentkezzetek be hozzá!;)

Ha biztosak vagytok a részvételi szándékotokban, akkor ezzel nem érdemes sokáig várnotok! Az óra akkor kerül megtartásra, ha 16:00-kor legalább 3 fő van bejelentkezve.

Várunk Titeket szeretettel, gyertek! :)

Regisztráció: www.fittylady.com/idopontok

Sziasztok Lánykák,

elérkezett az idő, hogy bemutassam Nektek a 2. új csoportos óratípusunkat, a FittyKört! :)

Egy kiscsoportos köredzésre számíthattok, ahol fókuszban az alakformálás, zsírégetés, erősítés és a mindezekhez nélkülözhetetlen egészséges, fájdalommentes testi állapot elérése!

Egy alapos bemelegítés után mindenki különböző állomásokon halad végig, ahol az egyes feladatokat meghatározott ideig végezzük. Rövid szünetet követően mindenki állomást – ezzel együtt feladatot - vált, az óra végén pedig közös nyújtással, relaxációval zárunk. 

A létszám limitált, min. 3, max. 10 fő jelenlétével tartjuk meg az edzéseket. 

Ez az óratípus valójában átmenetet képez az egyéni és a csoportos foglalkozások között, hiszen a kis létszám és az óra jellege miatt lehetőség van arra, hogy minden résztvevő a céljainak megfelelő gyakorlatokat végezzen a pillanatnyi fizikai állapotának megfelelő nehézségi fokon, méghozzá folyamatos edzői irányítás alatt!

Ez az óratípus Neked való, ha

-> Folyamatosan igényled az edzői irányítást,

-> De a közös edzés, a csoport támogató erejét és hangulatát sem szeretnéd mellőzni,

-> Ha biztos akarsz lenni abban, hogy helyesen, hatékonyan és a szintednek megfelelően végzel minden egyes gyakorlatot,

-> Ha folyamatosan fejlődni szeretnél.

Jövő héttől várunk Titeket szeretettel minden pénteken 16:30-tól a FittyLandben, gyertek!;)

Bejelentkezés: www.fittylady.com/idopontok

Több mint 4 éve vagyok edző, és már 5,5 éve beautyrobicozom, mégis újra és újra ledöbbenek azon, milyen hatással van rám még ma is ez a mozgásforma! Arról már sokszor meséltem Nektek, hogy milyen plussz energiákat kapok edzőként a mögöttem álló vendégeimtől, hogy a sikereiket a saját magaménak is érzem. 

Most arról írnék, hogy mi az, amit egyszerű nőként én is kapok ettől az edzésformától. 

Amikor átadom magamat a Beautyrobic-életérzésnek, minden alkalommal meglep az a nő, akit a tükörben viszontlátok, mert gyönyörű és magabiztos, még akkor is, ha éppen fél órával előtte arról panaszkodott, hogy nem elégedett az alakjával.

Amikor dögös zenéket hallgatva folyton újabb szexis mozdulatokon agyalok Nektek, újra és újra elcsodálkozom azon, hogy még egy hosszú, fárasztó nap után, elnyűtt cicanaciban és a mindennapos edzésektől nem éppen szalonképes frizurával is képes vagyok felfedezni a tükörképemben a szexi nőt! 6 évvel ezelőtt ez még full sminkben, a legvadítóbb ruhát magamra öltve sem ment volna....

Ha úgy érzed, Neked is szükséged van egy hasonló élményre, akkor ne habozz, jelentkezz be ma valamelyik Beauty-edzésünkre! ;)

 

Szeretettel várunk, gyere! :)

18:00 BeautyCore Ágival
19:30 Beautyrobic Kingával

Bejelentkezés: www.fittylady.com/idopontok

Sziasztok Lánykák,

ígértem Nektek, hogy mesélek egy kicsit a fascia tréningről, ami jövőhéttől Testregenárálás (TR) óra néven indul a FittyLandben! 

Ha korábban jártál már nálam gerinctornán, akkor biztos lehetsz benne, hogy végeztél már néhány fascia tréningre jellemző gyakorlatot! Ezeknek az óráknak  állandó kelléke az SMR-henger, amely a fascia (a testünk minden porcikáját – csontokat, izmokat, belső szerveket - behálózó rendszer) megújítását szolgálja. Nagyon fontos szerepe van továbbá a légzőgyakorlatoknak, a test átmozgatását szolgáló mobilizáló feladatoknak, és természetesen az erősítésnek is ugyanúgy, ahogyan a nyújtásnak is!

Fizikai állapottól, életkortól függetlenül mindenkinek ajánlott, aki tenni szeretne azért, hogy sokáig fájdalommentes, hatékony maradjon a mozgása! 

Ha kíváncsi vagy rá, hogyan is néz ki mindez a gyakorlatban, akkor várunk szeretettel minden hétfőn 16:30-kor a FittyLandben, gyere! :)

Kiscsoportos óra, min.3 - max.10 fő részvételével.


Bejelentkezés: www.fittylady.com/idopontok

Neked is ismerős az a bizonyos “rossz mozdulat”, ami után kissé nehezedre esik felállni a cipőbekötésből vagy a mosdókagyló fölé hajolva végzett fogmosásból? 

Ne álltasd Magad, ez nem a korral jár, huszonévesekkel ugyanúgy előfordul, mint az ötvenesekkel!
A testünk mindig jelez, ha valami olyasmit teszünk vele, ami nem jó neki. Csak az a gond, hogy hajlamosak vagyunk elsiklani ezek fölött a vészjelzések fölött, mi több, általánosnak, normálisnak tekintjük, ha mondjuk gyakran fáj a fejünk, vagy adott mozdulatnál mindig belehasít a derekunkba. 

Mindenkinél máshol van az a pont, ami már eléggé kényelmetlen neki ahhoz, hogy végre megoldást keressen a problémájára. 
Elárulok egy titkot: a fájdalomcsillapító bogyók és krémek nem  a megoldás kategóriájába esnek, általában mégis ezekhez nyúlunk legelőször és szép lassan függővé válunk tőlük. Ha azt gondolod, hogy ez butaság, és Te nem vagy függő, akkor gondold végig, hogy mennyi idő alatt fogy el Nálad egy doboz fájdalomcsillapító. 

Ha hatékony és kevésbé ártalmas, valódi megoldást keresel, akkor ne csak pusztítsd a tested, hanem tegyél végre valami jót is vele!
Ilyen lehet az, ha végre rendesen megitatod - nem kávéval, rostoslével vagy kólával, hanem VÍZZEL! -, minsőgi tápanyagot adsz neki a megfelelő működéshez, és a bevásárlóközpontban csirkemellnek és paradicsomnak eladott dolgok mellett vitaminokat is magadhoz veszel, vagy például eljössz egy gerinctornára, ahol minden olyan porcikádat kellemesen átmozgatod, amelyeknek eddig a létezéséről sem tudtál!

Hidd el, a tested meghálálja a törődést! Ugye mennyivel jobb lenne, ha a fájdalom nem tartozna a mindennapjainkhoz? Hát tegyünk érte! Nem vagy egyedül, segítek!

Várlak ma este 6-kor szeretettel Gerinctornán a FittyLandben, gyere! :)

Bejelentkezés: www.fittylady.com/idopontok

Új mozgásformát, netalán új fitness stúdiót keresel?

Akkor mindenképp látogass el hozzánk a FittyLandbe! Stúdiónk egy igazi kis csajos ékszerdoboz, ahol valódi FittyLady lehetsz!


Légy akárhány éves, bármilyen kondiban, bármilyen céllal, nálunk biztosan megtalálod azt az edzésformát, amellyel eredményes lehetsz! ;)

Csoportos és privát edzések 

@ Kezdőknek,

@ Újrakezdőknek (kihagyás, sérülés után),

@ Fogyáshoz,

@ Alakformáláshoz,

@ Sportteljesítmény növeléséhez,

@ Kismamáknak,

@ Szülés után visszatérőknek.

További infó, bejelentkezés: www.fittylady.com

Sziasztok Lánykák,

új hónap, új évszak, új kihívások! De nem kell ezekkel egyedül megbirkóznunk! :) A FittyLandben azon dolgozunk, hogy egyre több egészséges, boldog, kiegyensúlyozott Nő magabiztosan nézzen a tükörbe! 

Ehhez sok-sok szuper őszi programot találtunk ki Nektek, amik segítenek a jó hangulat, a magas energiaszint és a motiváltság fenntartásában az egyre hűvösebb és szürkébb napokon is! :)

Kezdésként mindjárt itt van a bővülő órarendünk! Jövőhéttől az eddigiek mellett 2 új csoportos edzéssel találkozhattok a FittyLandben! Természetesen mindkét óratípuson használhatóak a csoportos órákra érvényes bérletek! 

@ Hétfőnként 16:30-tól Testregenerálás (TR) - fascia tréning
@ Péntekenként 16:30-tól FittyKör – köredzés.

Hamarosan bővebben is mesélek mindkettőről, szerintem nagyon fogjátok szeretni! :) 

Ezen kívül szervezés alatt állnak az őszi workshopjaink, ahol többek között szín- és stílustanácsadás, testalkatelemzés, narancsbőr elleni köpöly-praktikák és önvédelem is terítékre kerül! Érdemes lesz folyamatosan követni az oldalainkat, hogy időben értesüljetek mindenről! ;)

Addig is, ma este a szokásos időpontokban a legszexibb edzéseken találkozunk:
18:00 Beautyrobic
19:30 BeautyCore

Várunk Titeket szeretettel, gyertek! :)

Bejelentkezés: www.fittylady.com/idopontok

Sziasztok Lánykák,

még hiányzik a FittyLady OnLányok Videótári tagsághoz szükséges előfizetői létszám, így nem érdemes tovább várni a jelentkezéssel!! Fizessetek elő most, hogy már holnap részt vehessetek az első online edzésen! ;)

-> Előfizetési szándék jelzése ma éjfélig itt az oldalon üzenetben.

-              Hetente 2 új edzésvideó (összesen havi 8 edzés, melyből 6 alakformáló, 2 átmozgató mobilizáció extra relaxációval); 

-              FittyLady KisOkos a gyakorlatok helyes kivitelezéséhez;

-              exkluzív Facebook csoporttagság, ahol a tagság időtartama alatt az összes edzés elérhető, és támogató közegben a kellő biztatást is megkapod ahhoz, hogy tutira le is tornázd őket! ;)

A havi tagság ára: 13.590 Ft

!!BÓNUSZ!! Az első 5 előfizető minden hónapban bónusz workshopon vehet részt online vagy személyesen.

Mi nők hajlamosak vagyunk egy sor dolog miatt lelkiismeretfurdalást okozni magunknak. Gyakran ez gátol meg minket abban a cselekvésben, ami éppen a javunkat szolgálná. 

Ilyen az, amikor azért halogatjuk, hogy újra belevágjunk az edzésbe, mert bűntudatunk van amiatt, hogy hosszú ideig hanyagoltuk azt. Van olyan, akinek még amiatt is rossz érzései vannak, hogy vajon mit fog szólni a csapat vagy az edző az ismételt felbukkanásukhoz. Elárulom Nektek, mit szólok én ilyenkor: nagyon örülök a visszatéréseteknek!! :)

Nagyon jól tudom, milyen az, amikor összecsapnak a fejünk felett a hullámok, és a környezetünknek való megfelelési kényszernek eleget téve mindent is magunk elé helyezünk. Éppen ezért egy rossz szót nem tudok szólni azért, mert rövidebb vagy hosszabb ideje nem jártál nálunk.

Ha viszont most úgy érzed, hogy ideje újra felvenned a fonalat, és egy picit tennél magadért – a testedért és lelkedért egyaránt, - akkor várlak szeretettel 6-tól a FittyLandben Beautyrobic edzésen, gyere! Hidd el, szeretettel fogadunk majd és nem fogod megbánni, hogy eljöttél! ;)

Bejelentkezés: www.fittylady.com/idopontok

Előfordult már Veled, hogy amikor visszanézted a fotóidat, Magad is elszörnyedtél rajta, hogy milyen rossz a testtartásod? Ismerőseid is gyakran mondják, hogy „Húzd ki magad!”? 

Gyerekkorodban hirtelen nőttél jó pár centit, és azóta sem sikerült megszoknod a magasságodat, vagy éppen évek óta ülőmunkát végzel, ezért mindig előre görnyedsz? 

Lehet ezen segíteni! 

Egy komplex mozgásszervi állapotfelmérés után javaslatot teszek arra, hogy milyen mozgásformával, konkrét gyakorlatokkal kell dolgoznod azon, hogy elérd azt az eredményt, amit szeretnél! Ehhez pedig különbőző mobilizációs technikákat alkalmazok, amik segítik a munkádat és gyorsabbá teszik a látványos változást!

Jelentkezz be hozzám egy állapotfelmérésre a FittyLandbe, és engedd, hogy segítsek! ;)

Regisztráció: www.fittylady.com/idopontok

Hatékony edzésprogramot dolgozok ki a mozgásszervi betegségek és a sportsérülések megelőzésére és szakszerű kezelésére, legyen szó akár hobbi-, akár élsportolóról.

A mozgásszervi betegséggel küzdő ember vagy sérült sportoló szakszerű rehabilitációja a bizonyítékokon alapuló medicina eredményeire, illetve a tapasztalaton alapuló bizonyítékokra épülő összetett folyamat, amely magába foglalja 
@ a komplex mozgásszervi és sport állapotfelmérést, 
@ a hétköznapi és a sport ártalmak megelőzését, 
@ a sérülések ellátását, 
@ a hatékony prevenciós és rehabilitációs program megtervezését és levezetését illetve 
@ az életmóddal kapcsolatos tanácsadást. 

Sportrehabilitációs trénerként az a dolgom, hogy – adott esetben együttműködve a kezelőorvossal vagy gyógytornásszal – a sportprevenció és -rehabilitáció folyamatát megtervezzem, irányítsam és végigkísérjem, azaz visszavezessem a sérült sportolót vagy hétköznapi embert a mindennapi életbe és/vagy az edzésfolyamatba.

Ha úgy érzed, hogy Neked is szükséged van a segítségemre, keress bátran! ;)

Bejelentkezés komplex mozgásszervi állapotfelmérésre: www.fittylady.com/idopontok

Az óra végi stretching hasznosságáról már sokszor írtam Nektek, így jól tudjátok, hogy milyen fontos! A kivitelezés során rengeteget instruálok, mert szeretném, ha tudnátok, hogy egyes gyakorlatoknál mely testrészetekben kell éreznetek a lazítást. Ugyanis egyetlen póz sem céltalan, mindegyikben konkrét izmot dolgoztatunk meg! 

Ha eddig nem éreztél semmit egy-egy mozdulatnál, és nem értetted, hogy miért hajlítjuk a lábunkat adott szögben, vagy éppen miért emeljük ki az állunkat, hogy nyújtott nyakkal tudjunk dolgozni, akkor kérdezz bátran, segítek! ;)

Tudjátok, hogy milyen elvek szerint gondolkodom: ha már egyszer időt szánunk a testmozgásra, akkor az legyen pontos, precíz, és hatékony, hogy a lehető legtöbb eredményt hozzuk ki belőle!

A ma esti Beautyrobic-on is maximális hatékonyságra törekszünk az elejétől a végéig! Ha szimpatikus ez számodra és szívesen mozognál jó hangulatban, biztonságban, akkor csatlakozz hozzánk!

18:00-tól várlak szeretettel, gyere! :)

Bejelentkezés: www.fittylady.com/idopontok

Sziasztok Lánykák,

ma este is velem találkozhattok minden csoportos edzésen, gyertek!! :)

16:30 FittyMommy kismamatorna
18:00 BeautyCore
19:30 Beautyrobic

Regisztráció után edzősruhát, vizet, törcsit ne felejtsetek el bekészíteni! A stúdióban található matracokat bátran használjátok, de ehhez mindenképp szükségetek lesz törülközőre! Ha elfelejtenétek, akkor nálunk 400Ft-ért tudtok bérelni! ;)

Várlak Titeket szeretettel,
Ági

@Fájdalmat csillapít
@Átmozgat
@Alapoz - előkészít
@Erősít
@Ellazít
@Kikapcsol

Mindezekre szuper a gerinctornánk! Kiscsoportos edzés, ami mindig a résztvevők céljaihoz igazodik. 

Jelentkezz be mihamarabb, hogy ma este Neked is segíteni tudjak!

Várunk szeretettel 18:00-tól a FittyLandben, gyere! :)

Regisztráció: www.fittylady.com/idopontok

Képzeljétek Lánykák, 

tegnap este egyikőtök azt mondta, cuki vagyok! Na ilyet se hallottam még plank közben! :D
Ez az a gyakorlat, ami mindig próbára teszi a kitartásunkat, mert már megtanultuk, hogy csakis szabályosan érdemes tartanunk! A mosoly azonban nem volt ezek között a fontos pontok között... EDDIG! Ma este ugyanis megpróbáljuk a kifogástalan planket mosolyogva megtartani addig, ameddig csak bírjuk!! :)

Ha benne vagytok, akkor szeretettel várlak Titeket 
18:00-tól Beautyrobicon,
19:30-tól pedig BeautyCore-on,
gyertek!! ;)

Bejelentkezés: www.fittylady.com/idopontok

Sziasztok Lánykák,

képzeljétek, Kingát elengedtük nyaralni, úgyhogy egész héten velem találkozhattok majd minden edzésen a megszokott órarend szerint! Nekem is kihívás lesz újra 1000%-on pörögnöm, hogy a péntek esti utolsó óráról is mindenki elégedetten és igazán leharcoltan távozzon! Ha támogatnátok ebben a lelkesedésetekkel, akkor ne habozzatok bejelentkezni, hiszen tudjátok, engem mindig a Ti örömötök táplál és hajt előre! :)

Várlak Titeket szeretettel minden edzésen, ma este 6-kor kezdünk Beautyrobicon, gyertek! ;)

Bejelentkezés: www.fittylady.com/idopontok

Az első találkozás alkalmával egy mozgásszervi állapotfelmérés során átbeszéljük, mi minden történt Veled eddig, milyen életmódot élsz, stb. Ezután egy testtartáselemző fal elé állítalak fehérneműben, így pontos képet kapunk a csontok helyzetéről, esetleges asszimmetriákról. Ahogy minden oldalról szemügyre véve feltárulnak ezek az apró eltérések, szépen összerakjuk, honnan is eredhet a probléma. Ez a munka Sherlock Holmesi része,  amit egyszerűen imádok! :) 

Különböző rugalmassági és funkcionális tesztek elvégzése után az is kiderül, milyen állapotban vannak az egyes izmaid, ízületeid. Mindezek alapján összeállítok egy haladási tervet, ami alapján megkezdődhet a közös munka! Ez nem csak egy egyszerű edzésterv vagy tornaprogram, hanem kiegészítésként manuális mobilizációs technikákat is alkalmazunk a rehabilitációd során.
Így érjük el idővel azt az állapotot, amikor már nem csípődik be, nem szúr, nem zsibbad, és nagyobbat tudsz ugrani, magasabbra tudsz nyújtózkodni, jobban be tudod hajlítani és gyorsabb leszel!

Ha szeretnéd a változást és kukába dobnád a fájdalmat, keress bátran, segítek! ;)

Jelentkezz be hozzám mozgásszervi állapotfelmérésre itt: www.fittylady.com/idopontok 
(az egyéni időpontokért gurulj a csoportos órarend alá)

A rendezett testtartás nem csak egészséges, és megszünteti a mozgásszervi panaszaid jó részét, hanem sokkal előnyösebb is! Állj meg a tükör előtt görbe háttal, és tuti, hogy lesz egy kis pocakod még akkor is, ha amúgy extra csinos a testalkatod! Mi nők a magassarkú cipő okozta kényelmetlenségeket is azért vállaljuk, mert tudjuk, hogy sokkal szebb lesz miatta a testtartásunk. 

Na de mi lenne, ha ehhez társulna némi kecsesség, elegancia is? Nem lehetetlen feladat még akkor sem, ha most úgy érzed, nagyon távol állsz ettől!
Ehhez azonban sokkal hatékonyabbá, rugalmasabbá kell tennünk a mozgásodat!

Jelentkezz be hozzám egy Mozgásszervi Állapotfelmérésre, ahol kiderítjük, mi okozza a rossz testtartásod, és ami még ennél is fontosabb, azt is megmondom, mit kell ahhoz tenned, hogy javíts ezen!
Ha hallgatsz rám, igazi kecses gazella lehet Belőled! ;)

Időpontfoglalás: www.fittylady.com/idopontok

Sziasztok Lánykák,

ha valamikor, akkor péntekenként sokkal hajlamosabbak vagyunk elkummantani az edzést, mert úgy vagyunk vele, hogy egy hosszú hét után igazán megérdemlünk egy kis pihenést!
Na de most ez egy rövid hét volt, tegnap már pihentél, úgyhogy kapd össze magad, jelentkezz be mihamarabb a 6 órás Beautyrobic edzésre Kingához! Hidd el, a jó hangulatú risza is felér egy lazítással, és még édesebb lesz utána a péntek estéd! ;)

Várunk Titeket szeretettel, gyertek! :)

Bejelentkezés: www.fittylady.com/idopontok

Tegnap este jógáztunk, táncoltunk, pilateseztünk, erősítettünk, masszíroztunk és relaxáltunk. Mindezt egyetlen edzésen! :)

Szerintem szuperül sikerült az első Fascia tréning, minden porcikámat kellemesen érzem még 24 óra elteltével is! Ha szeretnétek, jövőhéten folytatjuk! ;)

Sziasztok Lánykák, 

Kingának hála nemzeti ünnep ide vagy oda, nem maradtok mozgás nélkül! :) Ma este 6-tól egy forró, pörgős Beautyrobic edzéssel vár Titeket szeretettel, jelentkezzetek be hozzá! ;)

Regisztráció: www.fittylady.com/idopontok

Sziasztok Lánykák,

a mai gerinctorna igazán különleges lesz! Ha jártatok már nálam ezen az órán, akkor tudjàtok, hogy időről időre igyekszem olyan elemeket belecsempészni, amelyek a fasciának, a testünk minden részét behálózó, igazán érdekes kötőszöveti egységnek is a megújulását, rugalmasságának fokozását segítik. 
A mai alkalom azonban azért lesz különleges, mert az elejétől a végéig egy igazi fascia tréninget fogok tartani! Remélem, hogy elnyeri majd a tetszéseteket az a sajátos hangulat és mozgásanyag, amivel készülök Nektek! :)

Várlak Titeket szeretettel, gyertek! ;)

Bejelentkezés: www.fittylady.com/idopontok

Csodaszép reggelt Lánykák,

tudjátok, ha kedd, akkor mindkét kedvenc Beauty-edzéseteknek hódolhattok velem! :)

@18:00-tól a gyorsabb tempójú, extra dögös gyakorlatokat is tartalmazó Beautyrobic,

@19:30-tól pedig a kifinomultan nőies mozdulatokban gazdag BeautyCore órán találkozunk!

Ne felejtsétek, az ünnepi hosszú hétvége miatt ez lesz a hét egyetlen BeautyCore edzése, úgyhogy ha hiányoznak a kecses mozdulatok, akkor mindenképp jelentkezzetek be a mai alkalomra! ;)

Várlak Titeket szeretettel, gyertek! :)

Bejelentkezés: www.fittylady.com/idopontok

Ha sportoló vagy, akkor egy sérülés után különösen fontos a rehabilitáció számodra! Tudtad, hogy ezt már a gipsz-viselés időszakában meg kellene kezdened? Persze csak akkor, ha fontos számodra, hogy ne gyengüljenek el az izmaid, és ne változzanak meg azok a sportmozgásmintáid, amelyeknek az elsajátításával és tökéletesítésével éveket töltöttél!

Ha egy hatékony, személyre szabott mozgásprogramra és profi sportrehabilitációs trénerre van szükséged, akkor keress bátran, segítek! ;)

Időpontfoglalás: www.fittylady.com/idopontok

Sziasztok Lánykák,

ma este újra dübörög a zene a FittyLandben!! ;)

Privát foglalkozáson, tanácsadáson szerdáig tudtok részt venni, csoportos órák azonban a hét minden napján lesznek!

Íme az ünnepi hétvége miatt módosult csoportos órarendünk, amely csak erre a hétre érvényes:

HÉTFŐ
18:00 Beautyrobic Ágival

KEDD
18:00 Beautyrobic Ágival
19:30 BeautyCore Ágival

SZERDA
18:00 Gerinctorna Ágival

CSÜTÖRTÖK
18:00 Beautyrobic Kingával

PÉNTEK
18:00 Beautyrobic Kingával

Minden órán várunk Titeket szeretettel, gyertek!! :)

Bejelentkezés: www.fittylady.com/idopontok

Ha sportoló vagy, akkor egy sérülés után különösen fontos a rehabilitáció számodra! Tudtad, hogy ezt már a gipsz-viselés időszakában meg kellene kezdened? Persze csak akkor, ha fontos számodra, hogy ne gyengüljenek el az izmaid, és ne változzanak meg azok a sportmozgásmintáid, amelyeknek az elsajátításával és tökéletesítésével éveket töltöttél!

Ha egy hatékony, személyre szabott mozgásprogramra és profi sportrehabilitációs trénerre van szükséged, akkor keress bátran, segítek! ;)

Időpontfoglalás: www.fittylady.com/idopontok

Gondoltad volna, hogy amikor az orvos leveszi a gipszet, és azt mondja, hogy összeforrt a csontod, akkor még  valójában nagyon messze vagy a 100%-os gyógyulástól? Ekkor még közel sem vagy olyan terhelhető, mint a sérülésed előtt voltál. 

A szöveti gyógyulás ugyanis nem egyenlő a funkcionális gyógyulással, aminek több oka is van. Egyrészt egy begipszelt testrészt nyilván nem tudsz terhelni, és egy nem dolgozó izom sokkal többet veszít a tömegéből és erejéből, mint gondolnád. Egy kutatásban 23 év körüli fiatalok lábát mereven rögzítették 2 hétre, aminek következtében izomerejük átlagosan 30%-kal csökkent! Számold ki, hogy mit jelentene ez számodra  pl. egy 6 hetes gipsznél! Emiatt az eltávolítás után erőteljesen rá kell kapcsolni az addig inaktív izom erősítésére. Másrészt a gipsz miatt szemmel láthatóan megváltozik a mozgásod, hiszen egy elég jelentős terhet kell cipelned Magaddal hosszú heteken keresztül. Így a levétel után nem csak az ellustult izmokat kell megerősítened, hanem gyakorlatilag újra kell tanulnod az egészséges mozgásmintáidat, hogy újra helyesen, kiegyensúlyozottan terheld a testedet. 

Ezek a feladatok nyilvánvalóan szakembert igényelnek, hiszen YouTube videókból és szakértelem nélkül nehéz lenne egy személyre szabott, hatékony rehabilitációs programot összeállítani.

Sportrehabilitációs trénerként ez az én feladatom, ebben tudok Neked 100%-os hatékonysággal segíteni, légy hétköznapi ember vagy akár élsportoló.

Keress bátran, segítek!
Időpontfoglalás: www.fittylady.com/idopontok

Sziasztok Lánykák,

újabb eszközzel bővült a készlet, immár nem csak a FittyLady OnLányok Videótári tagsághoz csomagban, hanem külön is meg tudjátok vásárolni a gumikarikákat! :) Szuper egyszerű kis cucc ez, mégis sokkal hatékonyabbá lehet tenni vele egy comb- vagy popsi gyakorlatot, úgyhogy otthon is tornázóknak kötelező darab!

Különböző erősségben tudjátok beszerezni, egy darab ára: 990 Ft.

A készlet limitált, ha szeretnétek belőle, akkor érdemes gyorsan lecsapni rá! ;)

Sziasztok Lánykák,

múlthéten bebizonyosodott, hogy Kinga mellett sincs esélyetek lazsálásra, mert folyamatosan azon töri magát, hogy rendesen lefárasszon Benneteket! :) Úgy hallottam, ma is erre készül, de nincs ezzel gond, hiszen mindannyian azért jártok hozzánk tornázni, mert alaposan ki akarjátok használni a Magatokra fordított időt. ;)

Ha egy igazán hatékony edzéssel szeretnétek zárni a hetet, akkor várunk Titeket ma este 6-tól szeretettel, gyertek! :)

Bejelentkezés: www.fittylady.com/idpontok

NRX

 

 

Úgy látszik, ez ma egy ilyen lábas nap. :)

Korábban meséltem már Nektek az NRX-ről, ami sokat segített a ganglion-problémámon. Ha nem felejtem el, akkor még a lábaimon is viselem őket, 2 különböző okból. A bal lábamon egy növekedésnek indult bütyköt korrigálok vele, és igyekszem visszahúzni a segítségével a nagylábujjamat a megfelelő pozícióba, illetve alátámasztom a bütyköt okozó harántboltozatot, vagyis azt a területet, ahonnan ez hiányzik. Erről már videót is láthattatok egyszer, hogyan készítem el. 
A jobb lábamra a bokám köré rögzítettem egy applikációt, hogy megtámogassam egy kicsit és sokkal stabilabb legyen ez az ízület. Egy korábbi sérülésnél ugyanis enyhén megnyúlt az egyik bokaszalagom, így jól jön az extra támasz. Jó, ha tudjátok, ha egyszer hasonló trauma történik egy szalaggal, az sajnos már soha nem lesz ugyanolyan hosszúságú, mint előtte, ez pedig instabilitást eredményez az adott ízületben, emiatt kóros mozgások jönnek létre, ez pedig többlet-terhet ró a környező struktúrákra. Ezért nem szabad kezeletlenül hagyni egy ilyen problémát!

Ebből is láthatjátok, mennyi mindenre szuper eszköz az NRX: stabilizál, korrigál, megtámaszt, tehermentesít!

Ha olyan mozgásszervi problémád van, amin segíthetek akár NRX-szel, akár személyre szabott sportrehabilitációval, akkor keress bátran! ;)

Időpontfoglalás: www.fittylady.com/idopontok

Hát Lánykák,

én nem tudom, mit csináltunk kedden, de másnap délben még csurom víz volt a cipőm! Pedig eskü nem habpartyn voltam este, hanem dupla Beauty-edzést tartottam! :D

Ma sem hiszem, hogy fázni fogunk, de ez ne riasszon vissza senkit a közös tornától! Arra viszont figyeljetek kérlek, hogy a magas hőmérsékletnek és a páratartalomnak köszönhetően hamarabb megugorhat a pulzus, mint amihez hozzászoktatok. Ha már azt érzitek, hogy kapkodóssá vált a légzésetek, akkor ideje lassítani a tempón. Pihenni is ér, de tudjátok, fejet soha nem lógatunk, és nem ülünk le egyből a talajra! 
Ha soknak érzed a meleget, menj ki a teremből néhány percre, és ha úgy látod, szükséges, akkor pedig szopogass el egy szem szőlőcukrot, amit mindig találsz a pulton. Szédülni, rosszul lenni nem ér! ;) Elegendő víz-ivás egész nap és az edzésen is, átgondolt táplálkozás, és minden rendben lesz!

Várlak Titeket ma este 
-  fél5-től FittyMommy kismamatornán,
~ 18:00-tól BeautyCore-on,
~ 19:30-tól pedig Kingával találkozhattok Beautyrobicon, gyertek! :)

Bejelentkezés: www.fittylady.com/idopontok

Kismamaként hajlamos az ember akkor is túlparázni a dolgokat, ha korábban ez nem is volt rá jellemző. Ráadásul elég nehéz elkerülni ilyenkor a kéretlen jótanácsokat, mert hirtelen mindenki szakértőnek gondolja magát a környezetünkben. Főleg az idősebb korosztály óva int bármiféle mozgástól és legszívesebben ágynyugalomra ítélne a szülésig. Én azt javaslom, hallgass inkább a szakértőkre, akik tényleg értenek ahhoz, amiről beszélnek!

Számtalan orvos mondja el, hogy egy egészséges várandósság során nagyon fontos, hogy az anyuka mozgásban maradjon, és az általános fittségének megfelelő sportot végezzen áldott állapotában is! Ez azt jelenti, hogy ha teherbe esés előtt inaktív életet éltél, akkor most sétálj nagyokat, esetleg próbáld ki a kismama jogát!

De ha korábban már is rendszeresen sportoltál, és problémamentes a várandósságod, akkor ez kevés lesz Neked: válaszd a FittyMommy kismamatornát a FittyLandben, ahol biztos lehetsz benne, hogy szakszerűen összeállított edzésben lesz részed, és folyamatos figyelem mellett, biztonságban őrizheted meg a fittségedet és készülhetsz fel életed egyik legnagyobb feladatára! 

Célzott erősítő, átmozgató gyakorlatokból, gerinctorna-elemekből és a lazítás előtt gátizomtornából áll össze a kiscsoportos óra, amely mindig alkalmazkodik a résztvevők aktuális állapotához.

Csatlakozz hozzánk, várunk szeretettel minden csütörtökön fél5-től! :)

Bejelentkezés: www.fittylady.com/idopontok

Maximalista emberként hajlamosak vagyunk egész nap rohanni egyik feladatról a másikra, majd valamikor este ágyba zuhanva elalvás előtt még a másnapi teendőinket pörgetjük és így telik el az életünk jó része. Közben egyre stresszesebbek vagyunk, mindig fáj valamelyik testrészünk - jellemzően a nyakunknál vagy a hátunknál kezdődnek a problémák -, és néha azt érezzük, a rohanás ellenére mégsem jutunk el soha sehová, csupán végkimerülésig pörgetjük magunkat....

Mi lenne, ha ennek itt és most véget vetnél? 

A testednek és a lelkednek is szüksége van lazításra, ehhez pedig szuper alkalom a FittyLand gerinctornája! Az átmozgató gyakorlatok szuperül oldják az izomgörcsöket és segítenek az izomegyensúly helyreállításában; az óra végi relaxáció alatt pedig az állandóan zsongó fejed is kikapcsol picit!

Hidd el, ez a magadra fordított 1 óra kamatostul megtérül, hiszen egy sokkal frissebb, fittebb önmagaddal folytathatod a napodat! ;)

Várunk szeretettel minden szerdán este 6-tól, gyere! :)

Bejelentkezés: www.fittylady.com/idopontok

Sziasztok Lánykák,

ma este nem kell kiválasztanotok, hogy melyik a kedvenc Beauty-edzésetek, mert részt vehettek akár mind a kettőn egymás után!! ;) Ha kacérkodtok a gondolattal, gyertek, és ne aggódjatok, többen túlélték már a duplázást!! :D

Várlak Titeket szeretettel! :)

Bejelentkezés: www.fittylady.com/idopontok

Sziasztok Lánykák,

úgy tűnik, ma este sem kell sokáig járatnunk a hősugárzókat, már most szuper idő van a teremben! :D

A meleg ne tartson vissza senkit az edzéstől: így is- úgy is izzadnál, akkor miért ne éreznéd magad még jól is közben? ;)

Várlak Titeket ma este 6-tól szeretettel Beautyrobicon, gyertek! :)

Bejelentkezés: www.fittylady.com/idopontok

Sziasztok Lánykák,

remélem, csodaszép nyári hétvégétek volt!!
Ezen a héten mintha visszatért volna az élet a FittyLandbe, öröm volt Veletek edzeni!! :) 

Virág különösen erősen indított, kedd estére már 3 edzésen volt túl, csütörtökön pedig behúzott mèg kettőt, azaz 2x duplázott a héten! Ezzel ő az abszolút dicsőségfalas, amihez szeretettel gratulálunk!! :)

Holnap folytatódik a munka a FittyLandben, egyéni és csoportos edzéseken, tanácsadáson találkozunk, gyertek! ;)

Időpontfoglalás: www.fittylady.com/idopontok

Csodaszép reggelt Lánykák,

ma este újra riszálhattok egyet Kingával a 6 órás Beautyrobic edzésen! :) Úgy hallottam, tegnap sem finomkodott, úgyhogy biztos vagyok benne, hogy ma este is rendesen megizzaszt majd Benneteket! Elvégre  nálam tanulta ki a kínzás minden csínját-bínját, szóval ne reménykedjetek semmilyen lazításban! ;) :D

Várunk Titeket szeretettel, gyertek!

Bejelentkezés: www.fittylady.com/idopontok

Végre a tüsi masszírozó labda is megérkezett hozzánk!! Szuper eszköz nem csak a talpak kezelésére, de az biztos, hogy a talpi bőnye átmasszírozása után úgy fogod érezni Magad, mintha felhőkön járnál! Szerezd be mihamarabb egy kis otthoni wellness-élményhez! ;)

Ára: 1.500,-

Ez az egyik legkedveltebb lazító-nyújtó póz, ami felüdülést jelent egy-egy hosszabb munkanap után. Gyakori, hogy ebben a pozícióban még oldalra is ringatózunk a csigolyák környéki izmokat masszírozva ezzel. 

Tudtátok azonban, hogy van olyan mozgásszervi probléma, aminél kifejezetten fokozza a fájdalmakat ez a testhelyzet? 

Gerinctornánk kis csoportos óra, ahol többféle céllal és panasszal gyűlnek össze a vendégek. Ennek ellenére mindig igyekszek mindenkinek olyan gyakorlattal készülni, ami a hasznára válik, és azt is megtanítom, hogy adott problémánál mi az, amire figyelnie kell a jobban terhelő mozdulatok kivitelezése során.

Ha Te is szeretnél ma tenni valamit a testedért, várlak 18:00-tól szeretettel, gyere! :)

Bejelentkezés: www.fittylady.com/idopontok

A trigger labda óriási népszerűségnek örvend, hiszen szuper kis eszköz: célzottan lehet vele végezni az izomlazítást, és az SMR hengerrel nehezebben hozzáférhető helyekre is szuperül illeszkedik. Már a FittyLandben is kapható, de összesen csak 5db-ot hagytatok belőle. Érdemes gyorsan lecsapni a maradékra! ;)

Ára: 1.990 Ft

A nyújtás fontos. Ugyanúgy az edzés része, mint az erősítés vagy a bemelegítés. A megterhelt izmokat le kell lazítani ahhoz, hogy legközelebb is hatékonyan el tudják látni a feladatukat, amikor munkára fogod őket. A levezetés nélkül hagyott izomzat sokkal sérülékenyebb és lassabban regenerálódik. 

A stretching gyakorlatoknál nem elég egyszerűen leutánozni a pozíciókat. Addig mélyítjük az egyes mozdulatokat kilégzéssel kísérve, amíg nem érezzük a célzott izom nyúlását. Minden nyújtógyakorlatnak megvan a célzott izma, amire igyekszem felhívni a figyelmet minden edzésen, hogy tudd, jól és hatékonyan dolgozol.  Ha nem vagy biztos benne, mit és hol kellene érezned, kérdezz bátran, segítek! :)

Ma este 18:00-tól Beautyrobicon, 19:30-tól BeautyCore-on találkozunk, gyere! ;)

Bejelentkezés: www.fittylady.com/idopontok

Várlak Titeket szeretettel,
Ági

Sziasztok Lánykák,

ettől a héttől végre Kinga Beautyrobic óráin is részt vehettek a FittyLandben!! A weboldalon már megtaláljátok az új órarendünket és hamarosan az edzői bemutatkozását is, és be tudtok jelentkezni hozzá egy jó kis riszálásra!! :)

Ma este 6-tól szokás szerint én várlak Titeket szeretettel, gyertek! ;)

Csodaszép napot Nektek addig,
Ági

Bejelentkezés: www.fittylady.com/idopontok

Ha kismama vagy friss anyuka vagy és

 ⁃ gyakran fáj a nyakad, hátad, derekad,
 ⁃ egyre nehezebb a pocakod,
 ⁃ ha mindent meg akarsz tenni, hogy elkerüld a szétnyílt hasizmot,
 ⁃ ha mellgyulladásod van,

akkor keress bátran, mert a kinesio tape ezeken mind tud segíteni!

Nincs benne hatóanyag, maga a ragasztás módja a speciális, ezért bátran alkalmazható szoptatás alatt is, mert teljesen veszélytelen a babára nézve is!

Időpontfoglalás: www.fittylady.com/idopontok

Kinesio tape:
 ⁃ ha gyakran fáj,
 ⁃ ha megütötted és bedagadt, belilult,
 ⁃ ha megrándult, kificamodott,
 ⁃ ha meghúzódott, becsípődött.
Keress bátran és segítek! Kinesio tape ragasztás a FittyLandben.

Időpontfoglalás: www.fittylady.com/idopontok

Hogyan zajlik a sportrehabilitáció?

A mozgásszervi állapotfelmérést követően egy személyre szabott mozgásprogramot állítok össze számodra az aktuális állapotodnak és a céljaidnak megfelelően. A torna, edzés mellett különböző mobilizációs technikákat is alkalmazok, amelyek hatékonyabbá teszik a munkánkat. Ez lehet  flossing, kinesio tape, SMR hengeres lazítás, trigger pont oldás, köpölyözés, heglazítás, trakció, PNF és PIR technika attól függően, hogy mi a megoldandó feladatunk. Ezek költségét a sportrehabilitációs foglalkozás díja tartalmazza.

Ha kíváncsi vagy rá, mi lehet a célja egy sportrehabilitációs foglalkozásnak, olvasd el ezt a bejegyzést: 

https://www.fittylady.com/blog/231/A-sportrehabilitacio-celja

Időpontfoglalás, árak: www.fittylady.com

Sziasztok Lánykák,

a mai napon zárva vagyunk, az esti BeautyCore edzés kivételesen elmarad. Azért érdemes lesz figyelnetek az oldalt, mert folyamatosan érkeznek a bejegyzések hétvégén is, és lesz köztük egy meglepetés is, ami az órarendet illeti! ;) Pánikra semmi ok, jövő héttől péntekenként is találkozunk, ahogy eddig is! :)

Mi lehet a célja a sportrehabilitációnak?

 ⁃ sportolóként a helyes mozgásminták, sportmozgások elsajítátása sérülések megelőzése érdekében,
 ⁃ gyorsaság, állóképesség, rugalmasság, robbanékonyság növelése teljesítményfokozás céljából,
 ⁃ hatékony és helyes bemelegítési-levezetési rutin kialakítása akár hobbisportolóként is,
 ⁃ sérülés utáni hatékony, gyors felépülés nem csak sportolóknak,
 ⁃ fájdalomcsillapítás bárkinek.

További infó, árak, időpontfoglalás: www.fittylady.com

Sziasztok Lánykák,

szuper hírem van Nektek! Mától nálunk is megvásárolhatóak az izomlazításhoz, regenerálódáshoz, mobilizáláshoz nélkülözhetetlen eszközök: az SMR henger és a trigger labda!! :) Egyelőre limitált a készlet, ezért érdemes hamar lecsapni a kiszemelt darabokra! ;)

60 cm-es SMR henger 7.990 Ft
Trigger labda 1.990 Ft

Sziasztok Lánykák,

nagyon bejött Nektek a keddi zene, úgyhogy gondoltam egy merészet, és azt találtam ki, hogy meghívom ma estére J.Lo- t sztárvendégnek Hozzátok!! :) Na mit szóltok?? Egész este ő szolgáltatja majd a ritmust a bemelegítéstől egészen a nyújtásig, így biztosak lehettek benne, hogy nem sokat fogunk pihenni! :D

Ha Ti is csatlakoznátok a különleges alkalomhoz, akkor jelentkezzetek be és gyertek! ;)

16:30 FittyMommy kismamatorna
18:00 Beautyrobic
19:30 Beautyrobic

Bejelentkezés: www.fittylady.com/idopontok

Sziasztok Lánykák,

ma este 6-tól gerinctorna lesz: jó kis átmozgatás hengerezéssel, testet-lelket ellazító relaxációval! :)

Azt már tudjátok, hogy itt nem csak gerincgyakorlatokat végzünk, hanem a teljes testet megtornáztatjuk. Emellett azonban szeretem úgy összeállítani az óramenetet, hogy minden vendég számára legyen legalább 2 olyan gyakorlatsor, amely kifejezetten az ő problémájára van különösen jó hatással. 

Sokan sokféle mozgásszervi kihívásokkal küzdenek, így ha úgy érzed, hogy a Te megoldandó helyzeted személyre szabott mozgásprogramot kíván, akkor érdemes az egyéni rehabilitációs foglalkozásaimat választanod!

Bárhogy is döntesz, várlak szeretettel, gyere! :)

Bejelentkezés csoportos gerinctornára az oldal tetején lévő órarendben: www.fittylady.com/idopontok

Az egyéni időpontokat pedig a csoportos órarend alatt találod.

Felvettem ma az első videót az augusztusi videótárba. Csatakra izzadtam magam, jóóó lesz!! :)

Ha szeretnél kényelmesen otthon edzeni velem bármikor, amikor Neked a legalkalmasabb, jelentkezz! ;)

Részletek: https://www.fittylady.com/blog/226/FittyLady-OnLanyok-Videotar-tagsag-egy-kis-EXTRA

Sziasztok Lánykák,

megnyílt a jelentkezés az augusztusi FittyLady OnLányok Videótárhoz, és már van is olyan, aki feliratkozott! :)

Ha nem akartok lemaradni az ajándék workshop részvételről, akkor jelentkezzetek most, és benne vagytok az első ötben, akik részt vehetnek egy SMR-henger workshopon, természetesen online! ;)

További infó: https://www.fittylady.com/blog/176/FittyLady-OnLany-Videotar-START

+ÚJDONSÁG!!

Extra VIP csomag: a havi videótári tagság mellett legyen Tiéd egy kezdőcsomag, amely tartalmaz minden olyan eszközt, amelyet az edzéseken használunk!

A csomag tartalma az augusztusi edzésvideókon túl:

- 60 cm-es SMR henger

- egy pár 1 kg-os súlyzó

- 1 db fitnesz szalag (extra erős)

- 1 db gumikarika (választható erősség)

- 1 db 26cm-es pilates labda

A csomag kedvezményes ára: 25.000 Ft + postaköltség

FONTOS: a kedvezményes árú eszközcsomag limitált számban áll rendelkezésre, csapj le rá gyorsan, ha szeretnéd! ;)

Sziasztok Lánykák,

ma este 6-tól Beautyrobic edzésen tomboljuk ki a hét első napjának feszültségét! ;)

Aki a héten legalább 3x szeretne riszálni, annak érdemes bejelentkeznie, mert a pénteki edzés kivételesen elmarad.

Várlak Titeket szeretettel, gyertek! :)

Bejelentkezés: www.fittylady.com/idopontok

Tudod, hogy hogyan zajlik egy mozgásszervi állapotfelmérés?

Először is részletesen kikérdezlek a panaszaidról, korábbi sérüléseidről, műtétekről; milyen aktívak a mindennapjaid mozgás szempontjából. 

Ezután egy testtartáselemző fal előtt fehérneműben állva megkeresem azokat az eltéréseket, amelyek testtartásbeli problémákat okozhatnak. Ezután különböző funkcionális tesztekkel megnézzük, hogy van-e olyan eltérés a mozgásodban, ami károsan hathat az ízületeid, izmaid egészségére, illetve hogy korlátozza-e valami a harmonikus mozgást. Ahogy közeledünk a probléma forrásához, úgy tesztelünk egyre részletesebben egy-egy adott izmot, hogy lássuk, megfelelő-e az ereje, nyújthatósága. 

Folyamatosan magyarázok, hogy Te is megértsd, mi miért alakult ki, és hogy hogyan javíthatsz a helyzeten. Maga az állapotfelmérés kb. 60 percet vesz igénybe.

Az összes eredményt letisztázva Te is megkapod a felmérést követő 1-2 munkanapon belül a javaslataimmal kiegészítve. Mindig leírom, hogy milyen életmódbeli változtatásokat ajánlok; hogy milyen irányba indulnék el a rehabilitációdban és a közös munka során milyen mobilizációs technikákat alkalmaznék. Ezen felül pedig jó néhány gyakorlatot is összegyűjtök, amelyet már a jelenlegi állapotodban is érdemes végezned a javulás érdekében. 

Ha ez szimpatikus számodra, akkor megkezdhetjük a közös munkát az igényeidnek megfelelő gyakorisággal. Az egyéni foglalkozásokra személyre szabott mozgásprogramot írok Neked, és a torna mellett különböző mobilizációs technikákat is alkalmazok, amelyek segítségével még hatékonyabbak lehetünk. Az ezekhez szükséges eszközök árát a foglalkozások díja tartalmazza, további költséggel nem járnak. 

Árak, időpontfoglalás a weboldalunkon: www.fittylady.com

Foglalj most időpontot hozzám, várlak szeretettel! :)

Sziasztok Lánykák,

tudjátok, hogy időt, energiát nem kímélve folyamatosan azon dolgozom, hogy a lehető legmagasabb színvonalat tudjam biztosítani Nektek a stúdióban. Gyakran kérek Tőletek is véleményt a Titeket is érintő kérdésekben, de van itt még valami, amiben nagyon sokat tudtok segíteni nekem, hogy a FittyLand méginkább az a hely lehessen, ahová minden alkalommal örömmel érkeztek!

Ha olvastátok már a FittyLady etikettet, amely a stúdióban is több helyen ki van téve, akkor bizonyára nem sok újdonságot tartogat számotokra a következő néhány bekezdés, de tudjátok, ismétlés a tudás anyja! ;)

Nagyon ügyelek rá, hogy a stúdió minden szolgáltatása a meghirdetett időpontban kezdődjön és senkit ne várassak meg feleslegesen, mert ezt nagyon tiszteletlen dolognak tartom. Ebben sokat tudtok segíteni nekem, ha Ti is mindig időben érkeztek meg az adott foglalkozásra, lehetővé téve a pontos kezdést. Megértem, hogy az esti edzésekre olykor csúcsidőben kell indulnotok, és hogy a parkolás sem egyszerű a környéken, de mivel ezt tudjuk, ezért érdemes a menetidőre 5-10 percet rászámolni, hogy biztosan ne legyen csúszás!

Szerencsére szép nagy aerobik termünk van, ennek ellenére minden óratípusnál korlátozott a létszám és az órákon való részvétel regisztrációhoz kötött. Ennek az az oka, hogy gondosan mérlegeltem, hány főre tudok egyszerre maximális figyelmet fordítani, hogy tényleg azt a színvonalat kapjátok, amit megérdemeltek! Ezért nagyon fontos, hogy tényleg minden alkalommal bejelentkezzetek a kiválasztott edzésre a honlapunkon keresztül, és ha valami megakadályozna abban, hogy eljussatok hozzánk, akkor időben (az adott edzés kezdete előtt legkésőbb 2 órával) mondjátok le a helyeteket egy egyszerű kattintással az időpontfoglalást visszaigazoló e-mailes linken keresztül. Ugyanez érvényes az egyéni időpontokra is azzal a különbséggel, hogy ezeket legalább 24 órával az adott foglalkozás előtt kell lemondani. 

A stúdióban egyedülállóan hosszú lejárati idejű, 10 alkalmas bérletet is tudtok vásárolni, amely 3 hónapig érvényes és az összes óratípusra felhasználható. Ez azt jelenti, hogy ha hetente 1x tornáztok velem, még akkor is belefér, hogy közbejöjjön egy-egy utazás, betegség, stb., ami miatt kimarad 1-2 hét és mégis le tudjátok járni az összes alkalmatokat. Ezért azt gondolom, hogy megegyezhetünk abban, hogy úgy fair, ha a bérletek érvényességét szigorúan vesszük. Természetesen ha közbejön egy komoly, előre nem várható dolog (például nagyobb sérülés, várandósság), akkor jelezzetek nekem ésszerű időn belül, és igyekszem méltányosan dönteni arról, hogy hogyan tudnátok más szolgáltatásra beváltani a bérleteiteket. Sajnos a rég lejárt bérletekkel már semmit nem tudunk tenni. Fontos még, hogy a bérletek mindig a személyre szóló FittyLady tagsági kártyán kerülnek rögzítésre, amelyek után gyűjtőpontokat kaptok, ezért nem lehetséges egy bérletet több személynek felhasználnia, átruházni, stb.

És ami a higiéniát illeti: már jóval a koronavírus megjelenése előtt bevezettük az eszközök fertőtlenítését közvetlenül minden egyes használat után is. Ennek néhány hónappal ezelőttig a legtöbben nem tulajdonítottak nagy jelentőséget, de szerencsére most már sokan figyeltek arra, hogy az óra végén minden általatok használt eszközt lefújjatok a kihelyezett fertőtlenítő keverékkel, aminek nagyon örülök! 
Nagy segítség lenne, ha a váltócipő használatát is mindannyian betartanánk. Tudom, hogy sokan szerettek mezítláb/zokniban tornázni, ami teljesen rendben van, de arra kérlek Titeket, hogy figyeljünk rá, hogy ebben az esetben is az utcai cipőt rögtön az előtérben letegyük az erre a célra kihelyezett cipőtárolókba. Ha nem szeretnétek a kihelyezett vendégpapucsokat használni, természetesen továbbra is mehet a mezítlábazás, de az is szuper ötlet, amit néhányótoknál már láttam, hogy váltópapucsot/benti edzőcipőt hoztok Magatokkal. Bármelyik megoldás mellett döntötök is, mindannyiunk érdeke, hogy az utcai cipőnk talpáról ne hordjunk be mindenfélét azokba a helyiségekbe, amelyekben a legtöbben mezítláb mászkáltok.

Köszönöm, ha a továbbiakban még jobban figyeltek ezekre a dolgokra, mert ezzel rengeteget segítetek nekem abban, hogy olyan hellyé tegyük a FittyLandet, ahová mindannyian szívesen jártok! :)Tudjátok, hogy együtt sokkal erősebbek vagyunk! ;)

Szeretettel,
Ági

Sziasztok Lánykák, 

hát a tegnapi nap sem volt piskóta!! Sajnos csak az egyik csapatról készült kép, de óriási öröm látni, hogy mennyire csinosak és magabiztosak vagytok a fotón! :) Egy ilyen edzés után bátran ki is húzhatjátok Magatokat, szép munka volt!!

Ma este sem készülünk kisebb feladatra, mint hogy kirúgjuk a stúdió oldalát, persze ezúttal elegánsan tesszük mindezt, hiszen BeautyCore edzés lesz! ;)
6-tól várlak Titeket szeretettel, gyertek!

Bejelentkezés: www.fittylady.com/idopontok

Sziasztok Lánykák,

ma délután fél5-től a legfittebb kismamákkal találkozunk,
este 6-tól és fél8-tól pedig a Beautys lányoknak dübörög a zene! :)

Mindegyik edzésünkön kiemelt szerepet kap a mélyizmokkal való munka: a nyújtás előtti légzőgyakorlattal egybekötött néhány perces intimtorna során a gátizmokat tréningezzük. Nem csak azért érdemes foglalkozni velük, hogy könnyebbé tegyük a szülést és a szülés utáni regeneráció időszakát, hanem azért is, hogy megelőzzük a manapság egyre fiatalabb korban előforduló inkontinencia és szervsüllyedés problémáit. 
Sőt, tudtátok, hogy a medencefenék izmainak tudatos használata óriási segítség a törzs stabilitásának megőrzésében a különböző egyensúlyi gyakorlatoknál? Bizony, ha odafigyelsz a légzésedre és ezzel párhuzamosan jó ritmusban használod a gátizmokat, akkor még a plank közben is kevésbé fogsz billegni! ;)

Ha Te is megtanulnád ezt a hasznos technikát, várunk szeretettel, gyere! :)

Bejelentkezés: www.fittylady.com/idopontok

Gerinctornán a FittyLandben nem csak a gerinceddel foglalkozunk! 

Szerencsére mára már a legtöbb mozgásszervi rendszerrel foglalkozó terület is belátta, hogy az emberi testet teljes egészében kell szemlélni és összefüggéseiben kezelni a problémáit. Egy-egy testrészt vagy izmot teljesen felesleges kiragadni a rendszerből, hiszen önmagukban nem értelmezhetőek. Gondolj bele, tudsz bármilyen hétköznapi mozgást mondani, amelyben csak egyetlen testrészed, netalán egyetlen izmod vesz részt? Nem hiszem. Ha szemmel látható elmozdulás nem is történik mondjuk egy integetésnél a karodon kívül máshol, akkor is a törzsizmaid folyamatosan azon dolgoznak, hogy el ne dőlj állás vagy éppen ülés közben. 


Ezért van az, hogy gerinctornán izomláncokban gondolkodunk és minden ízületet és pici izmot (amelynek eddig a létezéséről sem tudtál) mozgásra bírunk. Légzőgyakorlatokból, finom, szemmel alig látható mozgásokból, és hagyományosabb erősítő, nyújtó, mobilizációs gyakorlatokból épül fel a torna. Ezzel érjük el azt az eredményt, hogy az edzés végére minden porcikád finoman bizsereg, és a végtagjaidat is legalább 1-1cm-rel hosszabbnak érzed majd! :)


Ha csatlakoznál hozzánk, ma este 6-tól várunk szeretettel, gyere! ;)


Bejelentkezés: www.fittylady.com/idopontok

Ilyen az, amikor órát tervezek és új gyakorlatokon agyalok... :)

Ha kíváncsi vagy rá, ma estére mit találtam ki, várlak szeretettel, gyere!! ;)

Keddi csoportos edzéseink:
18:00 Beautyrobic
19:30 BeautyCore

Bejelentkezés: www.fittylady.com/idopontok

Csodaszép reggelt Lánykák,

ma este újra tekerünk a végtelenségig! :)

Ha kissé nehezen indul a hétfő, jelentkezz be gyorsan az esti Beautyrobic edzésre! Biztos lehetsz benne, hogy ott majd felpörög a pulzusod! ;)

Várlak Titeket szeretettel ma este 6-tól, gyertek!!

Bejelentkezés: www.fittylady.com/idopontok

Tudtátok, hogy mindannyian lúdtalppal születünk??

Bizony, minden kisbabának lapos a talpa, ám ahogy lábra állunk, onnantól kezdenek kialakulni azok az ívek, boltozatok, amelyek segítségével később meg tudjuk tartani magunkat anélkül, hogy orra esnénk.

Ez a folyamat azonban nem megy végbe magától. A talpi izmok helyes működéséhez és a boltozatok kialakulásához az szükséges, hogy minél többet mászkáljon a gyerkőc egyenetlen talajon, és persze akkor kezdje el mindezt, amikor màr készen áll a szervezete erre a terhelésre. Ha ez a két feltétel nem teljesül, akkor jó eséllyel marad a lúdtalp, bokasüllyedés, bütyök, kalapácsujj és még estig sorolhatnám az emiatt kialakult, rossz testtartás által okozott mozgásszervi panaszokat.

Kezditek már sejteni, miért van ennyi lúdtalpas ember?

Egyrészt egyre kevesebbet màszkálunk mezítláb, másrészt a szülőket gyakran kapja el a versenyszellem azzal kapcsolatban, hogy minél hamarabb lábra állítsák csemetéjüket és eldicsekedhessenek ezzel. Fogalmuk sincs róla, mekkora károkat okoznak ezzel, a babykomppal és hasonló eszközökkel!

Egy ideje már divatosak a Kneipp taposómedencék, a kerti mezítlábas ösvények, amelyeket azért alakítanak ki, hogy a talp izmait ingereljék és az elnyúlt izmokat munkára fogják. Régóta gondolkozom azon, hogyan lehetne valami hasonlót kialakítani a stúdióban, mert jó néhány lúdtalpas vendég rehabilitációjával foglalkozom.

Ezért örültem nagyon annak, amikor felfedeztem a KőPakkokat, mert ez a legegyszerűbb módja annak, hogy a kavicsösvényt könnyedén tudjam mozgatni, tisztítani és az elemei ne szóródjanak szét. Szuper ötletnek találom, ráadásul kis magyar vállalkozásban készülnek, ahol törekednek a környezetbarát gyártásra. Többfèle méretben kaphatóak a termékeik, sokféle színben készítik őket, így bármely gyerek-kuckóban vagy irodában jól mutatnak! Gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt javaslom, minden korosztàlyban nagy segítség a talpi funkciók kiegyensúlyozására, a testtartás javítására!

Itt találjátok a kínálatot, és fel is vehetitek a kapcsolatot a gyártóval, ha rendelni szeretnétek:

www.facebook.com/kopakk

Sziasztok Lánykák,

ma este is együtt zárhatjuk a dolgos hétköznapokat és vághatunk neki egy szuper hétvégének! :)  Na ki jön 6-tól Beautyzni a FittyLandbe??

Várlak Titeket szeretettel, gyertek!! ;)

Bejelentkezés: www.fittylady.com/idopontok

Sziasztok Lánykák,

ma sem érdemes otthon maradnotok, találkozzunk inkább a FittyLandben!!

Késő délután a legfittebb kismamáké a stúdió,
kora este pedig maximumra tekerjük a hangerőt, mert a legszexibb edzést tartjuk meg, ráadásul duplán!! ;)

Várlak Titeket szeretettel, gyertek!! :)

Bejelentkezés: www.fittylady.com/idopontok

Neked is gyakran fáj a hátad, derekad? Esetleg gerincsérved is van? Azt mondták, erősítsd meg a hátizmaidat, akkor majd jobb lesz? Ha így alakult, akkor a szerencsés kisebbséghez tartozol. 

Ha semmi nem változott, és kipróbálnál egy egészen más módszert, akkor szeretettel várlak ma este 6-kor a Gerinctornánkon!

Rehabilitációs trénerként teljesen biztos vagyok abban, hogy a testünkben, azon belül is a mozgásszervi rendszerünkben minden mindennel összefügg. Ezt a holisztikus szemléletet alapul véve építem fel az órát, ahol minden porcikánkat átmozgatjuk. Ne lepődj meg, olykor nem csak a lágy labdák kerülnek elő, de bizony súlyzót, seprűnyelet és gyakran SMR hengert is használunk! Erősítő és nyújtó gyakorlatok váltják egymást, mobilizálunk, masszírozunk, az óra végén pedig relaxálunk.

Ha kedvet kaptál ehhez, akkor jelentkezz be a weboldalunkon és gyere, várunk szeretettel! :)

Bejelentkezés: www.fittylady.com/idopontok

Óriási a képzavar a fejekben a fitt testalkatról! Azt gondolom, ez főleg a social media hibája: amikor instagramon minden nap szembejön velünk egy darázs derék pucsítós, óriási popsival, egy kockahas hatalmasra dagadt muszklikkal vagy egy jóga-challange, amelyben valaki a lábujjával vakarja meg az orrát, akkor szépen lassan elhisszük, hogy ez a követendő példa és elkezdünk mi is erre vágyni. 

De belegondoltatok már, hogy mi az értelme, funkciója egy óriási fenéknek vagy ennek az extrém lazaságnak? Ugye, hogy nem sok? Maximum jól néz ki ezeken a fotókon. De nem leszel tőlük egészségesebb és nem lesznek tőlük fájdalommentesebbek a mindennapjaid, sőt... 
Az ilyen képeken pózoló emberek jó eséllyel szenvednek valamilyen mozgásszervi problémától. 

Természetesen bizonyos izomzatra, mozgékonyságra és hajlékonyságra szükségünk van, de csakis az egészséges mértékig! Például annyira, hogy fel bírd emelni a gyerkőcödet, vagy gond nélkül hazavigyél két nagy bevásárlószatyrot; hogy kényelmesen fel tudj nyújtózkodni valamiért a felső polcra; hogy könnyedén le tudj guggolni egy cuki kiskutyához és megsimogathasd; vagy hogy minden nehézség nélkül le tudj sétálni 3 buszmegállót, ha kimarad a 41-es; esetleg körbe tudd biciklizni a Tisza-tavat.

A FittyLandben minden egyéni és csoportos órán azon dolgozunk, hogy egy csinos, egészségesen formás testet hozzunk létre kiegyensúlyozott izomrendszerrel, ami képes mindezekre a feladatokra fájdalmak és sérülések nélkül! 

Ha Te is erre vágysz, várunk szeretettel a ma esti edzéseinken, gyere! :)

Bejelentkezés: www.fittylady.com/idopontok

Több mint egy éves munkánk érett be azzal, amikor néhány nappal ezelőtt Kinga sikeres OKJ vizsgát tett Aerobik edzőként!! 

Jó néhány éve keresem az ideális munkatársat magam mellé a stúdióba, aki hozzám hasonlóan szívvel-lélekkel dolgozna azon, hogy a lehető legjobbat kapjátok a FittyLandben.

Amikor bő 1,5 évvel ezelőtt Kinga elkezdett velünk tornázni, azonnal láttam, hogy imádja, amit csinál és ügyes is benne. Így született meg a gondolat, hogy akár edzőként is dogozhatna. Némi biztatás után megkezdtük a felkészülést, hiszen teljesen más területről csöppent bele a fitnesz világba, a hétköznapokban rendőrként dolgozik, így volt mit gyakorolnunk ahhoz, hogy elétek is ugyanolyan magabiztossággal álljon ki, mint ahogyan a kapitányságon a kihallgatásokat végzi. :D

Rengeteg energiát tett bele a közös munkába, az edzések rendszeres látogatása mellett minden héten késő estig gyakoroltunk, aminek az eredményeként tavaly októberben sikeresen vizsgázott Beautyrobic edzőként.
Többször találkozhattatok már vele hospitáló órákon,  de mostantól saját edzései lesznek, erről bővebben hamarosan! ;)

Fogadjátok őt szeretettel, biztos vagyok benne, hogy nagyon fogjátok szeretni! Jó (kemény) kezekben lesztek nála is, ezt garantálom! :)

Ma este még én várlak Titeket 6-tól Beautyrobicon, gyertek!! 

Bejelentkezés: www.fittylady.com/idopontok

De mit is jelent ez?

    ⁃    Profi és hobbi sportolóknak, hétköznapi embereknek segítek a sérülések utáni felépülésben,
    ⁃    sérülések megelőzésében,
    ⁃    teljesítményfokozásban.

Akkor is jó helyen jársz nálam, 
    ⁃    ha most kezded a sportolást, és szeretnéd tudni, mely mozgásforma a legmegfelelőbb számodra,
    ⁃    ha mozgásszervi panaszaid vannak, amelyekkel nem akarsz a továbbiakban együtt élni.

Több mint fél tucat mobilizációs technikával tudok segíteni Neked a feszes izmaid lazításában, az ízületeid mozgásterjedelmének növelésében, a gyorsabb rehabilitációdban.

A közös munkához azonban elengedhetetlen az, hogy akard a változást, és hajlandó légy tenni érte!

Első lépésként foglalj hozzám időpontot egy mozgásszervi állapotfelmérésre, ahol megnézzük, honnan indulunk. Ez alapján állítok össze egy személyre szabott haladási tervet, amivel megkezdjük a közös munkát. Nem kevesebb a célunk, mint egy olyan testi állapot elérése, amelyben hatékonyan, könnyedén, sérülésmentesen és fájdalom nélkül képes vagy mozogni a hétköznapokban és a választott sportodban egyaránt!

Bejelentkezés: www.fittylady.com/idopontok

Sziasztok Lánykák,

végre igazi nyári  kánikula lesz ma, ez után sóhajtoztunk egész télen! :) 

Ha esetleg kimaradnátok belőle a nap folyamán a klimatizált irodák, üzletek miatt, akkor gyertek este 6-tól BeautyCore edzésre, ígérem, ott nem fogom hűteni a termet, lehet izzadni! :D

Várlak Titeket szeretettel! :)

Bejelentkezés: www.fittylady.com/idopontok

Sziasztok Lánykàk,

tudom, hogy a legtöbben már elkönyveltétek, hogy az idei bikini-formának annyi, úgysem lesz utazás, tengerparti nyaralás idén. 
Viszont ettől még érezheted jól magad és minden alkalmat megragadhatsz ahhoz, hogy egy kis boldogság-hormonhoz juttasd a szervezetedet! No nem a fagyira gondoltam! :D Köztudott, hogy a mozgás endorfint termel, ami csökkenti a stresszt, fájdalomcsillapító hatása is van, és az edzés végén érzett elégedettségről már ne is beszéljünk! Ez már bőven elég ok arra, hogy ma este kimozdulj, és jól érezd Magad közöttünk! :)

Várlak szeretettel minden órán, gyere! ;)

Bejelentkezés: www.fittylady.com/idopontok

Egy ideje már nézegeted az oldalunkat és kacérkodsz a gondolattal, hogy elgyere hozzánk edzeni? 

Félsz tőle, hogy nem bírnád a tempót, vagy hogy kinéznének maguk közül a többiek? 

Akkor a legjobb, ha a gerinctornánkkal kezdesz! 

Mint minden más órán a FittyLandben, itt is nagyon vegyes a csapat, fiatalok és régebb óta fiatalok együtt mozgatják át minden porcikájukat a különböző kihívást jelentő gyakorlatok segítségével! Annyi féle Nő jár hozzánk, hogy biztosan nem fogsz kilógni a sorból! ;)
Ha jó ideje nem mozogtál már, vagy épp ellenkezőleg, hajlamos vagy túlterhelni Magad és emiatt gyakori a hosszan tartó izomláz vagy a sérülések, itt a helyed közöttünk!

Ma este 6-tól várunk szeretettel, gyere! :)

Bejelentkezés: www.fittylady.com/idopontok

Sziasztok Lánykák,

úgy tűnik, a napocska ma szelídebb arcát mutatja, de ha hiányozna Nektek a 28 fok, tudjátok, hogy a FittyLandben Beauty edzések alkalmával mindig forró nem csak a hangulat, hanem a levegő is! ;)

Várlak Titeket szeretettel a ma esti órákon, gyertek! :)

Bejelentkezés: www.fittylady.com/idopontok

Sziasztok Lánykák,

a héten többen kipróbáltátok nálunk a legújabb rehabilitációs eszközömet, a KőCsíkot. Hamarosan láthattok egy videót róla, amiben részletesen elmeséljük, mennyi mindenre szuper ez az egyszerű, de nagyszerű, hazai gyártmànyú találmány!

Addig pedig ha türelmetlenek lennétek, látogassatok el a KőPakk FB oldalára, ahol a teljes kínálatot megleshetitek, valamint Böbével, a kőportékák alkotójával is felvehetitek a kapcsolatot, ha kérdésetek lenne, vagy rendelni szeretnétek! :)

https://m.facebook.com/kopakk.hu/

Miért lágy a labda? 

BeautyCore-on az egyetlen eszköz, amit használunk, az a pilatesből is ismert lágy labda. Hasonló gyakorlatokat végzünk vele erősítés közben, de állásban is bevetjük a nőies izoláció és a guggolások során. Picit talán elveszi a figyelmet a percekig tartó guggolásról a vele való bűvészkedés és a koordinációs képességeinket is fejlesztjük vele!  Szándékosan nem fújjuk feszesre: úgy izzadás közben, olajos kézzel sokkal nagyobb eséllyel pattanna ki a kezeink közül!  ;)

Ma este 6-tól próbálhatod ki, Te milyen ügyesen bánsz vele! Csatlakozz hozzánk, várunk szeretettel! :)

Bejelentkezés: www.fittylady.com/idopontok

Csodaszépek a Lányok, csak úgy ragyognak!! És amit én személy szerint a legjobban imádok, az a fültől fülig érő mosolyuk, ettől a legszebbek! :)

Ha Te is szívesen tartoznál ehhez a csapathoz, várunk szeretettel, jelentkezz be még ma és gyere! ;)

16:30 FittyMommy Kismamatorna
18:00 Beautyrobic
19:30 Beautyrobic

Regisztráció: www.fittylady.com/idopontok

Sziasztok Lánykák,

az egyik júliusi online edzésen ez a szám is felcsendül majd! Van ötletetek, hogy milyen gyakorlattal készülök hozzá??

Ezen a héten még tudtok jelentkezni a júliusi FittyLady OnLány-tagságra, ahol hetente 2 új edzős videóra tornázhattok a havi tagság ideje alatt bármikor, amikor Nektek megfelelő!

Részletek: https://www.fittylady.com/…/176/FittyLady-OnLany-Videotar-S…

Azokkal pedig, akik személyesen szeretnének velem edzeni, ma este 6-tól Gerinctornán találkozunk! :)

Jelentkezzetek be és gyertek, várlak Titeket szeretettel! ;)
Regisztráció: www.fittylady.com/idopontok

Sziasztok Lánykák,

ha szemfülesek vagytok, akkor a weboldalon bizonyára már kiszúrtátok, hogy a Gerinctornánk visszakerült az eredeti szerda esti 18:00-as időpontba, így ma csak az alábbi két csoportos órán találkozunk:

18:00 Beautyrobic
19:30 BeautyCore

Várlak Titeket szeretettel, ne felejtsetek el bejelentkezni! ;)

Regisztráció: www.fittylady.com/idopontok

Csodaszép hétfő reggelt Lánykák,

képzeljétek, Melinek hála leporoltuk a heti dicsőségfal rovatunkat, ugyanis múlthéten 4x járt nálunk és beleadott apait-anyait! :)
Úgy hallottam, hasonló tervei vannak erre a hétre is, hát rajtam nem múlik, hétfőtől péntekig a FittyLandben leszek, hogy segítselek Titeket a céljaitok elérésében! ;)

Várlak Titeket ma este 6-tól Beautyrobicon szeretettel, gyertek! :)

Bejelentkezés: www.fittylady.com/idopontok

A köpölyözés számomra mindig olyan szélsőséges terápiának tűnt, sokáig azt gondoltam róla, hogy ez csak valami látványos hókusz-pókusz, ami ráadásul még fájdalmat is okoz. Mivel ennyire határozott véleményem volt róla, anélkül, hogy a saját bőrömön tapasztaltam volna a hatását, ezért úgy gondoltam, nem árt közelebbről is megvizsgálnom, mielőtt hangot adok az ellenszenvemnek.

Így tanultam meg, mennyire szuperül tudom használni ezt az eszközt sportrehabilitációs trénerként különböző mozgásszervi panaszoknál!  Bizonyítottan hatékony ugyanis deréktáji fájdalmaknál, nyak- és vállpanaszoknál, térdízületi problémáknál, kéztőalagút szindrómánál, migrénnél vagy éppen hegek lazításánál. Ezen felül pedig szuper segítség a narancsbőr és a ráncok elleni harcban is, de erre a célra a vendégkörömnél nem alkalmazom, csak magamon tesztelgetem a kritikus területeken.

Külön köpölyözésre nem tudtok bejelentkezni hozzám, mert ezt a mobilizációs technikát még legalább 2-3 másikkal együtt alkalmazva a sportrehabilitáció keretei között használom. Annak viszont semmi akadálya, hogy időpontot foglaljatok az oldalon, ha valamilyen mozgásszervi problémát szeretnétek megoldani, legyen az egy régóta fennálló dolog, vagy egy friss sérülés eredménye. Az izomlazítás során biztosan elő fog kerülni a köpöly, ha ennek részedről sincs akadálya! ;)

Várlak szeretettel mozgásszervi állapotfelmérésen, sportrehabilitáción, itt tudsz bejelentkezni:

www.fittylady.com/idopontok

(a csoportos órarend alá gurulva találod az egyéni foglalkozásokat)

A köpölyök most szépen tisztán pihengetnek, hiszen ezen a héten is dolgoztak. Kíváncsiak vagytok rá, mit csinálnak munkaidőben?? :)

Úgy tűnik, mostanában a csütörtök az új kedd, vagyis ilyenkor látogattok meg a legtöbben a stúdióban! :) Jelentem, én készen állok, 13:00-tól várlak Titeket szeretettel!

Nézzük, hogy mikor találkozhatunk, ha nincs még időpontod hozzám a mai napra és lecsúsztál az egyéni foglalkozásokról:

16:30 FittyMommy kismamatorna
18:00 Beautyrobic
19:30 Beautyrobic

Jelentkezzetek be és gyertek! ;)
Regisztráció: www.fittylady.com/idopontok

Sziasztok Lánykák,

mától újra tudtok jelentkezni Fitty Lady OnLány videótár tagságra, ami egész júliusra biztosítja majd Nektek a havi edzés-adagot akkor is, ha a világ másik pontján éltek! Hiszen most már bárhonnan lehetsz FittyLady!! :)

Hoztam Nektek egy kis ízelítőt az egyik júniusi videóból, csak hogy belehallgassatok, mennyire klassz zenékre tornázunk! ;)

A dallamokért továbbra is az Earth n Days felelős, amiért nagyon hálásak vagyunk Nekik! :) Az eddigi edzések lejátszási listáit megtaláljátok a Spotify profilomon, érdemes belehallgatni, mert nem egy közülük Beatport TOP10-es listás! ;)

Előfizetési szándékotokat privát üzenetben tudjátok jelezni.

Jelentkezési határidő: július 5.

Az előfizetés részleteiről pedig itt olvashattok: https://www.fittylady.com/blog/176/FittyLady-OnLany-Videotar-START

Nincs filter a képen, csak némi pára volt a teremben... 

Szuperül állták a sarat a tegnap esti lánykák, nézzétek, hogy ragyogtak az óra végén!! :)

Aki véleményt mondott az új CD-ről, annak mind tetszett, úgyhogy lehet, hogy ma este 18:00-tól ismétlés lesz belőle! :D

De előtte 16:30-tól Gerinctorna, utána 19:30-tól pedig BeautyCore!

Várlak Titeket minden edzésen szeretettel, jelentkezzetek be és gyertek!! ;)

Regisztráció: www.fittylady.com/idopontfoglalas

Sziasztok Lánykák,

ma estére teljesen új zenékkel készülök, amivel nem titkolt célom felrázni picit a rég elfeledett céljaitokat a nyárra eltervezett bomba-alakkal kapcsolatban! ;) Bár az elmúlt időszak csitította picit ezeket a törekvéseket, és ez az esős időjárás is elég lehangoló volt, bízzatok bennem, lesz még itt nyár, strand- és bikini-szezon! 

Szóval règi cèlokat leporolni, vàrlak Titeket szeretettel ma este 6-tól a FittyLandben, ahol minden segítsèget megkaptok ahhoz, hogy siker koronàzza a törekvèseiteket! :)

Gyertek!! ;)

Bejelentkezès: www.fittylady.com/idopontok

A heggyógyulás során olyan letapadások alakulnak ki, amelyek nem csak esztétikai problémát jelentenek, hanem a mozgástartományunkat is korlátozhatják. Csökken az izmok mozgásterjedelme, megváltozik a hétköznapi és a sportmozgásunk is, ami komoly többletterhet ró a teljes testünkre.  Ilyet okozhat bármilyen műtét utáni heg, a császármetszés után maradt heg, de még a tetoválásra is érdemes hegként gondolnunk, hiszen ott is hegesen gyógyul a bőrszövet! Ezek komoly mozgásszervi panaszokat eredményezhetnek, amelyek mindennapos fájdalmakban jelentkeznek.

Ehhez azonban egyáltalán nem kell hozzászokni, mert ez nem normális! A heglazításnak köszönhetően csökken a fájdalom, javul az életminőség! 

Próbáld ki Te is, foglalj hozzám időpontot a FittyLandben!

www.fittylady.com/idopontok

Várlak szeretettel! :)

Hát Lánykák, ahhoz képest, hogy milyen pánikhangulat volt kedden délután, és azt hittük, hogy elmos majd minket a nyári monszun, fergeteges edzéseket nyomtunk, amelyeken végül mindenki részt vett! Fantasztikusak vagytok!! :)

Ma is erre készülünk, semmi nem állíthat meg minket! Ugye velem tartotok és ismèt megmutatjuk, hogy nem vagyunk cukorból?? ;)

16:30 FittyMommy kismamatorna
18:00 Beautyrobic
19:30 Beautyrobic 

Vàrlak Titeket szeretettel, gyertek!!

Bejelentkezès: www.fittylady.com/idopontok

 

A FittyLandben a sportrehabilitáció során többféle mobilizációs technikát alkalmazunk. Az egyik ilyen a flossing, amelynek célja az izmok, ízületek lazítása. Segítségével oldjuk a letapadásokat, akár egy konkrét sérülés vagy műtét után is alkalmazható. Fájdalomcsillapító hatása mellett javítja a testtudatot, növeli az izomerőt és növeli a beszűkült ízületi mozgástartományt. 

Ha Te is kipróbálnád ezt a látványos technikát, foglalj időpontot hozzám, várlak szeretettel a FittyLandben!

Bejelentkezés: www.fittylady.com/idopontok

(A csoportos órarend alá gurulva találod az egyéni időpontokat)

Várjátok már?? :) Nagyon belejöttünk a videózásba - és a vágást is kezdem élvezni XD -, úgyhogy lassan minden általam alkalmazott technikáról várható egy kis szösszenet, legyetek résen és kövessétek az oldalt! ;)

Csodaszép reggelt Lánykák,

 
ugye nem hagyjátok, hogy módosítsa a terveiteket egy kis eső?! Na jó, a szalonnasütés helyszínét érdemes lehet áttenni a nappaliba a kandallóhoz a kert helyett, de pici módosítással minden kivitelezhető, csak akarni kell! ;)

Szerencsére az edzéseket abszolút nem fenyegeti az időjárás! Ígérem Nektek, hogy biztos fedél lesz a fejünk fölött és a kellemes hőmérséklet is garantált! Bár azt nem ígérhetem, hogy szárazon megússzátok,  így viszont az utcára lépve tutira nem lesztek vizesebbek, mint amilyenek a teremben voltatok! XD

Tréfát félretéve, teljesen komolyan, szeretettel várlak Titeket a mai edzéseken, gyertek! :)

16:30 Gerinctorna
18:00 Beautyrobic
19:30 BeautyCore

Bejelentkezés: www.fittylady.com/idopontok

Újabb lehetőség arra, hogy közelebb kerüljünk a céljainkhoz! :)

Néha én is hajlamos vagyok tovább pörögni a mókuskerékkel még úgy is, hogy imádom a munkám! Egyszerűen bedarálnak a mindennapi rutinfeladatok, és elfelejtem, hogy miért is dolgozom.

Szánj most néhány percet Te is a reggeli kávéd/teád mellett arra, hogy végiggondolod, mit is szeretnél elérni hosszú távon! Azután pedig írj fel a határidőnaplódba a mai naphoz - vagy a telefonodba, ha abba szoktad jegyzetelni a napi feladatlistát - 1, azaz EGYETLEN olyan dolgot, ami közelebb visz ehhez a hosszú távú célodhoz, és ne feküdj ma le addig, amíg ezt véghez nem vitted! Ha minden nap megismétled ezt az egyszerű lépést, biztosan elégedett lehetsz Magaddal a nap végén, hiszen a sok kötelező mellett azon is dolgoztál, amit valójában szeretnèl!

Ha pedig a célod egy egészséges, csinos test, akkor jó tipp lehet az, hogy bevésed a mai napi programodba az esti Beautyrobic edzést! ;)
6-tól várlak szeretettel, regisztrálj és gyere, jó lesz! :)

Bejelentkezés: www.fittylady.com/idopontok

Csodaszép reggelt Lánykák,

remélem, hogy ez az esős idő nem szegi nagyon kedveteket! :) Egyrészt a víz nagyon fontos a növényeknek, másrészt pedig én imádom ezt a friss eső illatot, ami ilyenkor mindent betölt! A nyári záporos sétákat is nagyon kedvelem, de tudom, hogy sokan ilyenkor jobban szeretnek bekuckózni egy fedett, meleg helyre! 
Ha Te is ilyen vagy, akkor a legjobb, ha ma este a FittyLand felé veszed az irányt: kellemes meleg lesz a teremben, jó hangulat, és a hasznos időtöltés is garantált: elégetünk némi kalóriát! ;)

18:00-tól BeautyCore-on várlak Titeket szeretettel, gyertek! :)
Bejelentkezés: www.fittylady.com/idopontok

A hétfő este annyira ütősre sikeredett, hogy még a ház oldalát is majdnem kirúgtuk, meg kellett támasztani picit a falat, hogy minden egyben maradjon! :D  Szerencsére a Lányok a segítségemre voltak ebben, köszönet Nekik! :)

Ha ma este az unatkozás és a céltalan TV-nézés helyett Te is inkább egy izgalmas programot választanál, ahol garantált a jókedv és az izzadás, akkor csatlakozz hozzánk egy Beautyrobic edzésre, 6-tól és fél8-tól várunk szeretettel! A pocakos FittyLadykkel pedig fél5-től találkozunk kismamatornán!

Regisztráljatok az oldalon és gyertek! :)
www.fittylady.com/idpontok

Sziasztok Lánykák,

hoztam Nektek egy kis ízelítőt a tegnapi OnLány-Videótár edzéséből! Az tuti, hogy a hátsónkat ezúttal sem ülésre használjuk, de ezekre a zenékre nem is lehet egy percre sem nyugton maradni! :D
Íme a 3. edzés playlistje kedvcsinálónak, amit a Spotify listámban is megtaláltok Fitty3 néven. Hallgassátok, szeressétek és ha megtetszett, csatlakozzatok a FittyLady OnLány-Videótár csapatához! ;)

Részletek a tagsághoz: https://www.fittylady.com/blog/176/FittyLady-OnLany-Videotar-START

1. Rollin’ On
2. The Funk – Original mix
3. Cumbia
4. Feel Alright – Original Mix
5. Do The Thing – Earth n Days Remix
6. Soulshakin’ – Radio Edit
7. Hey Girl – Original Mix
8. Right Now – Original Mix
9. Funkadelic – Original Mix
10. In My Mind – Radio Edit
11. Why – Original Mix

Csodaszép reggelt Lánykák,

újra kedd, újra a 3 legnèpszerűbb óratípus egyetlen este a FittyLandben! :)

16:30 Gerinctorna
18:00 Beautyrobic
19:30 BeautyCore

És egy kis kedvcsináló vélemény-sorozat a gerinctornákról, mielőtt bárki azt hinné, hogy az csak egy kis tingli-tangli nyújtózkodás! A személyem a garancia rá, hogy nem így van! Voltatok már olyan edzésen nálam, amin nem fáradtatok el?! Na ugye! :D

Várlak Titeket szeretettel minden órán, jelentkezzetek be és gyertek! :)
www.fittylady.com/idopontok

Sziasztok Lánykàk,

a hétvége a legtöbbször a pihenésé, a kikapcsolódásé, de a hétfővel újra megkezdődik a koncentràlt munka! Tapasztalataim szerint sokkal könnyebb úgy áthidalni a kettő közötti szakadékot, ha jól megtervezett teendőlistával vágunk neki az új hétnek! Segítségül, hogy Ti is felkészültek lehessetek a heti kihívásokra, hozom Nektek az aktuális órarendünket. Ha az egyéni foglalkozások szabad időpontjaira vagytok kíváncsiak, a www.fittylady.com/idopontok menüpontnál, a csoportos órák alá görgetve mindet megtaláljátok! ;)

Tervezzétek meg, mikor találkozunk a FittyLandben, regisztráljatok a honlapon és gyertek! Várlak Titeket szeretettel minden csoportos és privát órán! :)

HÉTFŐ
18:00 Beautyrobic

KEDD
16:30 Gerinctorna
18:00 Beautyrobic
19:30 BeautyCore

CSÜTÖRTÖK
16:30 FittyMommy kismamatorna 
18:00 Beautyrobic
19:30 Beautyrobic

PÉNTEK
18:00 BeautyCore

Bejelentkezés: www.fittylady.com/idopontok

Sziasztok Lánykák,

ma van az utolsó lehetőségetek előfizetni az online videótárra, amely minden héten 2 új visszanézhető edzéssel frissül! Ma kerül ki a 2. alakformáló óra, kedvcsinálónak ismét elhoztam a zenelistát, csupa-csupa Earth n Days! :)

1. Jumpin’
2. Respect – Original Mix
3. You – Radio Edit
4. Cumbia
5. Let’s Get Down – Radio Edit
6. Walk On Water
7. Tobago
8. Everybody Pumpin’ – Earth n Days Radio Edit
9. Got To Go – Original Mix
10. Sunny Day – Vocal Mix
11. Turning Me – Original Mix

Ha pedig élőben lenne kedvetek velem edzeni, akkor ki ne hagyjátok 6-tól a ma esti BeautyCore-t, sok-sok finom, izzasztó gyakorlattal várlak Titeket! ;) Ennél jobban nem is indíthatnánk a hétvégét, gyertek!

Bejelentkezés: www.fittylady.com/idopontok

Csodaszép reggelt Lánykák,

remélem, hogy kipihentétek a keddi fáradalmakat, nem spóroltunk az energiával egyik edzésen sem! :D Álljon itt bizonyítékul egy fotó a BeautyCore edzés végéről, ahol kissé csapzottan, ám büszkén pózol mindenki! :)

Ma este is beleadunk apait-anyait:
16:30-tól a legfittebb kismamákkal találkozom ONLINE;


18:00-tól és 19:30-tól pedig szexi Beautyrobic SZEMÉLYESEN, ahol nem csak a kilók olvadnak, de minden stressz is tovaszáll! :)

Várlak Titeket szeretettel minden órán, ne felejtsetek el bejelentkezni: www.fittylady.com/idopontok

Sziasztok Lánykák,

íme az első FittyLady OnLány-videó playlistje! Ugye mondtam, hogy zúzós lesz? ;)

Hallgassátok, szeressétek, és ha edzenétek rá velem egyet, csatlakozzatok a FittyLady OnLány-Videótárhoz! :)

Az előfizetés részletei: https://www.fittylady.com/blog/176/FittyLady-OnLany-Videotar-START

1. Just Be Good To Me – Radio Edit
2. Turkish Bazaar – Original Mix
3. Saxology – Original Mix
4. Everything – Radio Edit
5. Bailar – Original Mix
6. Try – Original Mix
7. Let Me Love You – Earth n Days Remix
8. Let’s Work – Original Mix
9. Groovejet (If This Ain’t Love) – Earth n Days Remix
10. Disco Night – Original Mix
11. Got To Go – Original Mix
12. Sexy Body – Original Mix

 


Bő 1 évvel ezelőtt készült ez a videó a Beautys Lányokkal, imádtam!! :)

Ahogyan a zenèt is, ami szintèn Earth n Days szàm, mèghozzà a szuper egzotikus hangzàsvilàgù Turkish Bazaar! Ez is felcsendül az elsô edzèsen a FittyLady OnLàny-Videótàrban! Ha Te is szeretnèl havi tagsàgot a hetente 2 új, bàrmikor újranèzhetô edzèsvideóval frissülô csoportba, jelezz nekem ès fizess elô most! Mèg semmirôl nem vagy lemaradva! ;)

A csoporttagsàgról bôvebben itt olvashatsz: https://www.fittylady.com/blog/176/FittyLady-OnLany-Videotar-START

Ha pedig szemèlyesen szeretnèl tornàzni ma velem a FittyLandben, az alàbbi idôpontokban talàlkozhatunk:

16:30 Gerinctorna
18:00 Beautyrobic
19:30 BeautyCore

Bejelentkezès: www.fittylady.com/idopontok

Vàrlak szeretettel!! :)

Végre-végre júniustól startol a FittyLady OnLány-Videótár! :)

-              Hetente 2 új edzésvideó (összesen havi 8 edzés, melyből 6 alakformáló, 2 átmozgató mobilizáció extra relaxációval); 

-              FittyLady KisOkos a gyakorlatok helyes kivitelezéséhez;

-              exkluzív Facebook csoporttagság, ahol a tagság időtartama alatt az összes edzés elérhető, és támogató közegben a kellő biztatást is megkapod ahhoz, hogy tutira le is tornázd őket! 

A tagságra minden hónap 5-ig tudsz előfizetni. Az összeg beérkezése után azonnal csoporttagságot kapsz, amely a következő hónap első napján szűnik meg akkor, ha nem hosszabbítod meg az előfizetésed. 

A havi tagság ára: 13.590 Ft

!!BÓNUSZ!! Az első 5 előfizető minden hónapban bónusz workshopon vehet részt online vagy személyesen. 

Sziasztok Lánykák,

Pünkösd miatt hétfőn zárva leszünk, de érdemes lesz figyelnetek az oldalunkat, mert ha elég szemfülesek lesztek, így sem maradtok edzés nélkül! ;) Csodaszép estét, jó pihenést Nektek, kedden találkozunk csoportos és privát edzésekkel! :)

A BeautyCore órák sokszor méltatlanul háttérbe szorulnak az ultra szexi Beautyrobic edzések mellett. Sokan azt hiszik, hogy ha hiányzik a popsirázás, akkor már nem is lehet olyan hatékony az óra. Hogy ez mekkora tévedés, arról csak az tudna igazán őszintén beszélni, aki végig izzadt már egy igazi duplakitöréses edzést, és 2 napra rá még mindig beremegtek a lábai, valamint okozott egy kis nehézséget, hogy felemelje a karját! :D

De a BeautyCore nem csak az állóképesség fejlesztése miatt különleges. Igazán kecses, egyensúlyt- és koordinációt fejlesztő gyakorlatokkal bekapcsoljuk a mélyizmokat, és kőkemény munkára fogjuk őket! Mi lesz ennek az eredménye? Sokkal szebb és helyesebb testtartás, finomabb és hatékonyabb mozgás, aminek köszönhetően teljesen megváltozik a kisugárzásod, és egy férfi sem tud ellenállni Neked! ;) 

Ha kipróbálnád a BeautyCore varázsát, ma este 6-tól várunk szeretettel, gyere! :) 

Bejelentkezés: www.fittylady.com/idopontok

Csodaszép napot Lánykák!

Kezdenek összeállni a fejemben a mai edzéstervek, és egyre inkább úgy tűnik, hogy a mai esténk sem lesz egyszerű: izzadni fogunk rendesen! :D

16:30-tól a kismamákkal találkozom a virtuális térben,
18:00-tól és 19:30-tól pedig a Beautyrobicos Lányokkal csapatjuk személyesen! ;)

Minden órához bejelentkezés szükséges: www.fittylady.com/idopontok

Várlak Titeket szeretettel, gyertek!! :)

Én magamban a keddeket már elneveztem tripla zúzós estéknek! :D

@ 16:30-kor egy kellemes átmozgatással kezdünk Gerinctornán, amiről a tapasztaltabbak már tudják, hogy könnyedén együtt járhat egy  2 napos izomlázzal is! ;)

@ 18:00-tól a legszexibb edzésen, Beautyrobicon átlag 5-600 kalóriát égetünk, szakad rólunk a víz és minden porcikánk sajog a jóleső kimerültségtől!

@ 19:30-tól pedig BeautyCore-on a zsírégető gyakorlatok mellett nőies, kifinomult, egyensúlyt és koordinációt fejlesztő elemekkel tarkítjuk az alakformálást, így érjük el az extra hatékonyságot. 

Egyik órán sem a pihenésé lesz a főszerep, de a relaxációs és légzőgyakorlatos óra végi nyújtáson mindenki kellemesen ellazul, mert hogy nálunk ez a lényeg: a testi-lelki feltöltődés, hogy igazi FittyLadyként folytathasd a hetedet! :)

Várunk szeretettel minden edzésen, ne felejts el regisztrálni: www.fittylady.com/idpontok

 

Csodaszép hétfőt Lánykák,

remélem, Ti is olyan kicsattanó energiával várjátok az esti 6-os Beautyrobic edzést, mint én!! :) Ne aggódjatok, ha még nincs meg a „szétszedem a világot is” életérzés, akkor az óra után biztosan megtapasztaljátok majd! Az 1. számú Best of Beautyrobic válogatással készülök Nektek, amin hasonlóan zúzós zenék garantálják majd a lendületet! ;)

Várlak Titeket szeretettel, gyertek!!

Bejelentkezés: www.fittylady.com/idopontok

Csodaszép estét Lánykák,

szuper hírrel érkeztem Hozzátok, hátha sikerül picit feldobnom ezt a szomorú időt! :)

Jövő héttől már hétfőnként is érkezhettek hozzánk csoportos órára, holnap 6-tól rögtön egy forró hangulatú Beautyrobiccal kezdünk! 

Már ezt az időpontot is megtaláljátok a weboldalon, jelentkezzetek bátran, várlak Titeket szeretettel! ;)

www.fittylady.com/idopontok

Sziasztok Lánykák,

ez a hét szuperül sikerült, sok lelkes visszatérővel és új FittyLadykkel is gyarapodtunk; Csillának hála pedig még egy fotó is készült rólunk! :)

Amikor elindul a zene, és a tükörben a csillogó szemeteket látom, olyan, mintha az elmúlt 2 hónap meg sem történt volna! Hamarosan pedig a kondinkat is visszaszerezzük, ígérem Nektek! Jövő héten is keményen fogok dolgozni rajta, hogy ne szenvedjetek hiányt guggolásban! ;) 

De most pihenjük ki magunkat, megérdemeljük!! Csodaszép hétvégét Nektek! :)

Sziasztok Lánykák,

a hét eddigi edzései egytől egyig fergetegesek voltak, imádtam minden pillanatot, még azt is, amikor annyira elkészültem az erőmmel, hogy elakadt a levegőm instruálás közben! :D Mit szólnátok, ha ezt a csúcs hetet megfejelnénk egy szuper BeautyCore edzéssel?? Este 6-tól várlak Titeket szeretettel egy igazán nőies, testet-lelket feltöltő, és izzasztó órával, gyertek! ;)

Bejelentkezés: www.fittylady.com/idopontok

Sziasztok Lánykák,

a keddi bomba este szuperül sikerült, bár volt némi félelmem azzal kapcsolatban, hogy a napi 3. csoportos órára elkészülök picit és nem lesz majd annyi kraft  benne, amennyit megérdemeltek. Szerencsére a teljesen átizzadt edzőfelsők és szexin csatakos hajzuhatag meggyőzött arról, hogy alaptalan volt a félelmem, minden órán rendesen odacsaptunk és kihoztuk magunkból a maximumot, szuperek voltatok!! :)

Ma sem készülünk kevesebbre, 16:30-tól  kismamákkal találkozunk az ONLINE FittyMommy edzésen, 18:00-tól és 19:30-tól pedig vérpezsdítő Beautyrobic CSAK ÉLŐBEN!! 
Minden órára regisztráció szükséges, várlak Titeket szeretettel!! :)

Bejelentkezés: www.fittylady.com/idopontok

Ma egy egészen friss, személyes tapasztalatot hoztam Nektek. 

Néhányan tudjátok, hogy időről-időre csuklófájdalommal küzdök, aminek a legfőbb oka az, hogy edzőként eléggé túlerőltetem a különböző támaszhelyzetes gyakorlatokban. Mióta felismertem a problémát, sikerrel tudom kezelni a helyzetet az alkarom izmainak, és a teljes karvonalnak a rendszeres lazításával. Az utóbbi 2 hét azonban extra zúzósra sikeredett, az edzésen kívül gyakran emelgettem nehéz tárgyakat és bizony a megszokott lazítás is sokszor elmaradt. Lényeg a lényeg, a szokásos kis ganglionom eléggé megduzzadt és szépítés nélkül, baromira fáj a kezem már nyugalmi helyzetben is.
Anno kaptam a problémára ortézist, ami egy merev rögzítés, és arra szolgál, hogy ne engedje mozogni az ízületet. Na most ezzel csak két problémám van: egyrészt egyáltalán nem tudom mozgatni benne a kezemet, ami edzőként okoz némi nehézséget, másrészt egy olyan  természetellenes pozícióban tart ez a rögzítés, ami önmagában is fájdalmat okoz nekem. 
Még tavaly ősszel, a sportrehabilitációs tanulmányaim során találkoztam az NRX-szel, ami egészen egyedülálló, tulajdonképpen egy rugalmas rögzítés. Rengeteg előnye van a hagyományos ortézisekkel szemben: a hozzáértő terapeuta adott problémára személyre szabottan készíti el, tehát biztosan passzol a méret, és olyan pozícióban tud stabilizálni, ami  a legjobb a számodra! Miután elkészült a kis eszköz, könnyedén fel tudod helyezni Magadnak, akár többször is, hiszen mosható és hosszú ideig szabályozható! Sőt, ha szükséges, a mérete a későbbiekben egyszerűen változtatható, problémától függően lehet szorosabb vagy lazább a rögzítés. Mivel rugalmas, ezért nem úgy áll benne a kezem, mint egy gipszben, tudom mozgatni, de mégis megtámasztja a csuklómat, ezzel tehermentesíti a túlerőltetett ízületet és FÁJDALOMMENTESSÉ teszi a mozgásomat. 
Már ősszel nagyon megtetszett ez a technika, mert sejtettem, hogy nagy segítségemre lesz a rehabilitációs munkámban, és amint lehetett, rögtön el is végeztem a képzést a Balance Akadémián. Akkor minden létező testrészünkre készítettünk ilyen NRX applikációkat, így most, a probléma felmerülésével csak előkaptam az akkori csuklótámasztó darabomat és 3 napja ezt használom. A hatásosságát az mutatja, hogy esténként, amikor leveszem, hogy kimossam, nagyon hiányzik, mert egyből jelentkezik egy kisebb fájdalom nélküle. 

Már anno beleszerettem ebbe a kis kütyübe, de most, hogy saját bőrömön is erősen megtapasztaltam a jótékony hatását, elhatároztam, hogy igyekszem még szélesebb körben elterjeszteni a jóhírét! 

Ha személyesen is megtapasztalnád, hogyan segíthet Neked az NRX valamilyen mozgásszervi problémádban, keress bátran, egyeztessünk időpontot, hogy elkészíthessem a személyre szabott applikációdat! ;)

(A képen a kezemen az NRX-et, mellette pedig a merev ortézist láthatjátok.)

Csodaszép reggelt Lánykák,

bomba nap ez a mai - a FittyLand 3 legnépszerűbb edzése egyetlen este!!

@16:30 Gerinctorna – ahol a legapróbb porcikádat is átmozgatod;
@18:00 Beautyrobic – a legszexibb alakformáló edzés;
@19:30 BeautyCore – a legnőiesebb tartásjavító, alakformáló edzés.

És mielőtt kérdeznétek, igen, triplázni ér! :D Várlak Titeket szeretettel, regisztráljatok és gyertek! ;)

Bejelentkezés: www.fittylady.com/idopontok


!!FONTOS!! Az edzéseken csak személyesen, regisztráció után tudsz részt venni, az online közvetítés megszűnt!

Sziasztok Lányák,

nem tudom, Ti hogy vagytok vele, de én imádom, hogy egyre hosszabbodnak a nappalok, mert úgy érzem, valahogy sokkal több időm van mindenre, és még este is energikusan állok neki egy-egy feladatnak, hiszen sokáig világos van! 
Erre a többletenergiára nagy szükség is van, hiszen újra beindult az élet a stúdióban, ami óriási boldogsággal tölt el, így az igazi!

A héten tovább lazultak a vírus miatti korlátozások, és őszintén remélem, hogy ez azt jelenti, hogy hamarosan visszatérhetünk a teljes üzemmódhoz a stúdióban is! A jövőheti órarendünk még mindig ideiglenes, de a kérésetekre bővül egy BeautyCore edzéssel! Ez pedig kedd este fél8-tól kezdődik majd, sokatok örömére, akik hiányoltátok az esti órákat! :)
A létszám továbbra is korlátozott, a részvétel minden esetben regisztrációhoz kötött, amelyet itt tudtok megtenni: www.fittylady.com/idopontok

Az edzések online közvetítése ezennel megszűnik, de ne aggódjatok, akinek bejött ez a rendszer vagy máshogy nem is tudna velünk edzeni a távolság miatt, azok számára készülök egy szuper megoldással!! Hamarosan jelentkezem a részletekkel! ;)

Csodaszép hetet nekünk, holnaptól várlak Titeket szeretettel, gyertek!! :)

Mozgásszervi rehabilitáció màr SZEMÉLYESEN IS a FittyLandben!

Foglalj időpontot hozzám
- kinesio tape ragasztásra,
- szülés utáni regenerációra,
- heglazításra,
- triggerpont lazításra,
- köpölyözésre,
- tanulj meg nálam SMR hengerezni,
- állítsuk össze a profi edzés előtti bemelegítésed és a lazítási rutinod!

Várlak szeretettel, gyere! :)

További információ, árak, bejelentkezés: www.fittylady.com/idopontok

Sziasztok Lánykák,

nagy örömömre egyre többen csatlakoztok hozzánk a FittyLandben és osztjátok meg velem az élő edzés semmihez sem fogható varázsát! :) 

Terveim szerint a jövőhéten még marad az élő edzések online közvetítése, utána pedig visszaállhatunk a régi kerékvágásba, persze egy kis csavarral! Annyit elárulhatok, hogy azok számára készülök egy kis meglepetéssel, akik megszerették az online edzést és a távolság miatt máshogy nem is tudnának részt venni az óráinkon! ;)  

Ahogyan korábban is jeleztem: a bezárás pillanatában még aktív bérletek érvényessége a zárvatartás időtartamával meghosszabbodott, azaz a lejárat dátumát követő 49. napig érvényesek. Az elektronikus rendszer ettől függetlenül küldi Nektek a lejárati emlékeztetőt, ezt hagyjátok figyelmen kívül!

Jövőheti órarendünk módosul picit, így tervezzetek!

HÉTFŐ
16:30 Gerinctorna
18:00 Beautyrobic

CSÜTÖRTÖK
16:30 FittyMommy kismamatorna
18:00 Beautyrobic

PÉNTEK
18:00 BeautyCore

Bejelentkezés: www.fittylady.com/idopontok

Az edzéseken a személyes részvételi szándékodat kérlek, hogy regisztráció után további üzenetben is jelezd!

Várlak Titeket szeretettel minden edzésen, gyertek!! :)

Sziasztok Lánykák,

ma este végre a labdákat is kezelésbe vehetitek, amik már hosszú hetek óta árválkodnak Nélkületek! Tisztán, fertőtlenítve várakoznak izgatottan Rátok! :)
18:00-tól 10 fővel személyesen, a többiekkel pedig ONLINE találkozunk!!
Várlak Titeket sok szeretettel és néhány új gyakorlattal, nem fogunk unatkozni, gyertek! ;)

Bejelentkezés: https://www.fittylady.com/idopontok

SZEMÉLYES RÉSZVÉTELI SZÁNDÉKOD KÉRLEK TOVÁBBI ÜZENETBEN IS JELEZD!

Sziasztok Lánykák,

a kedd este valami fergeteges volt, imádtam, hogy újra láthatom az elszánt arcotokat és az óra végi elégedett mosolyotokat, rengeteg energiát kaptam Tőletek, amiért nagyon hálás vagyok! :)

Az edzés előtt épp arról beszélgettünk többetekkel, mennyire elpuhultunk az elmúlt 2 hónapban, hiszen jóval kevesebbet, vagy egyáltalán nem sportoltunk. Tartottam is tőle, milyen példát fogok mutatni Nektek élőben és online, de jelentem, mindenki félelme alaptalannak bizonyult!! Annyi energia volt tegnapelőtt este a teremben, amivel simán tartottuk a planket és addig tekertük, ráztuk a csípőnket, amíg csatakokban folyt rólunk a víz!!

Ma este folytatjuk, lesz online közvetítés kismamatornán és Beautyrobicon is a megszokott rend szerint, illetve ismét lehetőség lesz 10 lánykának személyesen is velem tornáznia. Ha ilyen tervetek van, arra kérlek, akkor azt a regisztráció után még külön üzenetben jelezzétek nekem! 
Várlak Titeket sok szeretettel és rengeteg zsírégető gyakorlattal, gyertek!! ;)

Bejelentkezés: https://www.fittylady.com/idopontok

Sziasztok Lánykák,

holnaptól újra várunk Titeket szeretettel a FittyLandben!! :)

Nagyon fontos nekünk a véleményetek, és az előzetes felmérések alapján jó néhányan szeretnétek újra fizikailag is igénybe venni a stúdió szolgáltatásait. Természetesen azok döntését is tiszteletben tartjuk, akik ezt még korainak érzik, ezért olyan megoldással készültünk Nektek, ami remélhetőleg minden igényt kielégít majd!

A rehab-kuckóm újra személyesen is fogad vendégeket, de az online tanácsadás is igénybe vehető a továbbiakban is. Bejelentkezéskor figyeljetek, hogy személyes vagy online időpontot foglaltok. A frissített foglalási rendet a honlapunkon találjátok a csoportos órarend alá görgetve: https://www.fittylady.com/idopontok
A személyes foglalkozások alkalmával továbbra is maximálisan figyelek a higiéniai követelmények betartására, kérésre maszkot és gumikesztyűt viselek, illetve Számotokra is biztosítom ezeket.

A csoportos órák online közvetítései továbbra is a megszokott rend szerint működnek, szintén a honlapon tudtok jelentkezni pontosan úgy, ahogyan eddig: https://www.fittylady.com/idopontok

A holnapi naptól továbbá lehetőség van maximálisan 10 fő személyes jelenlétére a csoportos órákon. A korlátozásra azért van szükség, hogy megfelelő, biztonságos távolságot tudjunk tartani egymás között.
A bejelentkezés továbbra is a honlapunkon lehetséges: https://www.fittylady.com/idopontok 
ARRA KÉRLEK TITEKET, MINDEN ESETBEN JELEZZÉTEK TOVÁBBI ÜZENETBEN, HA AZ ÓRÁN SZEMÉLYESEN SZERETNÉTEK RÉSZT VENNI!

A vasárnapot azzal töltöttük, hogy mindent alaposan fertőtlenítettünk, és erre a továbbiakban is fokozottan figyelünk! Ehhez kérjük a Ti segítségeteket is: a stúdióba lépve azonnal használjátok az ajtóban kihelyezett fertőtlenítőt, cseréljétek le az utcai cipőtöket és az eszközöket is kezeljétek a használat után az erre a célra rendszeresített fertőtlenítőszerrel.
Köszönöm, ha segítetek nekünk ebben!
Ha bármi kérdésetek van, bátran tegyétek fel, és ha Ti is úgy gondoljátok, holnaptól várunk Titeket szeretettel személyesen is a FittyLandben! ;)

Mert #mindigfittyladyvagyok!

Soha életemben nem takarítottam még ilyen lelkesen és alaposan... :D

Hamarosan nyitunk Lányok, holnap jövök a részletekkel! Addig is, csodaszép estét Nektek! 

Sziasztok Lánykák,

uyge nem gondoltátok, hogy ma edzés nélkül hagylak Titeket? :)

A tegnapi óráról azt mondtátok, igazi latin partyt csaptunk! Ígérem, mára is tartogatok némi újdonságot Nektek! 18:00-tól várlak Titeket szeretettel, gyertek! ;)

Bejelentkezés: https://www.fittylady.com/idopontok

Sziasztok Lánykák,

újabb FittyLady próbálta ki az online edzést, fogadjátok szeretettel Lili véleményét! :)

Ha eddig még bizonytalan voltál benne, megéri-e, foglalj helyet ma estére és csatlakozz hozzánk, nem fogsz csalódni! ;)

Bejelentkezés: https://www.fittylady.com/idopontok

Sziasztok Lánykák,

azt szeretném, ha ma este újra a csivitelésetektől lenne hangos a FittyLand! :) 
Egyelőre még online formában, de lesz öltözői csevej! Ehhez a délután során küldöm az e-mailcímetekre a ZOOM linket, amivel csatlakozni tudtok a beszélgetéshez az edzést megelőző 15 percben. 

16:30-tól Gerinctornán,
18:00-tól Beautyrobicon 

várlak Titeket nagyon sok szeretettel!! :)

Bejelentkezés: https://www.fittylady.com/idopontok

Sziasztok Lánykák,

ma nincs közös csoportos óránk, ellenben van workshopunk 17:30-tól, ahol gátizmot tudatosítunk!! :) 

!!FIGYELEM!! jelentkezni hivatalosan a weboldalon tudtok, az ott regisztrált e-mailcímre küldöm a nap során a ZOOM linket, ahol csatlakozhattok. 

https://www.fittylady.com/workshop/12/Gatizom-tudatosito-Workshop-ONLINE

Látni és hallani fogjuk egymást, de ha valakit ez tart vissza a dologtól, és csak hallgatózna, ezt is megteheti, ha kikapcsolja a kamerát és a mikrofont. ;)
Elmélet és gyakorlat is lesz, játszós ruhába érdemes öltözni, talajon fogunk feküdni és egy edzéshez is használt labdát/párnát érdemes előkészíteni.

Várlak Titeket szeretettel, csodaszép napot Nektek addig is!

Sziasztok Lánykák,

a ma esti edzések előtt egy kis motivációval készültem Nektek: Barbi sikersztoriját olvashatjátok, fogadjátok szeretettel! :)

Nem sokkal azután, hogy elkezdett a FittyLand-ben edzeni, táplálkozási tanácsadáson is részt vett, így vált teljessé számára az életmódváltó program. Ő az, aki heti 3x is velem edz az online órákon, ugyanis ennek köszönhetően tud a gyerkőce mellett is rendszeresen tornázni. Biztos vagyok benne, hogy nagyon hamar ennek is centikben mérhető eredménye lesz! :)

Ha irigylitek az elért eredményét, van egy jó hírem: Ti is bármikor csatlakozhattok mind az edzésekhez, mind a táplálkozási programhoz! ;)

Várlak Titeket szeretettel ma is, ne felejtsetek el bejelentkezni: www.fittylady.com/idopontok

A hasonló pillanatokban olyan könnyen elhiszem, hogy hamarosan minden rendben lesz!! :)

Ezért jó néha kicsit kinéznünk a fejünkből és valahová máshová helyezni a fókuszt, ahol szintén koncentrálni lehet valamire annyira, hogy minden mást ki tudj zárni a világból! Számomra az edzés is ilyen, és szerencsére ahhoz ki sem kell már tennünk a lábunkat az otthonunkból! ;)

Ezen a héten csoportos órákon a szokásos KaranTréning program szerint találkozunk:

KEDD
16:30 Gerinctorna
18:00 Beautyrobic

CSÜTÖRTÖK
16:30 FittyMommy kismamatorna
18:00 Beautyrobic

PÉNTEK
18:00 BeautyCore

Ezen kívül jó néhány szabad időpontom van még egyéni tornához - akár mozgásszervi rehabilitációhoz-, táplálkozási tanácsadáshoz.

Valamint SZERDÁN 17:30-tól lesz egy extra workshopunk is, a GÁTIZOM-TUDATOSÍTÁSról fogunk beszélni, és addig nem lesz vége a programnak, amíg minden résztvevő rá nem érez, miről is szól ez az egész! :) Részletek árakról, technikai feltételekről a workshop eseményénél!

Várlak Titeket szeretettel ezen a héten is ONLINE, és remélhetőleg hamarosan személyesen is találkozhatunk, hiszen MINDEN RENDBEN LESZ!! :)

10 órára már megvolt a napi penzum, kalácska is befonva pihenget, úgyhogy ideje leülni dolgozni. Délután magánórák, 6-tól pedig BeautyCore, mindez persze online!

Ne felejtsetek el bejelentkezni, várlak Titeket szeretettel! :)

Bejelentkezés: https://www.fittylady.com/idopontok

Sziasztok Lánykák, 

ma este újra megszűnnek a határok a FittyLand KaranTréningnek hála képletesen és fizikailag is!! :) Egyrészt a nap fénypontja, amikor minden feszültséget kitombolhatunk magunkból és abban a 60 perceben, amíg csak magunkra figyelünk, leomlanak a korlátok bennünk! Másrészt pedig tényleg eltűnnek a határok, hiszen az online edzéseken egyszerre veszünk részt Debrecenből és környékéről, Budapestről, Miskolcról, sőt, még Angliából és Németországból is!  Ez olyan pozitívum, ami nem jöhetett volna létre enélkül a kényszerhelyzet nélkül, és talán ezért vagyok a leghálásabb ebben a helyzetben: hogy tényleg minden FittyLadyvel együtt hódolhatunk a közös szenvedélyünknek, mert most nem számít, hogy kit hová sodort az élet!

A Világ minden pontjáról várlak Titeket szeretettel a ma esti edzéseken is, csak ne felejtsetek el bejelentkezni a weboldalon, mert ott regisztrált e-mailcímetekre megy majd a közvetítés linkje az edzés előtt néhány perccel! ;)


Bejelentkezés: https://www.fittylady.com/idopontok

Mivel mostanában esélytelen, hogy manuálisan mobilizációs technikákat alkalmazzak a vendégeimen, az elmúlt 1 hónapban magamon gyakorlok, és ennek bizony már érezhető a pozitív eredménye! :) Néhány eszközt már Ti is ismertek, na de mindegyikről tudjátok, hogy mire való? Szeretnétek megismerni őket?? :)

Csodaszép reggelt Lánykák,

egy gyönyörű tavaszi hétvége után remélem, hogy mindannyian frissen-fitten vágunk bele ebbe a csonka hétbe! :) Este folytatódnak a Karantréning közvetítések a FittyLandből, péntekig összesen 5 csoportos online órán vehettek részt:

Kedd
16:30 Gerinctorna
18:00 Beautyrobic

Csütörtök
16:30 FittyMommy kismamatorna
18:00 Beautyrobic

Péntek
18:00 BeautyCore

Ezen kívül egyéni időpontban várlak Titeket személyre szabott mozgásprogrammal akár fogyás, alakformálás, szülés utáni regeneráció vagy mozgásszervi rehabilitáció a cél, és táplálkozási tanácsadással is megtaláltok. 

Foglaljatok időpontot a weboldalon:
https://www.fittylady.com/idopontok 
Várlak Titeket szeretettel! :)

Sziasztok Lánykák, 


remélem, az elmúlt néhány napban bőven jutott mindenkinek nem csak finom falatokból, hanem szép pillanatokból is! Eggyel megtoldanám még a sort: Barbi és lánykája, Kata közösen nyomják a planket Beautyrobic edzésen :) Ami a képen nem látszik, hogy a háttérben Apa szurkol: “Csikizd meg Anyát!” Na kérem, ilyen egy igazi idill! :D

Holnaptól folytatódnak a KaranTréning közvetítések a FittyLandből, jelentkezzetek be az edzésekre a megszokott módon: www.fittylady.com/idopontok 

Legyen csodaszép estétek! 

Sziasztok Lánykák,

ugye nem gondoltátok, hogy ma edzés nélkül hagylak Titeket?? :) Szerintem jónéhányunknak meghiúsult a húsvéti hosszú hétvégés programja, és mi lehetne jobb ötlet annál, mint egy jó kis BeautyCore-be fojtani a bánatunkat és levezetni a felesleges energiánkat?! :D

6-tól várlak Titeket szeretettel, jelentkezzetek be: https://www.fittylady.com/idopontok

Sziasztok Lánykák,  

lassan egy hete dolgozom ezen az anyagon azért, hogy nyugodt szívvel tudjak “beengedni” minden kezdő FittyLadyt is az online óráinkra. Jó néhány oldalon keresztül taglalom a tudnivalókat az egyes beauty- és erősítő gyakorlatok végrehajtásáról fotókkal és videókkal illusztrálva. Mától az egészségügyi nyilatkozat és a technikai tudnivalók mellett ez is jár az első online órákra jelentkezőknek. Mindezt azért, mert ebben a helyzetben is a legtöbbet szeretném nyújtani Nektek a bizalmatokért cserébe! :) Az utolsó simítások elvégzése után reményeim szerint a ma esti edzésig mindenki megkapja.

Ne felejtsétek, 18:00-tól Beautyrobic, 16:30-tól pedig a FittyMommyk tornáznak, várlak Titeket szeretettel, jelentkezzetek be az oldalon! ;)

www.fittylady.com

Sziasztok Lánykák,

ugye vártátok már a mai napot?? Este újra edzések a FittyLandből! 

16:30 Gerinctora, ahol ezúttal azt a fránya fájós derekat vesszük kezelésbe, és persze minden porcikánkat alaposan átmozgatjuk;

18:00 Beautyrobic, ahol szexi zsírégetés, alakformálás és feszültséglevezetés lesz a mai menü! :)

Bejelentkezni továbbra is a https://www.fittylady.com/idopontok weboldalon. Az itt megadott e-mailcímre érkezik majd az edzés előtt néhány perccel az élő adás linkje, SPAM mappában is keressétek, ha az óra kezdetekor még nem lenne meg.

És végezetül íme a múlthét kedvenc képe, amivel még tartozom Nektek. Ne haragudjatok az önzőségért, de ezen most én szerepelek :) Méghozzá Orsi szobájában, aki projektorral nyomja az edzéseket, így teljesen olyan, mintha együtt lennénk, imádom! :D

Ha van kedvetek, Ti is mutassátok meg nekem, hogyan tornáztok, egy picit így enyhít a hiányotokon, nehéz ám nélkületek!! Várlak Titeket este szeretettel! :)

A FittyLadyk minden akadályt legyőznek! :)


Továbbra is gőzerővel zajlanak a csoportos és egyéni edzések, csak immár az online térben találkozunk! Ugyanígy lehetőséged van konzultációt kérni táplálkozási tanácsadáshoz, vagy mozgásszervi rehabilitációhoz, ahol videóhívás segítségével dolgozunk. Ha eddig sosem volt alkalmad időpontot egyeztetni velem, akkor használd ki most az alkalmat, hogy az otthonod kényelmében tudunk „találkozni”! 

Amiben segíteni tudok:
- Táplálkozási tanácsadás: egészséges, tartható táplálkozási szokások kialakítása, táplálék-kiegészítés, sporttáplálkozás;
- Egyéni edzések: várandós torna, szülés utáni regeneráció, alakformáló-erősítő edzés, gátizomtudatosítás, gerinctorna, stretching-mobilizáció, SMR-henger használatának megtanítása;
- Mozgásszervi rehabilitáció: sérülés utáni felépülés, teljesítménynövelő edzések hobbi- vagy élsportolóknak.

További információ szolgáltatásokról, árakról, időpontokról: www.fittylady.com

Imádom, hogy egyre több visszajelzést kapok arról, hogy a FittyLadyk nem ismernek lehetetlent!!  Gondoltátok volna, hogy ebben a helyzetben heti dicsőségfalra kerülhet valaki?? Aki nem tudja, mi szükségséges ehhez, annak segítek: az elismeréshez heti min. 4 edzésen kell részt venni a FittyLandben. 

Barbi már hétfőn eldöntötte, hogy megugorja ezt a kihívást, nagyon büszke vagyok rá!! :) Ja, és nem mellesleg ő az első, aki az online-időszak alatt lejárt egy teljes 10 alkalmas bérletet! Eszméletlen hálás vagyok a bizalmáért, és a töretlen lelkesedéséért, igazi FittyLady!! 

Képzeljétek, már külön fogalom van náluk a családban azokra az estékre, amikor edzés van, ugyanis Barbi nem csinál mást, mint "Ágizik". És nem csak ő, hanem a lánykája, Kata is gyakran csatlakozik hozzánk, bár igaz, hogy néha saját koreót nyom, vagy sírva elszalad, amikor azt hiszi, hogy bántom az anyukáját :D
És hogy teljes legyen a családi kép, Barbi férje volt az első férfi vendég nálunk, aki részt vett egy csoportos órán, ugyanis az online lehetőségnek hála gerinctornázott velünk!

Szeretettel gratulálok Barbim, ez szép munka volt!! :)

És nehogy azt higgyétek, hogy ő ilyen lelkes egyedül: rendszeresen vagytok, akik heti 2-3x is velem tornáztok ebben a helyzetben is, ami nagyon nagy örömmel tölt el!! Hálás vagyok a kis FittyLady csapatomért, és hiszem, tudom, hogy ha vége ennek az egésznek, akkor egy még jobban összekovácsolódott, még klasszabb kis csapat leszünk!! :)

Jövőhéten folytatjuk Lányok, mert tudjátok, #mindigfittyladyvagyok !! ;)

Az erő, állóképesség és a kecses nőiesség jól megfér egymás mellett, gondoljatok csak a balerinákra!  

Nem véletlen, hogy a BeautyCore edzéseken több balett-mozdulat is előkerül, hiszen ezeken az órákon a nőies alakformálás mellett nagyon fontos a helyes testtartásért felelős core izmok tréningje is! Lehet, hogy egy kockás has látványos, de azt kell mondanom, hogy közel sem olyan fontos élettani szempontból, mint a törzs mélyén elhelyezkedő, a teljes test statikáját biztosító mélyizmok. Ha ezek nem elég tudatosak, vagy egyszerűen csak elfelejtetted használni őket, könnyen észreveheted magadon a helytelen testtartás következményeit: fájó derék vagy túl görcsös lapockakörnyéki izmok, merev nyak, sajgó váll, stb. 

Ezeken kitartó munkával rengeteget lehet segíteni, ha van egy jó mozgásprogramod! A BeautyCore edzések sok-sok ilyen gyakorlatot tartalmaznak, ráadásul még zsírégető tartományban és dolgozunk, és nem mellesleg a sláger zenékre végrehajtott, nőiességet is hangsúlyozó mozdulatok még élvezetessé is teszik a munkát. ;)

Ha kíváncsi vagy rá, milyen ez, várunk szeretettel ma esti online edzésünkön, csatlakozz! :)
Bejelentkezés: https://www.fittylady.com/idopontok

Csodaszép reggelt Lánykák,

mit szólnátok hozzá, ha ma este a nappalitokban találkoznánk?? Mutassuk meg, hogy itthon is igazi FittyLadyk vagyunk!! ;)

16:30-tól FittyMommy kismamatorna
18:00-tól Beautyrobic

Bejelentkezés legkésőbb az edzést megelőző 30.percig: https://www.fittylady.com/idopontok

Várlak Titeket szeretettel, regisztráljatok! :)

Sziasztok Lánykák,

emlékeztek, amikor azt mondtam, hogy a FittyLadyk minden akadályt legyőznek?? Valami ilyesmire gondoltam, ahogyan Kata is csinálja. :)

Na kinek van még kifogása?? Holnapig még van időd eltemetni őket, tarts velünk csütörtök este Te is, várunk szeretettel!! ;)

Csodaszép reggelt Lánykák,

ma este ismét együtt tornázunk, hála az online eszközöknek!

16:30-tól Gerinctorna
1800-tól Beautyrobic

Utóbbit már nem kell bemutatnom Nektek, hiszen jól ismeritek a legszexibb edzést, és velem együtt sokan a rabjává váltatok, néhány alkalom kihagyása után bizony komoly elvonási tüneteket tudunk produkálni. :)

A Gerinctorna viszont elég hátrányos helyzetben van szegény, valamiért sokak fejében az a kép él róla, hogy 70+-os mamikák a földön hasalnak és lábakat emelgetnek. Pedig aki járt már a FittyLandben ilyen edzésen, az tudja, hogy közel sem erről van szó. :D Ezúttal egy fiatal, csinos lány, Virág véleményét hoztam el Nektek a múltheti óráról, amiből talán sejthetitek, hogy nem volt olyan egyszerű, mint amire gondolnátok. :)

Itt nyilván nem az alakformálás az elsődleges cél, talán ezért nem olyan népszerű ez az óratípus. Általában azok választják, akik most kezdenek el (újra) mozogni, vagy valamilyen mozgásszervi panaszuk van, pedig nem csak nekik lenne hasznos. 
Megtanuljuk az alapgyakorlatok helyes kivitelezését és fejlesztjük a testtudatot; minden órán tetőtől talpig átmozgatjuk az összes ízületünket. A specifikus gyakorlatokkal növeljük azok mozgástartományát, aminek köszönhetően nem csak mobilisabbak és hajlékonyabbak leszünk, hanem a mozdulataink is hatékonyabbá válnak, nagyobb erőt tudunk beletenni a mozgásainkba. Mindez azt jelenti, hogy az egyes alakformáló gyakorlatokat is célzottabban, hatásosabban tudjuk végrehajtani, aminek köszönhetően hamarabb tapasztalunk testalkatváltozást is. Emiatt bátran ajánlom ezt az óratípust kivétel nélkül tényleg MINDENKINEK, mert olyan tudást sajátíthatsz el rajta, amire egy zsírégető vagy erősítő típusú órán nincs lehetőséged.

Na mit gondolsz, Neked is szükséged lehet erre a tudásra?? Ha igen, ne felejts el bejelentkezni ma estére és tarts velünk, várlak szeretettel! :)

Bejelentkezés legkésőbb az órát megelőző 30. percig: https://www.fittylady.com/idopontok

Sziasztok Lánykák,

nekem már szépen tisztán sorakoznak az eszközeim és várják a heti feladatukat!! :D Az eszközparkunk ebben a furcsa, de izgalmasan újszerű világban kibővül egy laptoppal is, vagy bármilyen más, kép fogadására alkalmas eszközzel, amivel követni tudjátok az élő edzéseket a FittyLandből!

Bejelentkezni szokásos módon a https://www.fittylady.com/idopontok oldalon tudtok, legkésőbb az adott edzést megelőző 30. percig.

Holnaptól indulnak a csoportos edzések közvetítései, de továbbra is megtaláltok magánórákkal, táplálkozási tanácsadással egyéni, tetszőleges időpontokban is, amelyekre szintén a honlapon, a csoportos órarend alá görgetve tudtok jelentkezni.

Töltsük együtt hasznosan az időnket, hiszen az egészségünkre most és később is nagy szükségünk lesz!!
Tudjátok, #mindigfittyladyvagyok ! ;)

Sziasztok Lánykák,

tegnap közös erővel diadalt arattunk J.Lo felett, és az a jó hírem, hogy ma este sem kell egyedül megbirkóznotok ezzel az izzasztó feladattal!! :D
6-tól BeautyCore edzés élőben a FittyLandből, amihez az alábbi linken csatlakozhattok:

https://www.fittylady.com/idopontok

!!FONTOS!!

!Az edzés előtti 15 percben küldöm a youtube közvetítés linkjét a megadott e-mailcímedre, ezért kérlek figyelj, hogy azt helyesen pötyögd be a regisztrációnál. A SPAM mappát is érdemes megkukkantanod a biztonság kedvéért.

!Kérlek, ne felejtsétek el, hogy ha valami közbe jönne, a lefoglalt helyeteket ugyanúgy legkésőbb az edzés előtt 2 órával tudjátok lemondani, ezen belül az alkalom lehúzásra kerül a bérletből, illetve ennek hiánya esetén kiszámlázásra kerül. 

!A közvetítés tőlünk szakadásmentesen, kiváló minőségben megy ki, ahhoz, hogy ezt Te is így élvezhesd, 4G mobilnet a legalkalmasabb. Eddigi tapasztalatok alapján erősebb Wifi-vel is jól működik, de figyelj arra, hogy közben ne menjen a háttérben semmilyen fel-letöltés, mert az ronthat a minőségen.

!Az edzés min.3 főtől kerül megtartásra. Részvételi szándékodat kérlek időben jelezd a regisztrációval, mert a jelenlegi helyzetben kizárólag emiatt megyek be a terembe 1 órával korábban. 

Köszönöm a megértéseteket, és hogy segítetek gördülékennyé tenni az online működést, és velem tartotok!

 

Sziasztok Lánykák,

ma este újra közvetítés a FittyLandből!! :) 

16:30-tól FittyMommy kismamatorna,
18:00-tól Beautyrobic

A weboldalon regisztráljatok a kiválasztott órára, és az e-mailcímetek megadásakor fokozottan figyeljetek arra, hogy az helyes legyen, mert az edzés előtti 15 percben oda fogom küldeni az élő youtube közvetítés linkjét.

https://www.fittylady.com/idopontok

!!Ha nincs érvényes bérleted, és nem ez az első online óra, amin részt veszel, akkor csak abban az esetben kapod meg a linket, ha az előző online órádat már rendezted, azaz a kiállított számla alapján megtörtént az átutalás!!

Némi háttérinfó ahhoz, hogy a közvetítés még élvezhetőbb legyen:
Tudtok követni TV-n, ha van HDMI csatlakozó, akkor telefonnal HDMI-USB-c (/mini usb) kábellel kivetíthető a telefon képe TV-re. Ugyanez laptopról HDMI-HDMI kábellel, ha a laptopon is van HDMI. A TV-t minden esetben a HDMI-re kell kapcsolni! Ekkor a készülék monitorként fog működni, hanggal együtt ott lesz a kép. 

Ha okos TV-tek van, akkor még egyszerűbb a helyzet, oda csak le kell tölteni a youtube alkalmazást, és az emailben kapott linket a TV böngészőjéből meg lehet nyitni.

Nagyon várlak Titeket este!! :)

 


 

 

Sziasztok Lánykák,

nagyon hiányoztok a hátam mögül, ezért is vagyok extra boldog, amikor fotót küldtök nekem arról, hogyan tornáztok velem!  :) Ezek a tegnapi Gerinctorna és Beautyrobic alkalmával készültek, ahol együtt feszegettétek a határaitokat a szeretteitekkel. 

Köszönöm, hogy ezúttal is velem tartottatok, imádlak Titeket! :) Holnap folytatjuk, addig is, vigyázzatok Magatokra!! 

Sziasztok Lánykák,

ma este újra együtt edzünk a technikának hála!! :)

16:30-tól gerinctorna teljesen új gyakorlatsorral!! Eszközökre nem lesz szükséged, max. polifoam vagy törülköző legyen Nálad, sok talajgyakorlat lesz és ígérem, minden porcikát alaposan átmozgatunk majd!!
Arra gondoltam, hogy mivel a FittyStretch nyújtás óra ideiglenesen kikerült az online órarendből, a relaxáció részét beemelhetnénk a gerinctornába, hiszen az mindig jól esik! Van hozzá kedvetek? :)

18:00-tól pedig szexi Beautyrobic, ahol garantáltan minden feszültséget kiriszálhatsz Magadból!! Az egyik különösen zúzós CD-vel készülök az estére, van tippetek, melyik lehet az?? :)

Bejelentkezés: https://www.fittylady.com/idopontok 

Kérlek azzal az e-mailcímeddel regisztrálj legkésőbb az edzés előtti 30. percig, amelyre az élő adás linkjét szeretnéd megkapni. Az edzés végén pedig jelezz nekem, minden rendben volt-e, behúzhatom-e az alkalmat a bérleteden. Köszönöm, ha velem tartotok! :)

Sziasztok Lánykák,

remélem, mindannyian jól vagytok és épp kipihenitek ezt az őrült hetet! 

Bevallom, én magam nem igazán értem, amikor arról beszélnek mások, hogy ez a helyzet most remek alkalom a lelassulásra és a pihenésre. Az elmúlt napokban fele annyi edzést tartottam, mint egy átlagos héten, mégis sokkal fáradtabbnak érzem magam. Rengeteg volt a stressz a terem körül, folyamatosan vívtam a harcot magammal azért, hogy biztosan helyes döntéseket hozzak. 
A Párommal sokat dolgoztunk az online edzések profi megvalósításáért, hogy a lehető legszuperebb eredményt élvezhessétek! Vagyis én csak előadtam a kívánságaimat, ő pedig hihetetlen türelmesen igyekezett mindent megvalósítani. Nélküle valószínűleg csak egy borzalmas hangminőségű, vagy épp zenementes, telefonos felvételt láthatnátok, ami közel sem lenne ennyire élvezhető. A profizmusa ellenére az élő közvetítések alkalmával mindig azon izgulok, hogy mindenki időben megkapja az elérhetőséget, és gond nélkül részt tudjon venni az órákon, mert tudom, hogy mennyire várjátok Ti is az estéket! Azt hiszem, minden heti feszültséget sikerült levezetnem az online edzéseink alkalmával, aminek köszönhetően biztosan nem pihent egyetlen FittyLady sem, aki csatlakozott hozzánk! :D

Nagyon sokan velem tartottatok a héten, pedig volt nehezítő tényező rendesen Nálatok is!
Amellett, hogy jó néhányan most otthonról dolgoztok, Ti vagytok a gyerkőcötök tanárnénijei, szórakoztatói és persze a háziasszonyok is egy személyben. Fogalmam sincs, hogyan győzitek, le a kalappal előttetek! Néhányótoknál így az edzésből családi program lett: nem csak a gyerkőc, de a párotok is veletek tartott ezekkor az alkalmakkor, aminek nagyon örülök! :)  Az egyik kedvenc sztorim a hétről, amikor egyikőtök kamasz ikerfiai benyitottak a szobába edzés közben, és mi éppen „csak cicivel tekertünk”, amire érthető módon éktelen röhögésben törtek ki. :D De az is nagyon megmelengette a szívemet, amikor az egyik FittyLady totyogója kölcsönadta anyának a hercegnős matracát a tornához, és a TV előtt ácsorogva várta Ági nénit, mikor kezd el tornázni. Egy kiskamasz fiútól pedig érkezett egy olyan „rágalom”, hogy anya ilyenkor nem is tornázik, hanem szexisen táncol. :D 
Sok-sok kedves történet, ami megmelengette a szívemet ezen a héten, és még most is mosolyt csal az arcomra. Remélem, hogy a Tiétekre is! :) 

Az biztos, hogy fogalmatok sincs róla, mennyire sokat jelent ez nekem, és milyen hálás vagyok, hogy most is velem tartotok!! Megígértem, hogy aki ebben a helyzetben is rendszeresen részt vesz az edzéseimen, azt egy ingyenes tanácsadással vagy workshoppal lepem meg, és hogy a FittyLady-karantrénig edzésekről posztolók FittyLady-s ajándéktárgyat kapnak majd.  Ezen túlmenően készülök egy fergeteges születésnapi ünnepséggel, ha egyszer végre újra személyesen találkozhatunk!
Ez eredetleg áprilisra volt tervezve, hogy megünnepeljük a FittyLand 2. születésnapját és a Beautyrobic Debrecen 6. születésnapját, de a jelenlegi körülmények miatt a józan ész azt mondatja velem, hogy erre valószínűleg később kerül majd sor. Ne aggódjatok, ez azt jelenti, hogy sokkal több időm lesz kitalálni a részleteket, így nagyobbat fog szólni, szuper lesz!! ;) 

És ami a jelent illeti: felkerült a honlapunkra az új órarend, továbbra is ezen keresztül tudtok bejelentkezni az edzések élő közvetítésére. Az órák száma ideiglenesen csökkent, az elmúlt hét statisztikái alapján ezek az alkalmak voltak a leglátogatottabbak. Én is próbálom minimalizálni az itthonról való elmenetelt, ezen a héten is csak az edzések alkalmával mozdultam ki a lakásból a terembe. Aztán ki tudja, erre is meddig lesz lehetőségünk, de pánikra semmi ok, akkor itthonról folytatódnak a csoportos és a privát edzések is, már mindent kitaláltunk ezzel kapcsolatban! Ahogy egyikőtök mondta a héten, „Vírus-karantén ide vagy oda, a FittyLand nem tűnik tova.” 

Vigyázzatok Magatokra, hamarosan jelentkezem! ;)
Szeretettel,
Ági

Sziasztok Lánykák, 

tegnap is minden képzeletet fölülmúltunk a kismamatornával és a Beautyrobiccal, nagyon hálás vagyok a bizalmatokért!! :)

Ma este 6-tól ismért Beautyzunk,  a héten utoljára! Aki esetleg attól félne, hogy nem elég hatékony, izzasztó így az edzés, hozok pár véleményt az előző napokról. Na meg az is elég beszédes, hogy rólam is szakad a víz, pedig a teremben 15 fok a max. hőmérséklet! ;) :D
Ha ma is velem vezetnétek le a feszültséget, várlak Titeket szeretettel 6-tól! :)

Bejelentkezés:https://www.fittylady.com/idopontok

Kérlek, időben jelentkezzetek be, ha közbe jönne valami, ugyanúgy az edzést megelőző 2. óráig tudjátok időben lemondani az alkalmat. Tudom, hogy ez rendkívüli helyzet, de kérlek, figyeljetek oda erre. Csak az edzések miatt mozdulok ki itthonról és autóval megyek a terembe akkor is, ha csak 3-4-5-en vagytok feljelentkezve. Sok munkát teszünk bele ebbe én is és a párom is, aki ilyenkor végig ott van velem, hogy felügyelje a technikai hátteret, nélküle nem is működne ez az egész! Köszönöm, ha ezt figyelembe veszitek! :)

Tegnap újabb határt léptem át a gondolkodásomban, ez volt a sok-sok „első” napja: 
@ korábban nem gondoltam, hogy egy mozgásszervi rehabilitáció online is megtartható, de ha nagy a szükség, akkor mindenre van megoldás!! ;)

@ És szintén először tartottam 2 csoportos edzést zsinórban egymás után online, ez is izgalmas élmény volt, akadt néhány kihívás, de a visszajelzések azt mutatják, megérte legyőzni őket! :D
@ És képzeljétek, az online-térnek vannak előnyei is: szintén először a FittyLand életében egy férfi is részt vett a gerinctornánkon, mi több, Barbiéknál az egész család velem tornázott, még videót is kaptam tőlük, imádtam! :)

Köszönöm Nektek a sok-sok kompromisszumot, hogy így is élvezitek és látogatjátok az óráimat! Ígérem, ma sem hagylak Titeket lustálkodni! ;)

- 16:30-tól a kismamák kapják a törődést néhány fenékfeszesítő és tartásjavító gyakorlat formájában, azaz FittyMommy lesz! :)
- 18:00-tól pedig Beautyrobic! A körülmények egészen rendkívüliek, de ígérem, a hangulat parádés lesz, és remélhetőleg izzadni is fogunk! Végre meg lehet mutatni a pasiknak testközelből, milyen izzasztó a legszexibb edzés! :D

Bejelentkezés: https://www.fittylady.com/idopontok

Kérlek Titeket, időben jelentkezzetek be az órákra: csak annak tudjuk kiküldeni az élő adás linkjét, aki az edzés előtt legalább 30 perccel bejelentkezett. Az adás elérhetőségét korlátozzuk, hogy véletlenül se bukkanjon ránk senki illetéktelen, így kérlek, ne osszátok meg a linket máshol, mert így könnyen kizárhattok valaki olyat, aki rendesen bejelentkezett. 
Az edzéseket továbbra is min. 3 főtől tartjuk meg.

Várlak Titeket ma is izgatottan, szeretettel!

Tegnap este 16-an gyűltünk össze 16 különböző helyen Beautyrobicozni! Imádtam, és az üzeneteitekből úgy tűnik, hogy Ti is!! :)

Nincs megállás, folytatjuk! Ma este: 

@18:00-tól Gerinctorna (jelezzetek, van-e SMR henger, használnánk, ha igen)
 

@19:30-tól BeautyCore (bármilyen kisebb labda, hiánya esetén egy párna is megteszi)

Az órákat továbbra is min.3 főtől tartjuk meg.

Kérlek Titeket, hogy időben jelezzétek a részvételi szándékotokat a hagyományos módon, a honlapon az órarendben foglalva, hogy időben ki tudjuk küldeni az élő adás linkjét. Semmi nagy technikai dolog nem kell hozzá, csak egy eszköz, amin youtube videót tudsz nézni! ;)

Várlak Titeket szeretettel, eddig úgy tűnik, szuper terápia vagyunk egymás számára!! :)

Bejelentkezés: https://www.fittylady.com/idopontok

Csodaszép reggelt Lányok,

a tegnap este engem mérhetetlenül feltöltött, fantasztikus érzés volt az elmúlt napok bizonytalansága után örömöt szerezni Nektek a jó hírrel, hogy működni fognak az online edzéseink! :) 3 lelkes résztvevő tesztelte a tegnapi BeautyCore órát, tetszett nekik, a mai tervem pedig az, hogy még a tegnapinál is szuperebb lesz minden!! ;) 

Ma este csoportos Beautyrobic edzések lesznek. Egyelőre a fél6-os-on vannak jelentkezők, ha Neked is jó lehet az időpont, arra kérlek, ide csatlakozz! Ha csak a 7 órás felel meg, arra is érdemes regisztrálnod, mert ha ott is meglesz a min.3 jelentkező, azt is megtartom! :)

Amire szükséged lesz: 
@polifoam (tegnapi tapasztalat tőletek, hogy a szőnyeg szúr! :D  )
@gumiszalag, ha van, ha nincs, jó lesz a max. 1 kg-os kézi súlyzó
@súlyzó nélkül sem adjuk fel, akkor erőtől függően egy-egy fél literes palack vagy nagyobb, vízzel töltve
@törölköző
@ha van otthon, beautyrobic olaj és tea, csak hogy teljes legyen a hangulat :)
@és szintén emiatt esetleg hősugárzó, hangulatlámpa, félhomály, a non plus ultra pedig egy tükröződő felület, amiben látod majd a mozgásodat

Ha kész a felszerelés, és van kedvetek, lőjetek egy fotót nekem, amit megoszthatok itt a többiekkel is! Ha pedig otthon vagy a facebookon/instagramon és van kedved megosztani ezt a fényképet a #fittyladyforever vagy a #mindigfittyladyvagyok hashtaggel, akkor amint személyesen találkozunk, egy FittyLady-s aprósággal hálálom meg ezt Neked! ;)

Nagyon izgatottan várom a ma estét, mert őszintén remélem, hogy a Ti arcotokra is sikerül mosolyt csalnom! No meg némi izzadtságcseppet!! :D

Bejelentkezés az óra időpontját megelőző 30. percig: www.fittylady.com/idopontok

Megtartottuk az első BeautyCore edzést úgy, hogy teljesen egyedül voltam a teremben. Nem mondom, hogy nem volt furcsa, de esküszöm, így is feltöltött és eszméletlenül örülök és kimondhatatlanul hálás vagyok annak a 3 lelkes jelentkezőnek, akik velem tartottak!! És azt mondták, még élvezték is! :D A rendszer működik, ígérem, én is egyre profibb leszek, szóval holnap folytatjuk, csatlakozzatok! ;)

Bejelentkezès, ahogy eddig: www.fittylady.com/idopontok

Sziasztok Lánykák,

ahogyan ígértem, délután belevágunk, indulnak az online edzések! :)

Bejelentkezés ahogy eddig: https://www.fittylady.com/idopontok 

Kérlek, fokozottan figyeljetek, hogy egyrészt jó e-mailcímet adjatok meg, mert oda fogom küldeni a közvetítés linkjét, másrészt időben tegyétek ezt meg, mert az edzés előtti 30 percben mennek ki majd a meghívók! Akinek nincs érvényes bérlete, mégis szeretne részt venni, az még hamarabb jelezzen, hogy legyen időm elkészíteni a számlát számára, ami alapján tudja utalni a napi jegy árát. A helyzetre való tekintettel ez bérlet nélkül is most 1.700 Ft/ alkalom.

A mai edzéseink tehát, ahol virtuálisan várlak Titeket szeretettel:
@17:00 Gerinctorna – jelezzetek kérlek, van-e hengeretek otthon, tudunk-e vele dolgozni.
@18:30 BeautyCore – szükséges eszköz: bármilyen kisebb labda, ha nincs, egy párna is megteszi.
@19:45 FittyStretch – szintén SMR henger, ha nincs, jelezzetek, mert akkor nem használjuk.

A csoportos edzések továbbra is min.3 főtől kerülnek megtartásra. Jelentkezés az órát megelőző 30. percig.

El nem tudom mondani, mennyire hálás vagyok az eddigi bátorításotokért, menni fog ez nekünk így is! A technika adott, a többi rajtunk múlik! :)
Szeretettel,
Ági

Sziasztok Lányok,

nagyon nehéz szívvel, de sajnos nekem is meg kellett hoznom a döntést, melynek értelmében minden személyes szolgáltatás felfüggesztésre kerül a FittyLandben. Ugyan kormányzati döntés jelen pillanatban még nincs a fitnesz termek bezárásáról, de szerintem napok kérdése, és ez megtörténik. 
Rengeteget tudnék írni arról, mennyire károsnak tartom a mozgásmentes időszakot mind testi, mind pszichikai szempontból, és biztos vagyok benne, hogy Ti is egyetértenétek vele. Bizonyára Ti is tapasztaltátok már, hogy egy-két hét edzés kihagyása után minden nyavalya rátör az emberre: fáj a dereka, nyaka, válla, összeplöttyednek az izmai, stb. Az újrakezdés pedig sosem egyszerű, hiszen tudjátok, egy tárgyat is sokkal könnyebb állandó mozgásban tartani, mint egy álló helyzetben lévőt beindítani. Utóbbihoz mindig sokkal nagyobb energia kell. És azt sem felejtem el, hogy sokan a feszültség levezetése miatt jártok hozzám, amiből valljuk be, az utóbbi időben bőven kijutott!

A fenti okok miatt arra a döntésre jutottam, hogy online edzés formájában továbbra is a rendelkezésetekre állok! 2 napja azon dolgozom, hogy ehhez minden technikai feltételt biztosítani tudjak, hogy továbbra is a legprofibb szolgáltatást kapjátok tőlem!
Botorság lenne tagadni, az élmény nem lesz ugyanaz, mint a stúdióban együtt. Viszont minden erőmmel azon leszek, hogy abban a 60 percben, amíg velem mozogtok, továbbra is  meg tudjatok feledkezni picit a külvilágról és FittyLadyként csak magatokra tudjatok figyelni! 

Azért, hogy kárpótoljalak Titeket az elmaradt közös élményekért (mint a Beautyrobic órák olaja, vagy a teázás, közös csacsogás, stb.), mindenki számára, aki ebben az időszakban is kitart mellettem, és továbbra is „látogatja” az órákat online, 1 db ingyenes online workshop részvételt/ online táplálkozási tanácsadást ajánlok fel, hogy megháláljam a bizalmát! Ezen kívül szeretném fellendíteni a „FittyLadyk” facebook csoportunkat, és addig, amíg személyesen nem tudunk találkozni, ott foglak szórakoztatni Titeket minden nap egy később is visszanézhető videó-bejelentkezéssel, amelyben hasznos információkat osztok meg Veletek az egészséges életmóddal kapcsolatban mozgás, táplálkozás témakörökben. Ha nem vagytok még csoport-tagok, jelöljetek be facebookon ismerősnek – Deme-Nagy Ágnes néven találtok meg -, és úgy tudlak hozzáadni Titeket!

Ami az edzéseket illeti, az online közvetítések élőben mennek majd egy privát linken keresztül, amit minden alkalommal megküldök az órára bejelentkezőknek az ott megadott e-mailcímükre. A csoportos órák továbbra is min. 3 főtől kerülnek megtartásra, és bejelentkezni is a www.fittylady.com – on tudtok, ahogy eddig. A bérletesektől a belső tagsági kártya rendszeren keresztül le tudom vonni az alkalmakat, aki pedig nem rendelkezik bérlettel, átutalással tud majd fizetni, melyhez a kiállított számlát befotózom és elküldöm, a későbbiekben pedig, amikor lehetőség lesz rá, személyesen átadom. 

Azt gondolom, hogy a puding próbája az evés, így ha úgy érzed majd, hogy ez a megoldás mégsem nyújtja azt számodra, amit szeretnél, akkor jelezz, és visszatérítem az alkalom árát, illetve visszaadom az elhasznált bérlet alkalmat az első online edzésed után.
Arra kérlek Titeket, hogy ha nem szeretnétek kiesni a FittyLady csapat életéből, mert továbbra is vágytok  a közösségre, fokozottan kövessétek a facebook oldalunkat és csoportunkat, mert itt tudunk a leghatékonyabban kommunikálni, és biztosak lehettek benne, hogy nem hagylak Titeket unatkozni! Az edzéseken és a napi rövid videó-bejelentkezéseken kívül online workshopokkal is készülök Nektek, amelyek a helyzetre való tekintettel kevésbé lesznek gyakorlatiak, de mindenképp hasznos tartalommal bírnak majd. 
Tudom, hogy mindez csak félmegoldás, de bízom benne, hogy nem sokáig kényszerülünk erre, és hamarosan újra együtt lehetünk a kedvenc stúdiónkban! Addig pedig minden tőlem telhetőt igyekszek megtenni annak érdekében, hogy továbbra is úgy érezzétek, Fittyladynek lenni jó dolog, és örömmel tartoztok ehhez a csapathoz! :)

Szeretettel,
Ági

A hét bajnokai... egy anya-lánya páros!!

Csilla lendülete nem csappant meg, ezen a héten 5x edzett velem, Csenge pedig nem akart nagyon elmaradni az anyukája mögött, így 4x ő is velünk tartott!! :)

Nagyon ügyesek a lányok, rengeteget fejlődtek és formálódtak az elmúlt hónapokban: ahol szükséges, ott karcsúsodnak a testrészek, mindenhol máshol pedig feszesednek, kerekednek ;)

Nagyon szuper példák, és szerencsére sokan követik is őket, egyre több anya-lánya párossal büszkélkedhet a kis csapatunk a testvérek, barátnők, koleginák mellett! Szuper kis közösség, akikre nagyon büszke vagyok!! :)
Jó pihenést Nektek Lánykák, jövőhéten találkozunk! ;)

Sziasztok Lánykák,

ha Ti is ilyen büszke mosollyal szeretnétek indítani a hétvégét, akkor várlak Titeket szeretettel holnap 10-től Beautyrobic edzésen! :)

Nem kertelek, kemény lesz, de egyetlen izzadtságcsepp sem megy majd kárba, ígérem, úgyhogy gyertek! ;)

Az edzést min.5 főtől tartjuk meg. Bejelentkezés és annak visszavonása ma este 22:00-ig lehetséges.

Bejelentkezés: https://www.fittylady.com/idopontok

Lánykák, remélem, nem vagytok babonásak!! :)

Ha mégis, akkor mindenképp jelentkezzetek be az esti Beautyrobic edzésre, hogy tutira szerencsés estétek legyen! :D
Hiszen tudjátok, az a nap csakis szuper lehet, amelyik a FittyLandben ér véget! ;)

Várlak Titeket szeretettel 18:00-tól, gyertek!
Bejelentkezés: https://www.fittylady.com/idopontok

Lánykák,
többen kérdeztétek az elmúlt időszakban, hogy mi a tervem a vírusfertőzés megakadályozására a teremben. Azt gondolom, hogy ha felelősségteljesen viselkedünk, és betartunk néhány alapvető szabályt (amit egyébként nem csak most, hanem vírusmentes időszakban is kérek Tőletek, ahogyan eddig is), akkor nem kell tartanunk megbetegedéstől. 

Kérlek Titeket, hogy a FittyLady Etikettben szereplő intelmeket vegyük komolyan, és igyekezzünk eszerint eljárni: betegen ne érkezzünk a stúdióba semmilyen szolgáltatásra (és igen, az orrfolyás, pici torokkaparás is annak számít!), ilyen esetben a lefoglalt időpontot időben mondjuk le, és ne felejtsük el fertőtleníteni magunk után az eszközöket. 

Köszönöm, ha segítetek ebben, ez mindannyiunk érdeke!
És persze tegyünk meg mindent annak érdekében, hogy egy esetleges fertőzést könnyedén átvészelhessünk: együnk egészséges, valódi, tápanyagdús ételeket, vitaminokat; igyunk elegendő folyadékot víz vagy gyógytea formájában; és tegyük elég ellenállóvá a szervezetünket sok sporttal, mozgással! :)

Ha még hiányzik a napi/heti sportadagotok, akkor várlak Titeket ma este szeretettel 
-fél5-től kismamatornán, 
-6-tól és fél8-tól pedig Beautyrobicon, gyertek! ;)
Bejelentkezés: https://www.fittylady.com/idopontok

Nagyon izgatott vagyok, mert a héten újabb FittyMommy kismamacsoport indul, akikkel minimum heti 1x alaposan átmozgatjuk minden porcikánkat, és felkészítjük a testüket a várandósság és a szülés kihívásaira, valamint megalapozzuk a problémamentes szülés utáni regenerációjukat is! :)
FittyMommy kismamatorna minden csütörtökön 16:30-tól

Ma este pedig 18:00-tól Gerinctorna mindenkinek, aki az egész napos ülőmunka vagy más egyoldalú terhelés után szeretné újra kiegyengetni az elmerevedett porcikáit;

19:30-tól pedig BeautyCore az igazi Nőknek, akik még jobb formába akarják hozni Magukat!

Várlak Titeket szeretettel minden órán, gyertek! :)
Bejelentkezés: https://www.fittylady.com/idopontok

Az álomalak mindenkinek mást jelent: van, aki egész életében a kilók ellen küzd, hiszen le akar adni belőlük jó párat! Van olyan, aki már elérte az álomsúlyt, de szeretne formásabb, feszesebb, esetleg izmosabb lenni. És igen, olyan is van, aki vért izzad azért, hogy megragadjon végre rajta egy kis husi! 
Sose gondold azt hogy a másiknak könnyebb, mert lehet, hogy pont úgy néz ki, ahogyan Te szeretnél, ő mégis másra vágyik! 

Egy azonban biztos: legyen bármi is a célod, a FittyLandben azért dolgozunk, hogy élvezetessé tegyük Számodra a hozzá vezető utat! ;)
Ma este Beautyrobicon találkozunk fél6-tól és 7-tól, gyere! :)
Bejelentkezés: https://www.fittylady.com/idopontok

Csodaszép hétfőt Lányok,

ugye Nálatok is csicseregnek a madárkák? Annyival jobb érzés így nekikezdeni a napnak, el is felejtettem, mennyire hiányzott a télen ez a hang! :)

Múlthéten ismét okot adtatok arra, hogy Dicsőségfal készüljön a FittyLandben: ezúttal Csilla hódította meg, aki 4x Beautyzott velem, még a szombat délelőttjét is nálam kezdte! Mosolyogva mondta, hogy milyen jól esett neki, és ez bizony látszik is rajta, sokat változott az alakja az elmúlt hónapokban!
Szeretettel gratulálok Csillám, szép munka volt!! :)

Na mit szólnátok hozzá, ha ezen a héten is készülne Dicsőségfal? És mi lenne, ha többen is szerepelnétek rajta?? :D Hajrá Lánykák, csapjunk bele!! ;)
Várlak Titeket a ma esti csoportos edzéseken szeretettel, gyertek!
17:00 Gerinctorna
18:30 BeautyCore
19:45 FittyStretch


Bejelentkezés: https://www.fittylady.com/idopontok

Sportoló vagy? Lesérültél? Minél hamarabb vissza akarsz térni a pályára úgy, hogy csúcstjesítményt tudj nyújtani és legközelebb messzire elkerüljön a sérülés? Keress bátran és segítek!

További információ és bejelentkezés: www.fittylady.com

Tudjátok, miért imádom a hétvégét??
Mert ilyenkor 16 órán belül 2x is hódolhatok a Beautyrobic iránti szenvedélyemnek!! :) Péntek este 6-tól és szombat délelőtt 10-től is szabad a risza a FittyLandben!
Gyertek, várlak Titeket szeretettel! :)

Bejelentkezés a szombati órára ma este 22:00-ig. Az edzés min. 5 fő esetén kerül megtartásra.
https://www.fittylady.com/idopontok

Ugye Te is érezted már, hogy az edzésben az elindulás a legnehezebb? Olyan nehéz rávenni Magad, hogy felállj a kanapéról, amikor egyszer már végre hazaértél a munkából. 

Na de mégis, ha erőt veszel Magadon és felkapod az edzőcuccod, amint megérkezel a terembe, onnantól már sétagalopp az egész! És azt se felejtsd el, hogy mennyire büszke leszel Magadra! ;)
Ha elégedetten akarsz este a tükörben mosolyogni, gyere edzeni! :)
Beautyrobicon várlak szeretettel 6-tól és fél8-tól is.

Bejelentkezés: https://www.fittylady.com/idopontok

Akik a FittyLand Életmód Stúdióba érkeznek, azok egy bizonyos értelemben mind ránk bízzák a testüket, bizalmat szavaznak nekünk. 
Azt gondolom, hogy nem csak mozgásszervi rehabilitációs és táplálkozási szakemberként, de edzőként is felelősséggel tartozom értetek, és minden erőmmel igyekszem megfelelni az elvárásaitoknak és meghálálni a bizalmatokat!
Ezért képzem magam folyamatosan, ezért tanulok egyre több olyan módszert, amelyek célja nem más, mint hogy jobban érezzétek Magatokat a bőrötökben!

Őszintén remélem, hogy úgy érzitek, jó kezekben vagytok! 
Ha pedig  még nem jártál nálunk, remélem, hogy hamarosan Te is megtisztelsz a bizalmaddal! :)

Ma este 18:00-tól Gerinctornán, 19:30-tól pedig BeautyCore-on találkozunk, gyertek! ;)
Bejelentkezés: https://www.fittylady.com/idopontok

Ha nem mindegy Neked, hogy milyen légkörbe jársz edzeni, akkor azt javaslom, tégy egy próbát nálunk!

Azt már sok-sok bejegyzésben fejtegettem, hogy miért annyira hatásos, és élvezetes alakformáló edzés a Beautyrobic. De az talán még nem hangzott el elég sokszor, hogy a Beautyrobic Debrecennél mennyire klassz kis csapat jött össze teljesen különböző életvitelű, hátterű, életkorú,  mégis hasonló értékeket képviselő lánykákból! :) És az is közös bennük, hogy mindig kaphatóak egy kis mókára! :D

A ma esti szuper csapattal fél6-tól és 7-től találkozunk, és mindenkit váruk szeretettel, gyere! ;)
Bejelentkezés: https://www.fittylady.com/idopontok

Csodaszép márciusi hétfőt Nektek Lánykák,

végre ez a hónap is elérkezett, ezzel pedig kezdetét veszi a FittyLady-tavasz!! :) Ez az időszak nagyon különleges számunkra, hiszen márciusban ünnepeljük a Beautyrobic Debrecen 6. Születésnapját, április elején pedig a FittyLand Stúdió is 2 éves lesz! Ugye érzitek, hogy ezt nagyon meg kell ünnepelnünk?? :)
Az áprilisi születésnapi ünnepség a csúcspontja lesz mindannak, ami addig ránk vár ebben a 2 hónapban! 

Elsőként a születésnapi kihívás részleteibe szeretnélek beavatni Titeket:
A mai naptól kezdve a kihívásban résztvevők minden egyes edzés alkalmával ennek a feliratnak a soron következő betűjét kapják meg: 

Én vagyok a tavasz legfittebb lady-je!” 

A feladat nagyon egyszerű: gyűjtsd ki Te az összes betűt leghamarabb, így a Tiéd lesz a 20.000 Ft értékű nyeremény, melyben FittyLadys és Beautyrobicos termékek is lapulnak majd! ;) 2 hónap alatt ez nem kevesebb, mint 33 edzést jelent annak, aki komolyan versenybe száll a címért, ennek pedig biztosan látható eredménye is lesz, legyen a cél akár fogyás, akár formálódás-izmosodás. Ezért a nevezéshez egy aktuális fotót is készítünk, ami mellé odaillesztjük majd a kihívás végén készített fényképet is, így a nyeremények köre bővül majd egy bomba alakkal is! ;)
Ahhoz, hogy érvényes legyen a kihívás teljesítése, 2 dologra lesz még szükséged: 
@ a 2 hónap során valamikor hozz magaddal egy új vendéget is, aki korábban soha nem járt még nálunk!
@ a kihívás minden hetében részt kell venned legalább egy Fitty és egy Beauty edzésen is.

Remélem, sokatok számára jó kis motiváció lesz ez most, hogy kezd apadni az év eleji lelkesedés és sokan csatlakoztok a kihíváshoz!
Várlak Titeket szeretettel az esti edzéseken, jelentkezzetek be és gyertek! :)
https://www.fittylady.com/idopontok

Sok kérdést kapok ezzel kapcsolatban mostanában, úgyhogy gondoltam, megválaszolom Nektek: Mit csinál pontosan egy sportrehab tréner? :)

A rövid válasz: mozgásszervi problémák és sportsérülések rehabilitációjával foglalkozik.

Picit hosszabban: nézzük meg, mi az a sportrehabilitáció? „Minden olyan szakszerű egészségmegőrző vagy helyreállító tevékenység, amely edzésen alapul, beleértve a versenysportolók sérüléseinek kezelését, illetve az inaktív, ülőmunkát végző, azt sporttal kompenzálni kívánó ember mozgásszervi rehabilitációját is.” (Feövenyessy Krisztina, a Balance Gerincközpont vezetője)

Tehát akkor is bátran megkereshetsz, ha a sport nem csak hobbi számodra, és el szeretnéd kerülni a sportágadból eredő tipikus sérüléseket, esetleg fokozni a teljesítményedet. 

Ha pedig már megtörtént a baj, légy élsportoló vagy hétköznapi ember, egyeztessünk időpontot, hogy a lehető leghamarabb megkezdhessük a közös munkát a felépülésed érdekében! ;)

Időpontfoglalás: https://www.fittylady.com/idopontok

Sziasztok Lánykák,

na ki szeretné a hétvégét egy fergeteges Beautyrobic edzéssel indítani? :)
Ne hagyd ki, 4 évente csak egyszer van ilyen! ;) XD

Jelentkezz be ma este 10-ig itt:
https://www.fittylady.com/idopontok

Az edzést min. 5 főtől tartjuk meg.

Csodaszép reggelt Lánykák,

azt hiszem, soha jobbkor nem tarthatnánk meg a télbúcsúztató farsangi edzésünket, mint ma este! Rendesen oda kell durrantanunk, ha ezt a csúnya havazást vissza akarjuk kergetni oda, ahonnan jött! Ehhez minden eszközt be is vetünk a tradicionális Jane Fonda-féle Beautyrobic edzésünkön! ;)

A legklasszabb retro-zenei válogatás már készen áll, csak Ti hiányoztok egy szuper bulihoz ma este! 18:00-tól várlak Titeket szeretettel, gyertek! :)

Bejelentkezés: https://www.fittylady.com/idopontok

Sziasztok Lánykák,

egy nagyon fontos kéréssel fordulok most Hozzátok, amiről már többször beszéltünk, és a Házirendben is szerepel, mégis úgy érzem, hogy további megerősítést érdemel!

*Arra kérlek Titeket, hogy csak egészséges, edzésre alkalmas állapotban gyertek hozzám tornázni!*

Amikor beteg vagy, fáj a fejed, folyik az orrod, köhögsz, szédelegsz vagy egész nap nem ettél semmit, akkor a tested elsősorban a túlélésre törekszik és a legfontosabb feladata a gyógyulás, nem a kalóriaégetés. Egyrészt Neked sem tesz jót, ha ilyenkor csatakra izzadod Magad, másrészt a többi egészséges embert sem illik ilyenkor megfertőzni. Hiába gondolod azt, hogy csak megfáztál, és mozgással jól kiizzadod, - hacsak nincs arról szóló friss orvosi igazolásod, hogy nem vagy fertőző beteg - kérlek maradj otthon és inkább pihend ki Magad, gyógyulj meg! 

Ha pedig betegnek érzed Magad, az nem valószínű, hogy hip-hopp elmúlik és nem is egy órával az edzés előtt derül ki. Ezért kérlek, hogy ha már bejelentkeztél hozzám az esti edzésre, azt az óra kezdete előtt legkésőbb 2 órával mondd le, hogy ne vedd el a helyet más elől!

Minden egészséges FittyLadyt várok szeretettel ma este 6-tól és fél8-tól Beautyrobicon, gyertek! Higgyétek el, hogy ami ma este Rátok vár, ahhoz minden energiátokra szükségetek lesz! ;)

Bejelentkezés: https://www.fittylady.com/idopontok

A BeautyCore edzések elengedhetetlen eleme a lágy labda épp úgy, mint ahogyan a Gerinctornáké az SMR henger. Előbbi leginkább azt a célt szolgálja, hogy még nehezebbé és változatosabbá tegyük az erősítő gyakorlatokat, utóbbival pedig hatékonyan lazítjuk nem csak az izmainkat, de az azokat körülvevő, illetve a bőrünk alatt az egész testünket behálózó kötőszövetes réteget, a fasciát. 

Miért olyan fontos ez?
Azért, mert a mozgásszervi panaszaink jó része ennek a hálós szerkezetű rendszernek a kóros összetapadásaiból ered! 
Ez az összetapadás sok mindenből származhat: hegek, rossz testtartás, túlerőltetés, stressz, helytelen táplálkozás, de leginkább mindezekből együttesen! Az eredetileg rendkívül rugalmas, egymáson elcsúszni képes rétegek merevebbé válnak, elakadások keletkeznek és máris nem lesz olyan könnyed, lendületes mozgásunk, mint előtte. Egyszerűen a testünknek több energiába kerül majd ugyanazt a mozdulatot kiviteleznie így, mintha ez a kötőszöveti réteg egészségesen működne.

Pánikra nincs ok,  ez a folyamat visszafordítható! ;) Gerinctornán több módszerrel is dolgozunk azért, hogy a BeautyCore edzésen végzett gyakorlatok ne csak hatékonyak legyenek, de a mozgásunk könnyeddé, kecsessé és igazán nőiessé váljon! :)
Ha Ti is erre vágytok, várlak Titeket szeretettel a ma esti órákon, gyertek! ;)
18:00 Gerinctorna
19:30 BeautyCore
Bejelentkezés: https://www.fittylady.com/idopontok

A tegnapi nap nagyon nehezen indult nekem, kezd kiütközni, hogy három hete zsinórban képzésekkel töltöm a hétvégét. Imádom ezeket az alkalmakat, de a nagy maréknyi napi vitamin-adag ellenére sem vagyok szuperhős, én is fáradok.

Hétfőn este azonban sikerült felráznotok, úgyhogy nagy erőkkel állok neki a hét további részének, hiszen 6 nap még hátra van belőle! 
Ti vagytok az én dopping-szerem, szuperek vagytok! :)

Ha bárki másnak szüksége lenne egy kis energia-löketre, azt várjuk szeretettel ma este fél6-tól és 7-től egy kis testébresztő Beautyrobicon! ;)
Jelentkezzetek be és gyertek: https://www.fittylady.com/idopontok

Csodaszép tavaszi hétfőt Nektek Lányok!

Úgy tűnik, az időjárás is úgy gondolja, hogy ideje búcsút vennünk a téltől, úgyhogy meg is tesszük ezt pénteken a hagyományos farsangi retro Jane Fonda Beauty-bulinkon!;) Egy fergeteges retro edzés után összeülünk és némi harapnivaló és nedű mellett csacsogunk egy picit! Mindig jól sikerülnek ezek az alkalmak, úgyhogy remélem, sokan csatlakoztok akkor is, ha a 18:00-ás edzésre nem is értek ide! :)

Péntekig pedig még sok minden történik a FittyLandben: csoportos és egyéni edzésekre, mozgásszervi állapotfelmérésre és táplálkozási tanácsadásra foglalhattok helyet hozzánk! 

Az órarendet, árlistát és a bejelentkezési lehetőséget itt találjátok: www.fittylady.com/idpontok
Várunk Titeket szeretettel, hiszen tudjátok:
„Az a nap csakis szuper lehet, amelyik a FittyLandben ér véget!” :)

Ki korán kel, az újabb hasznos dolgokat tanul! :) Nagyon klassz volt a mai Balance Akadémiás workshop, végre eloszlott a homály a fekete-fehér felvételek előtt, és az orvosi latin rövidítések is értelmet nyertek! Ez bizony nagyban megkönnyíti a sportrehabilitációs munkámat! :)

 

Sziasztok Lánykák,

képzeljétek, Rékának és Andinak köszönhetően újra van dicsőségfalunk, ugyanis a héten 4x jártak edzésen a FittyLandben!

Réka sokféle ingert adott a testének, BeautyCore, Beautyrobic és Gerinctorna is volt a repertoárban, így a hétvégére alaposan átmozgatta minden porcikáját! :)

Andi pedig a hét végét tolta meg, hétfő után csütörtökökön, pénteken és szombaton is nyomott egy Beautyrobicot, ami nem olyan egyszerű, mint amennyire elsőre tűnik! :D Bár nem a dicsőségfalra kerülés volt a célja, de a kiemelkedő teljesítményt szerintem mindig el kell ismerni!

Szeretettel gratulálok Nektek lányok, szép munka volt!
És természetesen mindenki másnak is jár a dicséret, aki ezen a héten sem volt rest és beiktatta a heti kötelező fittyskedést! ;)

Jó pihenést és csodaszép hétvégét Nektek, hétfőtől újra találkozunk! ;*

A Beautyrobicban az a jó, hogy nincs olyan napszak vagy helyzet, amikor ne esne istenien jól! :) 

Nincs klasszabb lezárása a hétnek, mint egy olyan péntek esti buli, ahol a legjobb zenék szólnak, nem feszélyez az ellenkező nem jelenléte, csak simán önmagad lehetsz, és szexire izzadhatod Magad miközben az álomalakodon dolgozol egy klassz kis csapatban! 
A szombat reggeli edzéseknek pedig megvan az az előnye, hogy úgy kezdhetsz neki a hétvégének, hogy már tettél magadért valamit, és nem mellesleg majd’ kicsattansz az energiától és az önbizalomtól! ;) 

És a szuper bombasztikus hír: mindegyik órára vannak még helyek, várlak Titeket szeretettel ma este 18:00-tól és szombat reggel 10:00-tól a legszexibb edzésen a FittyLandben! :)

!!A holnap reggeli órára legkésőbb ma este 22:00-ig tudtok jelentkezni. Az edzés 5 fő alatt elmarad, ilyen esetben minden bejelentkezőt értesítünk legkésőbb szombat reggel 8-ig!!

Bejelentkezés: https://www.fittylady.com/idopontok

Ismerős az az érzés, amikor beteg vagy, és azt sajnálod a legjobban, hogy nem tudsz jönni edzeni? :D Nem elég, hogy folyik az orrod, még Beauty-elvonási tüneteid is vannak! :D

Ma este várok minden egészséges FittyLadyt szeretettel 6-tól és fél8-tól a legszexibb edzésen, gyertek! :)

Bejelentkezés: https://www.fittylady.com/idopontok

De ha időről-időre kínoz ez a probléma, akkor mindenképp!! ;)

Minden tudományos bizonyíték arra utal, hogy aktív mozgás nélkül minden más csak ideig-óráig megoldás! 
Ha leszámolnál a fájdalommal, gyere és tornázz velünk a mai csoportos óráinkon:

18:00 Gerinctorna
19:30 BeautyCore

ha pedig személyre szabott segítségre van szükséged, foglalj hozzám időpontot egyéni foglalkozásra:
https://www.fittylady.com/idopontok

A képek forrása: Feövenyessy Krisztina mozgásterapeuta, okl. rehabilitációs szakember, a Balance Gerincközpont vezetője

A Beauty órák állandó eleme a légzőgyakorlattal összekötött intimtorna. Az a 3-4 perc az erősítő és a stretching blokk közé beiktatva éppen arra elég, hogy ha már valamelyest tudatos a gátizomhasználatod, akkor a rendszeres gyakorlással karban is tudod tartani. Ha nap közen nem is jut eszedbe, az edzések alkalmával biztosan nem marad el a tréning! ;)

Mi van akkor azonban, ha fogalmad sincs, hogyan kellene megmozdítanod azt az apró izmot? 

A workshop alkalmával rávezető gyakorlatokkal Te is garantáltan rá fogsz érezni, mit is kellene csinálnod! 
De akkor is érdemes eljönnöd, ha a Beautyrobic órák intimtornája már profin megy, mert további kihívást jelentő feladatokat tanulunk együtt és azt is megmutatom, hogyan tudod mindezt beépíteni az edzéseidbe úgy, hogy azok még hatékonyabbak legyenek!

A gátizmod ugyanis szoros kapcsolatban van a haránthasizmoddal, amely nem csak a derekad vonalát határozza meg, hanem a különböző egyensúlyi, stabilitásii feladatoknál is nagyon fontos szerepe van! Gondolj csak  a kihívást jelentő oldal plankre és egyéb hasonló gyakorlatokra! Ha szeretnéd, hogy ezek is jobban menjenek, itt a helyed péntek este! ;)

Bejelentkezés a workshopra: https://www.fittylady.com/workshop/11/Gatizom-tudatosito-workshop


Bejelentkezés csoportos edzésekre, egyéni órákra: https://www.fittylady.com/idopontok

Miben más egy sportrehabilitációs foglalkozás, mint a hagyományos gyógytorna?  

Szükség szerint SMR, trakció, flossing, triggerpont terápia vagy köpöly kezelés is alkalmazásra kerül az izmok, kötőszöveti rétegek lazítása céljából, a hatást pedig kinesio tape-pel teszem hosszan tartóvá. Személyre szabott gyakorlatokat kapsz azért, hogy a saját tempódban építsük vissza a mozgásodat ideálissá, figyelembe véve a szöveti sérülésed gyógyulásának ritmusát. Ehhez alakítom a házi feladataidat, vagyis azokat a gyakorlatokat, amelyeket otthon rendszeresen végezve még hatékonyabbá teheted a felépülésedet és megelőzheted a későbbi sérüléseket.

A célom nem csupán a szöveti gyógyulás – tehát az, hogy az orvosod gyógyultnak nyilvánítson- , hanem az, hogy a lehető legegészségesebbé és fájdalommentesebbé tegyük nem csak a hétköznapi mozgásodat, de akár még hatékonyabb, eredményesebb legyen a sporttevékenységed is!

Ha ez szimpatikus számodra, foglalj időpontot hozzám egy Mozgásszeri Állapotfelmérésre, ahol pontosan látjuk majd, honnan indulunk és miben segíthetek Neked!

Jelentkezz be még most FEBRUÁRBAN AKCIÓS áron: 
https://www.fittylady.com/idopontok
(Az egyéni időpontokért görgess a csoportos órarend alá!)

Csodaszép reggelt Lánykák,

a ma este kivételes alkalom lesz, hiszen a 18 órás Beautyrobic edzés után a FittyLand a férfiak előtt is megnyitja kapuit: Valentin nap alkalmából 19:15-től páros Beautyrobic edzésen vehetnek részt a kedvesükkel! Végre ők is megnézhetik, mitől olyan kemény és hatásos ez a mozgásforma! ;)

Bejelentkezés az oldalon keresztül üzenetben!
Páros jegy: 3.400 Ft/pár
Az alkalom min. 2 párossal kerül megtartásra.

Ennyi a titok: miért kellene szenvedésként megélned az álomalakhoz vezető utat, amikor élvezheted is? :)

Várunk szeretettel ma esti Beautyrobic edzéseinken 6-tól és fél8-tól, gyere! ;)

Bejelentkezés: https://www.fittylady.com/idopontok

Ha egyensúlyban van az izomrendszered, és a mélyizmaid is megfelelően működnek, nem okozhat kihívást egy plank pozíció hosszú percekig való megtartása vagy egy ilyen trükkös egyensúly-gyakorlat kivitelezése! Egyikhez sem kellenek nagy muszklik, sőt! 
Biztosan láttatok már olyan filigrán embert, akiből nem néztetek volna ki sok mindent, mégis meglepően erősnek bizonyult és könnyedén megtartotta nem csak a saját testsúlyát, de még sokkal nehezebb dolgokat is! 

Ennek csupán annyi az oka, hogy az izomrendszere kellően kiegyensúlyozott és rugalmas, így izommunka során a megfelelő hosszúságú izom jól össze tud zsugorodni a felére, és kellő energiát biztosít az erőkifejtés során. Ezzel szemben hiába nagyon izmos valaki, de kötött,  nem tud maximális erőt kifejteni, hiszen ha az izmai alaphelyzetben is be vannak rövidülve – feszesek, kemények-, akkor munka során az az izom felére rövidülve sem tud annyit zsugorodni, mint egy egészséges hosszúságú társa.

Ezért fontos az, hogy a leginkább felületes izmokat tréningező erőedzés mellett elegendő hangsúlyt fektess a mélyizmaid és a testedet behálózó fascia folyamatos karbantartására, valamint az erősítések után gondot fordíts az izmok hosszának visszaállítására is azért, hogy azok megtartsák eredeti hosszukat és az őket körülvevő fascia réteg is kellően rugalmas maradhasson! ;)

Gerinctornán folyamatosan tudatosítjuk a mélyizmokat és különböző rugalmassági gyakorlatokkal, SMR-hengerrel a fascia hálót is rugalmasan tartjuk, BeautyCore edzésen pedig a finom, nőies mozdulatoknál nem csak a felületes izmainkon dolgozunk, hanem az óra végi 10 perces nyújtás során igyekszünk az erősítés során rövidült izmokat eredeti hosszukra visszaállítani.

Ha csatlakoznál hozzánk valamelyik vagy akár mindkét edzésen, ma este várunk szeretettel! :)

Bejelentkezés: https://www.fittylady.com/idopontok

Sokszor mosolyogva hallgatom, amikor edzés után megbeszélik a lányok egymással, hogy legközelebb mikor jönnek újra együtt órára. Egymást húzzák, motiválják a céljaik elérésében, ami szuper dolog! :) Az is biztos, hogy többen nem feltétlenül az alakformálási szándékaik miatt egyeztetik az alkalmakat, hanem ez egy barátnős találka is nekik, ahol csacsognak és izzadnak is egy jót! Sokan kezdtek el hozzánk járni azért, mert a barátnőjük ajánlott minket. De képzeljétek, jó néhány barátság alakult ki a FittyLand falai között is, amire nagyon büszke vagyok! :)

Ma este fél6-ra és 7-re tudtok lányos randit megbeszélni, jelentkezzetek be és gyertek, várlak Titeket szeretettel! ;)

Bejelentkezés: https://www.fittylady.com/idopontok

Csodaszép hétfőt Lánykák,

bár az időjárás nem annyira kegyes most hozzánk odakint, szerencsére a FittyLandben mindig kellemes a hőmérséklet és felhőtlen a hangulat! :)
Ezen a héten péntek estig találkozhatunk a kedvenc edzéseinken, méghozzá igazi szerelmes hangulatban! A szombati óra továbbképzés miatt elmarad.

Ne felejtsétek, pénteken Valentin napi páros Beautyrobic edzés!!
Ezzel kapcsolatban néhányan jeleztétek, hogy feszélyezne Titeket a fiúk jelenléte, ezért 6-tól hagyományos óra lesz csak lányoknak, negyed8-tól pedig a párosokkal találkozunk!
A páros edzésre jelentkezés személyesen lehetséges a részvételi díj megfizetésével. Az alkalmat pénteken 16 óráig tudjátok lemondani, ezen túli lemondás esetén a részvételi díjat nem tudjuk visszafizetni. Az alkalom min. 2 párossal kerül megtartásra.

Minden edzésen várlak Titeket szeretettel, ne felejtsetek el bejelentkezni és gyertek! ;)

Bejelentkezés: https://www.fittylady.com/idopontok

Gyakran kérdezitek tőlem, hogy bizonyos ponton, valamilyen terhelés hatására keletkező fájdalom, érzékenység, esetleg kattogás mit jelenthet. 
Nos, ez olyasmi, amit néhány perc alatt sem kideríteni, éppen ezért megválaszolni sem lehet. Pontosan erről szól a Mozgásszervi Állapotfelmérés, ahol egy órán keresztül csak Veled, a testtartásoddal foglalkozom és jó néhány funkcionális tesztet elvégzünk, hogy megtaláljuk a probléma forrását. Sokkal bonyolultabb dolog ez annál, mint hogy egy térdfájdalom esetén egyértelmű legyen, hogy biztosan a térd struktúrájával van gond. Nyilván azzal is, de egyáltalán nem biztos, hogy azt kezelve egy csapásra egészséges leszel!

Bejelentkezés Mozgásszervi Állapotfelmérésre: https://www.fittylady.com/idopontok

(A foglaláshoz gurulj lejjebb, a csoportos órarend alatt találod az egyéni időpontokat!)

Idén annyi programunk van februárban, hogy nem is volt eszemben felhívni az Urak figyelmét a közelgő Valentin napra. De képzeljétek, egy gondoskodó férj enélkül is megtalált, és már be is szerezte a feleségének a FittyLand ajándékkátyát! Ez mennyire aranyos már?? Mindig elolvadok, amikor mi vagyunk a meglepetés valaki számára, legyen szó szülinapról, karácsonyról vagy a szerelmesek ünnepéről! :)

Már csak az a kérdés, ki a szerencsés FittyLady? :)

Uraim, nincs még késő, hogy a segítségünkkel örömöt okozzatok a kedveseteknek, keressetek bátran a tetszőleges összeggel feltölthető ajándékkártyákért! ;)

Lánykák,

holnap továbbképzés miatt zárva leszünk, a reggeli Beautyrobic edzés elmarad.

Ha tombolnátok még egyet a héten, akkor ma este 6-tól Beautyrobicon, fél8-tól pedig SMR-hengeres workshon várlak Titeket szeretettel! :)

Bejelentkezés edzésre: https://www.fittylady.com/idopontok

Workshopra: https://www.fittylady.com/workshop/10/SMR-Workshop

Lehet, hogy ez volt életed leghosszabb hete, vagy éppen csodás dolgok történtek Veled a napokban! Bárhogyan is érzed Magad, egy biztos, ha ma este csatlakozol hozzánk egy hétzáró Beautyrobicra, széles mosollyal fogsz távozni a FittyLandből! :) A mosolynál pedig nincs szebb dolog, amit viselhetsz! ;)

Gyere, várunk szeretettel a hét utolsó edzésén!
Bejelentkezés: https://www.fittylady.com/idopontok

Mitől igazi nő egy nő?

Szerintem nem a vörös rúzstól, és nem is a magassarkú cipőtől. De azt gondolom, hogy a testalkatnak sem sok köze van hozzá.
Ha valaki igazán meg tudja élni a nőiessége minden aspektusát és nem érzi hátránynak azt, hogy nem férfinak született, sőt, minden előnyét kiélvezi annak a csodának, ami ő maga! Na, szerintem ettől igazi a NŐ!

A Beautyrobic órák sokat segítenek abban, hogy alkalmat biztosítanak Neked arra, hogy egyáltalán elmélyülj és tobzódj ezekben a gondolatokban: félhomály van; a termet izgalmas illatú, bőrszépítő olaj aromája lengi be; dögös zenékre izzadnak a legkülönbözőbb testalkatú és korú nők; bátran használjuk minden testrészünket a számtalan hatékony alakformáló gyakorlat során;  és végre van időd csak Magadra figyelni és megélni azt a csodát, ami Te vagy! 

Ma este 6-tól és fél8-tól várunk szeretettel a legszexibb edzésen, gyere!  ;)

Bejelentkezés: https://www.fittylady.com/idopontok

Az ma már szerencsére megdönthetetlen tény, hogy mozgásszervi problémák esetén a kezelés nem a pihentetés. Ennek hatására egyre többen állnak fel a kanapéról és kezdnek bele a sportolásba. Azonban egyáltalán nem biztos, hogy ezzel nem ártanak többet maguknak.  

Az eddigi inaktív életmódod miatt simán lehetnek olyan problémáid – akár komolyabb tünetek nélkül is -, amelyek egy rossz mozdulat vagy folyamatos helytelen terhelés hatására sérüléshez vezethetnek. Egyrészt szem előtt kell tartani a fokozatos terhelés elvét, másrészt fontos, hogy először egy jó edző az alapokat tanítsa meg számodra, és csak utána kezdj el 10 km-eket futni vagy súlyokat emelni, miután nem csak tisztában vagy a gyakorlatok helyes kivitelezésével, de képes is vagy rájuk!

A FittyLandben egy Mozgásszervi Állapotfelmérés során abban is segítünk, hogy megtaláld a számodra legelőnyösebb mozgásformát. Kiszűrjük, melyek azok a testrészeid, amelyekre különös figyelmet kell fordítanod (mobilizálnod, lazítanod, erősítened) azért, hogy megelőzd az esetleges későbbi sérüléseket. Segítünk megtalálni a számodra legideálisabb mozgásformát, amelyet örömmel végezhetsz a céljaid elérése érdekében!

Bármit is választasz végül, egyben biztos lehetsz: a FittyLandben maximális szakmai tudást és odafigyelést kapsz minden edzéseden! ;)
Ami a csoportos órákat illeti, ott nincs lehetőség olyan személyre szabottságra mint egy privát edzésen, de megfelelő alapokkal általuk is szinten tarthatod, akár kisebb mértékben még fejlesztheted is a tested állapotát!

Ma este 6-tól testébresztő Gerinctornán, fél8-tól pedig alakformáló BeautyCore-on találkozunk, várlak Titeket szeretettel, gyertek! :)

Bejelentkezés csoportos és privát órákra, állapotfelmérésre: https://www.fittylady.com/idopontok

Ismét érkezett Tőletek pár szívemnek kedves sor, ezúttal Kati osztotta meg velünk a gondolatait!  :)

Ha ma este ti is istennőnek szeretnétek érezni Magatokat, várlak Titeket szeretettel, gyertek! ;)

Bejelentkezés: https://www.fittylady.com/idopontok

A januárról mindenki másként vélekedik: van olyan, aki már az év második napján szét akarja szedni a világot, de olyan is akad, aki egész hónapban téli álmot alszik, és alig várja, hogy véget érjen!  

De szerintem abban egyetérthetünk, hogy a február mindenki számára tevékenyen telik, hiszen szemmel láthatóan hosszabbodnak a nappalok, sőt, a hétvégén még a tavasz előszelét is megérezhettük! Szóval nincs több mentség, itt az ideje a cselekvésnek! ;)

A FittyLandben februárban is sok-sok módon segítünk a céljaid elérésében! 
->Ha formálódni szeretnél még addig, amíg lengébben tudunk öltözködni, a VIP FittyLady bérlet szuper választás lehet Neked, hiszen heti 4-5 edzésed biztosítva van általa szuper kedvezményes áron! 
->Ha a táplálkozásodon is változtatnál, de nem akarsz egy újabb őrült diétába belerokkanni és csak plusz kilókat felszedni miatta, jelentkezz be hozzám táplálkozási tanácsadásra, ahol személyre szabott tippeket kapsz egy egészségesebb életmód kialakításához! 
->Ha Te sem tartod normálisnak, hogy fiatal korod ellenére állandóan fájó derék, nyak vagy kattogó csípő, esetleg térd miatt panaszkodj, gyere el hozzám egy mozgásszervi állapotfelmérésre – a hónap végéig még kedvezményes áron veheted igénybe. Derítsük ki, honnan ered a fájdalom és előzzük meg egy személyre szabott mozgás- és kezelésprogrammal a sérüléseidet. 
->Ha pedig már megtörtént a baj, és a gyógytornász elengedte a kezed, akkor segítek Neked a további rehabilitációban, legyen szó egyszerű sérülésről vagy szülés utáni lábadozásról.

Sok-sok közös programunk is lesz ebben a hónapban:
*Folytatódnak a workshopok, amelyeket kérésetekre ezúttal péntek esténként fél8-kor kezdünk majd: 
         •02.07-én SMR henger WS
         •02.21-én Gátizom-tudatosító WS
*És nem feledkezünk meg a Valentin napról és a farsangról sem, hiszen ezzel kapcsolatban is vannak már hagyományaink:
 ~02.14-én Valentin napi Páros Beautyrobic edzés,
 ~02.28-án pedig télbúcsúztató Jane Fonda-féle retro Beautyrobic edzés és Farsangi buli lesz!

Remélem, sokan éltek majd a lehetőséggel, és igénybe veszitek a segítségemet a céljaitok eléréséhez, és a közös programokon is találkozunk! :) 
Legyen ez az a hónap, amikor a FittyLadyk belecsapnak a lecsóba és elkezdenek dolgozni a céljaikon! ;) 

Ma este 5-től találkozunk a csoportos edzéseken, várlak Titeket szeretettel! :) 

Bejelentkezés, időpontfoglalás:

 https://www.fittylady.com/idopontok

Az igazi FittyLadyk számára nem ismeretlen az SMR-henger, sőt, többen annyira beleszerettek már nálunk, hogy otthonra is beszerezték maguknak a saját eszközüket!:) Ha már csak annyit teszel a tested egészségéért, hogy minden este 10-15 percben átmasszírozod vele az egész napos ülés, vagy más egyoldalú terhelés után letapadt izmaidat, akkor is rövid időn belül tapasztalni fogod a jótékony változást! Azonban egyáltalán nem mindegy, hogyan használod a hengert, és van néhány olyan eset, amikor kifejezetten káros tud lenni.

Ha Te is meg szeretnéd ismerni és hatékonyan alkalmazni ezt a sokoldalú eszközt, esetleg tanácsot kapni arra nézve, milyen típust érdemes beszerezned a céljaidnak megfelelően, akkor várlak szeretettel jövő pénteki workshopunkon 19:30-tól! ;)

Bejelentkezés: https://www.fittylady.com/workshop/10/SMR-Workshop

Sziasztok Lánykák,

a február megérkeztével lehull a lepel az egyik meglepetésünkről! 

Nagyon régóta kéritek már tőlem a korlátlan bérleteket, hogy a lehető legtöbbször jöhessetek hozzánk edzeni! Eddig nem nagyon volt ötletem rá, hogyan tudnám ezt megoldani, hiszen tudjátok, hogy az egységes FittyLand bérletekbe a Beautyrobic bérletek is be vannak építve, ami franchise hálózat lévén szabott árakkal dolgozik, azaz bizonyos ár alatt senki nem tarthat Beautyrobic edzést. Egy korlátlan bérletnél pedig elég nehéz kivitelezni, hogy minden körülmények között megvalósuljon ez a minimál ár, de azt hiszem, most mégis sikerült egy előnyös megoldást kidolgozni számotokra! :)

A mai naptól elérhetőek a *VIP 20 alkalmas*, 30 napig érvényes bérleteink 34.000 Ft helyett mindössze 25.000 Ft-ért!  

Úgy okoskodtam, hogy ezzel már akkor is jól jártok, ha heti 3-4 edzésen ott vagytok FittyLandben, de természetesen az a legjobb, ha kihasználjátok a maximális 20 alkalmat vele, amivel akár heti 5 edzésen is részt vehettek, ami biztos, hogy rövid időn belül látványos változást fog okozni mind az állóképességetekben, közérzetetekben és az alakotokban is! ;)

Ez a kivételes bérlet konstrukció egyelőre csak a VIP tagok számára lesz elérhető, vagyis azoknak a FittyLadyknek, akik korábban már legalább 2db 10 alkalmas bérletet vásároltak nálunk.
!!Ahogyan eddig is, a bérletek névre szólnak, csak a tulajdonos által felhasználhatóak és szigorúan a rajtuk jelzett időpontig érvényesek!!

Remélem, hogy sokan éltek majd a lehetőséggel! :)

Ha Neked is gyakran beáll a nyakad vagy elszakad a derekad egy asztal mögött töltött nap végére, akkor el kell jönnöd a holnapi workshopunkra!

Csupa olyan gyakorlatsort mutatok Neked, amelyet a széken ülve elvégezhetsz néhány perc alatt, és máris jobban fogod érezni Magad!

Megtanuljuk, milyen a helyes ülés és hogy mire kell figyelned ahhoz, hogy megelőzd az ülő életmódból eredő mozgásszervi megbetegedéseket.

Regisztrálj az alábbi linken és gyere, várunk szeretettel! :)

https://www.fittylady.com/workshop/7/Fitten-az-asztal-mogott

A hetem ennek a könyvnek a bűvöletében telt, amit a hétvégén kaptam ajándékba. Imádom!! Minden szabad percemben ezt olvasom, nem jöhetett volna jobbkor, mint a „Fitten az asztal mögött” workshop előtt! Ahogy azt már tőlem megszokhattátok, a tanultakat azonnal igyekszem átültetni a gyakorlatba, úgyhogy ennek szellemében zajlik nem csak a holnapi workshop – amire vannak még szabad helyek -, hanem már ma estétől a csoportos edzések is! ;)

Ne felejtsétek, a holnap reggeli Beautyrobic órára ma este 22:00-ig tudtok jelentkezni, és min. 5 résztvevővel tartjuk meg. 

Várlak Titeket szeretettel, gyertek! :)
Bejelentkezés: https://www.fittylady.com/idopontok

Mi a legnagyobb félelmük a Beautyrobic edzésre érkező újoncoknak? 
Ezeket hallom a leggyakrabban: 
„Nem sportolok semmit, nincs semmi állóképességem!”
„Nem tudom egyszerre a csípőmet is tekerni és a karomat is szépen mozgatni”
„Nem bírom végigcsinálni a planket”
„Kifulladok a guggolásoknál”
„Mindenki azt nézi, milyen béna vagyok”

Pánikra semmi ok, egyrészt mert a nagy többség pontosan így kezdi! ;) Másrészt pedig nyugi, mert ahogyan Te is örülsz, ha tudsz egyszerre  az edzőre, a soron következő gyakorlatra és még magadra figyelni, eszedbe sem jut mással foglalkozni, pontosan így vannak ezzel a többiek is, esélyük sincs rá, hiszen pörög az óra! :) 
Senki nem úgy jött be az ajtón, hogy egyből végignyomta a planket, és soha nem állt meg a guggolások közben, sőt! Ha szánsz rá néhány másodpercet, hogy körbenézz, látni fogod, hogy ezek bizony a mai napig kihívást okoznak az évek óta edzeni járó lányoknak is! Ha nem táncos múlttal érkezel, akkor biztos, hogy hetekig kell gyakorolnod az izolációt és persze az összhangot a karmunkával, de óráról órára fejlődni fogsz! És pontosan azért kezdtél el hozzánk járni, hogy javítsd az állóképességedet is, nem kell ehhez előzetesen más sportot kinézned, hogy felkészülj a Beautyrobicra, teljesen kezdőként is csatlakozhatsz hozzánk!

Remélem, sikerült eloszlatni  a félelmeidet és ma este találkozunk 6-tól vagy fél8-tól Beautyrobic edzésen!
Gyere, várunk szeretettel! :)

Bejelentkezés: https://www.fittylady.com/idopontok

Tudtátok, hogy az ülés több embert öl meg, mint a dohányzás? A WHO 2008-as kutatása szerint az ülés, mozgásszegény életmód a negyedik leggyakoribb megelőzhető halálhoz vezető ok, amely évente 3,2 millió emberrel végez. Hogy miért? 

Mondom, mi történik ülés közben: gondolj a nyaki fájdalomra, ami nap végére bár biztosan Téged is kínoz; a mellkasod izmai befeszülnek, a vállad merevvé válik; előre görnyedve sokkal kevesebb helyed marad levegőt venni, felületessé válik a légzésed, növekszik a szívbetegségek kockázata, és a 2-es típusú cukorbetegségé is. Fájni fog a derekad, egyes izmaid az inaktivitás miatt gyengülnek, némelyik használatáról teljesen meg is feledkezel. A pötyögés közben túlterheled a csuklóízületet, nő a kéztőalagút-szindróma kockázata. A mozgásszegény életmód miatt nő a súlyod, ami többlet-terhet ró az ízületeidre, a térdedre, bokádra és a csípődre. Riasztóan hangzik, ugye?

Ehhez képest ülünk reggeli közben, munkába menet, munkában, ebéd közben, munkából hazafelé, vacsora közben, majd lefekvésig a TV vagy számítógép előtt. Átlagosan napi 13 órát. 

Most már értitek, miért nem vagyok a híve az olyan edzéseknek, amelyek ezt 20-30 percben próbálják ellensúlyozni, vagy éppen sport közben is 60 percben a fenekeden kell ülnöd?

Sok fronton tehetünk az inaktív életmódból eredő mozgásszervi problémák megelőzése ellen. 
Először is olyan sportot válasszunk, ahol tudatosítjuk és átmozgatjuk a nap közben kevéssé használt izmainkat, és ellazítjuk az ülőmunka következtében túl feszessé vált területeket.

Gerinctornánk és a BeautyCore a FittyLandben éppen ilyen, bármelyiket kipróbálhatod ma este nálunk! ;)

Ha pedig kíváncsi vagy, mivel törheted meg az asztal melletti görnyedést nap közben, gyere el a szombati workshopunkra, ahol megmutatom, hogyan maradhatsz fitt az asztal mögött!

Várunk szeretettel, csatlakozz hozzánk! :)
Bejelentkezés: https://www.fittylady.com/idopontok

Ezek a lányok minden elismerést megérdemelnek, mert nem várják a szájukba a sült galambot! :)

Az élet annyi területén vagyunk hajlamosak azt hatogatni, hogy „Én nem tehetek róla” vagy „Nem rajtam múlt”. Sajnos a testünkkel kapcsolatban is hamarabb mondjuk azt, hogy „Ez genetika”, minthogy beleálljunk a dologba és olyanra formáljuk a testünket, amilyennek látni szeretnénk. 
Igen, ez munkával jár. De őszintén, melyik dolgot becsülöd meg jobban: amit ingyen kaptál, vagy amiért meg kellett dolgoznod? Ráadásul a FittyLandben az alakformálás egyáltalán nem szenvedés, hanem jó buli! 

Nem hiszed? Gyere el ma este hozzánk valamelyik Beautyrobic edzésre és nézd meg magad, várunk szeretettel! ;)

Bejelentkezés: https://www.fittylady.com/idopontok

Sziasztok Lánykák,

a héten véget ér az év első hónapja, szombaton már indul a február! Ki hogy áll az idei céljaival?

Lehet, hogy azt gondoljátok, messze még a nyár, vagy a határidőnek kitűzött egyéb esemény, amikorra bomba formába szeretnétek kerülni! De azt is tudjuk, hogy ha egészséges, tartós eredményre vágyunk, akkor az időbe telik, és nem egy hét alatt fog lepattanni 5kg. Apránként már most el kell kezdeni változtatni azokon a szokásokon, amelyek gátolják a céljaink elérését! 
Elhatároztad, hogy minden héten 2x edzni fogsz járni, vagy hogy mostantól emeled a tétet és a heti 2-ből 3 mozgás lesz? Le akarsz szokni a péksüteményekről és egészségesebb alternatívát vezetnél be helyettük? Idén végre Te is szandált húznál, de zavarnak a bütykeid és el akarod tüntetni őket? 

Akkor ne várj tovább, kezdd el most megvalósítani a céljaidat! Én hétfőtől szombatig itt leszek a FittyLandben, hogy segítsek Neked! ;)

Keress bátran táplálkozási tanácsért, privát vagy csoportos edzésekért, személyre szabott rehabilitációs mozgásprogramért! Várlak szeretettel! :)

Bejelentkezés: https://www.fittylady.com/idopontok

Komplex szülés utáni regenerációs program a FittyLandben! 

Ennek kellene lennie az első dolgodnak szülés után azért, hogy maximálisan rendbe jöjjön a tested! 

Részletek: https://www.fittylady.com/edzestipusok

A 90 perces, kiscsoportos workshop alkalmával nem csak azt mutatom meg, milyen a helyes ülés, hanem rengeteg olyan gyakorlatot is tanítok Neked, amelyből kialakíthatsz Magadnak egy néhány perces rutint, amelyet kis helyen, az asztalod mellett is elvégezhetsz és hatékonyan átmozgathatod az ülésben elgémberedett tagjaidat!

Szeretettel ajánlom mindenkinek, aki rendszeresen órákig ül egy helyben az asztalánál, legyen akár diák, irodista, programozó vagy bármi más.

Bejelentkezés: https://www.fittylady.com/workshop/7/Fitten-az-asztal-mogott

Ára: 4.500 Ft

A helyek száma korlátozott, a jelentkezésed a workshop árának megfizetésével válik biztosítottá!

Sziasztok Lánykák,

csütörtökön nagyon bejött a retro beauty-válogatás mind a 30-unknak, úgyhogy holnap reggelre is azt tervezem, hogy biztosan jól induljon a hétvégénk! Ne aggódjatok, Barbie Girl-t kicsit előkelőbb helyre hoztam, így biztosan sor kerül majd rá, várlak Titeket szeretettel! ;)

Bejelentkezés: https://www.fittylady.com/idopontok

Arra kérlek Titeket, hogy a holnapi órán való részvételi szándékotokat ma este 22:00-ig jelezzétek! Mostantól a lefoglalt helyeteket is eddig tudjátok lemondani, ha esetleg közbe jönne valami. Ellenkező esetben sajnos szigorúan be kell húznom a bérleten.   A reggeli óra min. 5 fő esetén kerül megtartásra, hiányos létszám esetén az edzés elmarad és erről mindenkit időben szeretnék értesíteni. Köszönöm a megértéseteket!

Én azért imádom a péntek estét, mert bár a hét nagy része már a hátam mögött van, ami miatt fáradtnak kéne lennem, a hétvége közelsége miatt mégis energikusnak érzem magam, és valahogy sokkal lazábban oldok meg mindent ilyenkor! Nincs is jobb alkalom az edzésre ennél, hiszen utána csak még nagyobb lendülettel vághatok neki a hétvégének! :)

Ha Ti is így gondoljátok, várlak Titeket szeretettel  ma este 6-tól egy vérpezsdítő Beautyrobicon, gyertek! ;)

Bejelentkezés: https://www.fittylady.com/idopontok

Sziasztok Lánykák,

egy ideje hallgatgatom a Beautyrobic-ősidőkból származó zenéket, mert bizony vannak köztük szuper számok, amiket régen nagyon szerettünk! :) Hirtelen ötlettől vezérelve csináltam belőle egy mixet, ma este ez debütál, úgyhogy ha van kedvetek egy jót riszálni velem rá, várlak Titeket szeretettel, gyertek! ;)

Bejelentkezés: https://www.fittylady.com/idopontok

A megfelelő edzéstípus megtalálása a kulcs ahhoz, hogy ne kényszernek érezd a mozgást, hanem a napi/heti rutinod része legyen! Amikor leteszed a voksod valami mellett, akkor az alábbiakat érdemes mérlegelned:

@ Hogy érzed Magad sport közben? Például fél szemmel folyton az órát nézed, hogy meddig kell még szenvedned és egy kanál vízben meg tudnád fojtani az edzőt, aki fülig érő szájjal pattog előtted vagy jól érzed Magad, miközben égeted a kalóriákat?

@ Milyen hatással van az a mozgástípus a testedre? Az órák után rendszeresen beáll a derekad vagy úgy repülsz ki a teremből, mintha máris ledobtál volna Magadról 10kg-ot?

@ Ha konkrét célod van a tested formálását illetően, akkor a választott sportoddal el tudod azt érni? Például a jóga egy jól képzett oktatóval szuper mobilitás-fejlesztő lehet és stresszoldásnak sem utolsó, de fogyni nem ettől fogsz. Ahogyan deltás izmokat sem Beautyrobicon építünk  magunkra, viszont a formás, nőiesen tónusos testet nyugodtan célul tűzheted ki Magad elé, ebben tudunk segíteni! ;)

A gerinctornát jó szívvel ajánlom mindenkinek, legyen 16 vagy 66 éves. A fő célunk itt a teljes test átmozgatása és a modern életmódból eredő, túlzott terhelésnek kitett ízületek, túlfeszült izmok lazítása, a beszűkült mozgástartomány növelése és a hétköznapok során ritkán használt mélyizmok újraélesztése. Röviden egy egészségesebb, jobb közérzet az, amit elérhetünk a segítségével, emiatt bármilyen más mozgásforma kiegészítéseként is szuper!
BeautyCore-on már egyértelműen az alakformálás a cél, mindez különleges hangulatban, ízületkímélő, ám erőteljes, hatásos gyakorlatokkal. Egyes blokkokban különösen nagy szerepet kap az egyensúly, a koordináció fejlesztése, ami bármely más sportnál is elengedhetetlen elem. 

Bármelyik edzésünk szimpatikus számodra, magánórák keretében tetszőleges időpontban, csoportos formában pedig ma este próbálhatod ki őket! Várunk szeretettel, gyere! :)

Bejelentkezés: https://www.fittylady.com/idopontok

Sziasztok Lánykák,

valami olyan dologra készülök, amit már nagyon régóta kértek tőlem! :) Remélem, hogy örülni fogtok neki, sokan éltek majd a lehetőséggel és a segítségével sokatok célja valóra válhat!! ;)

Hamarosan jövök a részletekkel! Addig is lehet tippelni, milyen újdonság várható a FittyLand háza táján! :)

ÚJ SZOLGÁLTATÁS A FITTYLANDBEN!

Mikor érdemes hozzám időpontot kérned mozgásszervi állapotfelmérésre?

@ Ha már egy ideje mozgásszervi fájdalmakkal küzdesz, kivizsgáláson is jártál már, és a problémád még/ már nem igényel orvosi kezelést. 

@ Sérülésed nincs, de edzés közben bizonyos mozdulatokra fájdalmat tapasztalsz.

@ Ha sportoló vagy és szeretnéd elkerülni a gyakori sérüléseket, vagy ha egy aktuális sérülésedből szeretnél minél hatékonyabban felépülni 100%-osan.

Nem kell együtt élned a fájdalommal!!

Február végéig kedvezményes áron!

Árak, időpontfoglalás:

https://www.fittylady.com/kezdolap 

Csodaszép reggelt Lánykák,

van egy szuper programom számotokra ma estére: a magassarkú topánkát edzőcipőre cseréljük, alkohol helyett zamatos Beautyrobic teával kínállak Titeket, smink és csillámpor helyett pedig bőrfeszesítő olajjal fokozzuk a ragyogást és máris készen állunk a legegészségesebb partyra, egy fergeteges Beautyrobic edzésre! :)

6-tól várlak Titeket szeretettel, gyertek! ;)

Bejelentkezés: https://www.fittylady.com/idopontok 

Sokszor mesélik az évek óta több helyre is edzeni járó vendégeim, hogy előttünk még soha, sehol nem mondták el nekik, hogyan stabilizálják az ízületeiket kitörés vagy éppen plank közben. Hogyan tartsák az erősítéshez használt gumiszalagot, vagy súlyzót úgy, hogy a csukló- és a könyökízületüknek ne ártsanak közben és a gyakorlat tényleg hatásos, ne pedig káros legyen. És hogy a hasprés közben nem az a legfontosabb instrukció, hogy „a plafont nézd” – amit a legtöbb ember úgy is tud csinálni, hogy közben ugyanúgy rosszul tartja a fejét... -, hanem hogy szorítsd le a derekadat a talajra és tartsd is ott végig! 

A FittyLandben nem csak elhangoznak ezek az instrukciók minden edzésen, hanem figyelünk is arra, hogy mindent úgy csinálj, hogy az a legjobb legyen Neked! Az izomláz lehet az egyetlen fájdalom, amit másnap érezhetsz! ;)

A gyakorlatok helyes kivitelezése minden mozgásforma közben fontos, de például egy gerinctornának máshogyan nincs is értelme! És BeautyCore órán is jó pár olyan mozdulatot ismételünk, ami kifejezetten káros lehet akkor, ha nem figyelünk rá, hogyan is hajtod végre.
100% biztos lehetsz benne, hogy nálunk megkapod a kellő figyelmet, ma este például 6-tól Gerinctornán, fél8-tól pedig BeautyCore-on! :)

És ha kíváncsi vagy rá, hogyan tudod még inkább maximalizálni a sportra fordított idődet, és érdekelnek az egyes aerobik gyakorlatok részletei, akkor szeretettel várunk a szombati Edzés alapok workshopunkon is! :)

Bejelentkezés privát és csoportos órákra: https://www.fittylady.com/idopontok

Workshop regisztráció: https://www.fittylady.com/workshop/9/Edzes-Alapok-Workshop-sorozat

"Nem tűnik nehéznek, ez csak egy kis csajos bohóckodás."

Ezt gondolják legtöbben. Egészen addig, amíg el nem jönnek az első Beautyrobic órájukra! :D Aztán amikor már csavarni lehet az izzadtságot a ruhából és remegő lábakkal sétálnak ki a teremből, rájönnek, hogy miért olyan hatásos, ugyanakkor magával ragadó ez az edzésforma! :)

Ha Te is megtapasztalnád a Beautyrobic-élményt, várunk szeretettel ma este fél6-tól és 7-től, gyere! ;)

Bejelentkezés: https://www.fittylady.com/idopontok


 

 

 

Sajnos idén sem csúsznak le maguktól a kilók, és hiába reménykedünk benne, a derékfájásunk sem fog egyszer csak megszűnni, ha csak pihentetjük, vagy hébe-hóba elmegyünk egy masszőrhöz, vagy netalán csontkovácshoz. Sőt, nincs az a csodabogyó vagy varázskence, ami egyik pillanatról a másikra megoldaná ezeket a problémáinkat. Na de akkor mi a megoldás?

Az, ha minden nap dolgozol magadon azért, hogy jobban érezd magad a bőrödben!

Ha nem tudod, hogyan fogj hozzá, keress bátran a FittyLandben, segítünk Neked! :)

Szolgáltatásaink, árak, bejelentkezés privát és csoportos órákra: www.fittylady.com

Várunk szeretettel!

Ma sikeresen lezajlott az első Gátizom-tudatosító workshop a FittyLandben, és mi lehetne jobb eredmény annál, mint hogy egy résztvevő ezt mondja a végén: "Ha legközelebb lesz ilyen, akkor is jövök!"

Nos, legközelebb Edzés Alapok workshopot tartunk, ahol 120 percben végigvesszük az összes alapgyakorlatot, amelyet edzések során használunk. Végmegyünk a helyes kivitelezésen, és elmagyarázom, mit miért csinálunk. Megnézzük, hogyan variálhatóak az egyes elemek attól fűggően, hogy mely izomcsoportra akarunk nagyobb hangsúlyt fektetni. 

Miért különleges ez az alkalom?
Mert itt nem csak a helyes kiindulóhelyzetet és a precíz végrehajtást sajátíthatod el, hanem a hatékonyság érdekében azt is megtanulod, hogyan hangold össze a mozdulataidat a légzéseddel.
A helyek száma korlátozott, a kis létszám biztosítja, hogy mindenki megkapja a kellő figyelmet és atombiztos alapokkal távozzon az alkalomról!

Mindenkinek erősen ajánlott ez a program, aki szeretné igazán hatékonyan kihasználni az edzésre szánt idejét és sérülésektől mentesen sokáig élvezni a sport örömeit!

Várunk Téged is szeretettel! :)

Bejelentkezés: https://www.fittylady.com/workshop/9/Edzes-Alapok-Workshop-sorozat

Neked is volt olyan időszak az életedben, amikor a péntek este egyet jelentett a bulizással? Így 30 évesen nekem már jobban esik a párommal és a kiskutyánkkal tölteni a szabadidőmet, és nem az éjszakában csavarogni. De bevallom, azért a zene és az önfeledt mozgás öröme hiányzik! Na ezt pótolja nekem a Beautyrobic minden alkalommal, és ennek köszönhetően akár minden hétköznap este „legálisan szórakozhatok”! :)

Ha Te is hasonlóan gondolkodsz, várunk szeretettel a mi kis péntek esti privát bulinkba 6 órától, gyere, rázz velünk! ;)

Bejelentkezés: https://www.fittylady.com/idopontok

 

 

Csodaszép reggelt Lánykák,

ma este újra randi velem a FittyLandben Beautyrobic edzésen! 
Ha eldöntötted, hogy edzeni jössz és bejelentkeztél, írd fel a naptáradba is, és tényleg vedd olyan komolyan, mint egy randit!  Nem szólhat közbe semmi, hiszen alig várod, hogy itt legyél és egész nap izgatott vagy az este miatt! Ez a Te időd, amikor ragyoghatsz! :)
Szeretettel várlak Titeket 6-tól és fél8-tól, gyertek! ;)

Bejelentkezés: https://www.fittylady.com/idopontok

Rengetegszer takarózunk a betegségeinknél azzal, hogy örököltük őket. Tudtátok azonban, hogy a mozgásszervi panaszok 90%-a nem örökölhető? Keményen hangzik, de Te tehetsz róla, hogy hagytad idáig jutni a tested. De van egy jó hírem, Te vagy az, aki meg is gyógyíthatod Magad! ;)

Persze ehhez kellhet némi segítség, fordulj hozzám bizalommal! Várlak szeretettel egyéni foglalkozásaimon és csoportos óráimon egyaránt! :)

Ma például 6 órától Gerinctornán, fél8-tól BeautyCore edzésen találkozhatunk, gyere!
Bejeéentkezés: https://www.fittylady.com/idopontok

Végre sportrehabilitációs trénerként is segíteni tudok Nektek a mozgásszervi problémáitokban!

Szakemberként célom, hogy egy komplex mozgásszervi állapotfelmérés után olyan programot állítsak össze Számodra, amellyel megelőzhetjük a hétköznapi és a sport ártalmakat, sérüléseket. 
Ha pedig már megtörtént a baj, hatékony és személyre szabott rehabilitációs tréninget állítok össze Neked és végig kísérem a gyógyulási folyamatot – szükség esetén - a kezelőorvosoddal vagy a gyógytornászoddal együttműködve.

Segítségemmel visszatérhetsz a fájdalommentes hétköznapi mozgáshoz és zavartalanul folytathatod tovább az edzéseidet, légy akár hobbi vagy élsportoló! Mert hidd el, egyáltalán nem normális, ha fáj valamid, nem kell ezzel együtt élned!

Folyamatosan képzem magam, hogy a legmodernebb, tudományos bizonyétékokon és tapasztalatokon alapuló kezelési formákat elsajátítsam és a lehető legelőnyösebb módon használjam fel a rehabilitációd során. 

Fordulj hozzám bizalommal, várlak szeretettel! :)

Bevezető áron tudsz most időpontot foglalni a honlapon keresztül:

https://www.fittylady.com/idopontok

Sziasztok Lánykák,

tudom, hogy vannak köztetek olyanok, akik már régóta követitek az oldalunkat, de még gyűjtitek a bátorságot ahhoz, hogy eljöjjetek hozzánk egy Beautyrobic órára. A mai poszt most Hozzátok szól! :)

El tudom képzelni, hogy valaki nem érti, miért kell ezen ennyit gondolkodni, de biztosítalak Titeket róla, hogy átérzem a helyzeteteket! Biztosan van olyan, akit elijeszt maga a mozgásforma, és úgy gondolja, nincs megfelelő állóképessége ehhez. Lehet, hogy azt gondolod, Te nem vagy elég nőies ehhez a sporthoz, pedig vágynál rá, hogy itt is kipróbáld magad, mert jó bulinak tűnik és nem mellesleg hatásos is! És tudom, hogy van olyan, aki attól tart, mihez kezd magával egy teljesen idegen környezetben, idegen emberek között. 

De most egy pillanatra tedd félre a kételyeidet és nézd meg ezeket a Lányokat: 
van köztük 15 éves gimnazista, kisgyerkőcös anyuka, testvérpár, anya-lánya páros, takarítónő, orvos, pszichológus. Az egyik lány félmaratonokat fut, a másik egykori nehézatléta, de olyan is akad, aki életében nem sportolt még semmit előttünk. Létezik, hogy épp Te ne tudnál beilleszkedni ebbe a színes társaságba?? Kizárt dolognak tartom! :)


Legyen ez az utolsó löket, ami eddig hiányzott és csatlakozz hozzánk ma este! Várunk szeretettel fél6-tól vagy 7-től, gyere! ;)

Bejelentkezés: https://www.fittylady.com/idopontok

Csodaszép reggelt Lánykák az év első hétfőjén! :)

Tudom, hogy a múlthetet még sokan kivettétek, meghosszabítva ezzel az ünnepeket, de most már itt az ideje, hogy belecsapjunk a lecsóba, rengeteg izgalmas dolog vár rank!
A hétindítás megkönnyítésére szuper csoportos órákkal várlak Titeket ma este! A jó hangulat és a hatékony edzésterv garantált, várlak Titeket szeretettel, gyertek! ;)

Bejelentkezés: https://www.fittylady.com/idopontok

A privát edzéseimen már tavaly tavasz óta, Beautyrobic edzéseken pedig szeptember óta folyamatosan beépítjük a gyakorlatokba a medencefenék izmainak trenírozását is. A gátizom tudatosítása, az intim-torna gyakorlatok a közhiedelemmel ellentétben nem csak a szexuális élet minőségén tudnak javítani. Azt gondolják sokan, hogy a női test legnagyobb erőpróbája a várandósság és a szülés. Ehhez kötik sokan az idővel fellépő inkontinenciát, méhsüllyedést, stb. Pedig ez csak a jéghegy csúcsa, avagy az utolsó csepp a pohárban.

Sajnos a XXI. századi életmódunk gyakori velejárója a rossz testtartás. Egy előre görnyedt testben sokkal kevesebb hely jut a légzésben résztvevő szerveknek, ami teljesen tönkre teszi az egyébként tökéletesre alkotott légzési mechanizmusunkat. Így a megnövekedett hasűri nyomás elképesztő terhet ró a törzs alsó részét teknő-szerűen behálózó izmainkra nap mint nap, minden egyes levegővételkor, különösen, ha még közben erőlködünk is, például nehéz dolgokat cipelünk. Ehhez járul még hozzá, hogy a mai európai ember „cikinek” tartja egyes testrészeit, tabu bizonyos testi folyamatainkról beszélni. Ha valaki ringó csípővel sétál végig az utcán, egyből megkapja a negatív címkéket, szerintem tudjátok, melyekre gondolok. Ez azt hozza magával, hogy már egészen pici lány korunkban kiölik belőlünk a természetes mozgásmintáinkat, aminek szükségszerű velejárója a ringó csípő, a mozgó törzs és a lengedező karok. A merev, robotszerű mozgásban a mélyen fekvő, apró izmaink egyre kevésbé vesznek részt, így idővel meg is feledkezünk róluk. Pedig képzeljétek el, a medencefenék izmainak, a gátizomnak óriási szerepe van nem csak a helyes légzésmintában, hanem a belső szerveink megtartásában és a vizelet visszatartásában is!

Szerintem most már kezditek kapizsgálni, hogy miért képezik a légzéssel összekötött intim-torna gyakorlatok igen fontos részét bármilyen edzésnek, legyen annak célja a fogyás, izomépítés vagy pusztán egyszerű egészségmegőrzés!

Ha fogalmad sincs, hogyan kellene használni a mélyizmaidat, 90 perces kiscsoportos workshopunkon rávezető gyakorlatokkal Te is helyreállíthatod az elfeledett kapcsolatot az agyad és a gátizmod között, és némi gyakorlással teljesen tudatosan fogod tudni használni. Ha pedig sejted, milyen az az intimtorna, netalán rendszeresen gyakorlod is, akkor is érdemes eljönnöd hozzánk, mert megmutatom, hogyan tudod mindezt beépíteni az edzéseidbe azért, hogy sokáig egészséges maradj, könnyen viselj majd egy várandósságot és teljesen fel tudj épülni a szülés után.

Várunk szeretettel jövőhét szombaton, gyere! :)

Bejelentkezés:
https://www.fittylady.com/workshop/5/Gatizom-tudatosito-Workshop

Csodaszép reggelt Lánykák,

remélem, a tegnap esti móka Nektek is annyira jól esett, mint nekem! Nagyon vártam már, hogy újra együtt tomboljunk! :) Az egyik újévi fogadalmam, hogy idén sokkal több büszke, óra végi szelfit készítünk! Tegnap sajnos a csapat egyik felénél elmaradt, legközelebb segítsetek légyszi, hogy ne felejtkezzek el róla! ;)

Ma este 6-tól és szombat reggel 10-től újra készülhet egy-egy fotó, ugye sokan leszünk rajtuk??

Várlak Titeket szeretettel, gyertek! :)

Bejelentkezés: https://www.fittylady.com/idopontok

Csodaszép reggelt Lányok,

itt az ideje, hogy frissen, fitten belecsapjunk ebbe a rövid hétbe! Ha jobban belegondolok, nem is lesz ez olyan kurta, hiszen tudjátok, ettől a héttől kezdve már szombatonként is találkozunk, minden délelőtt 10:00 órától Beautyrobic edzés, ahogy kértétek! ;)

Na de előtte még sok más egyéni és csoportos órával várlak Titeket:

Ma 16:30-tól FittyMommy kismamatorna,
18:00-tól és 
19:30-tól Beautyrobic

Bejelentkezni továbbra is a weboldalon tudtok: https://www.fittylady.com/idopontok
Várlak Titeket szeretettel minden edzésen, gyertek! :)

Lassan véget ér az új évtized első napja, úgyhogy itt az ideje, hogy köszöntsük a 2020-as évet! :)

Remélem, a tegnap este épp úgy sikerült Lányok, ahogy szerettétek volna! Ha pedig nem, akkor se csüggedjetek, mert idén 366 napunk lesz arra, hogy úgy alakítsuk, ahogy csak szeretnénk! ;)
És szemernyi kétségetek se legyen afelől, hogy sikerrel járunk majd, hiszen egyedi, megismételhetetlen, csodálatos FittyLadyk vagyunk!

Csodaszép estét Lányok,

folytatjuk a tegnapi múltidéző sorozatunkat 2019 2. felével. Vigyázat, hosszú lesz! :D

@ Júliusban hosszas előkészítő munka után elindult a tagsági kártya rendszerük, amit folyamatosan igyekszünk egyre jobban az igényeitekre szabni. Mostanra már minden igazi FittyLady rendelkezik vele, amely nem csak állandó bérletként szolgál, és visszaszorítja a papírfogyasztásunkat, hanem  a hűségpontjaitokat is gyűjti, amelyeket a terv szerint jövőre már felhasználhattok a webáruházas vásárlásaitok során. 

@ Augusztusban megtartottuk az első fordított Beautyrobic edzésünket, ahol helyet cseréltünk a tükör előtt és Ti dirigáltatok nekem! Annyira élveztétek ezt az alkalmat, hogy úgy tűnik, hagyomány lesz belőle. A hónap elején néhány FittyLady szervezett egy csajos hétvégét, ahol tarthattam egy szabadtéri edzést, szuper volt! :) Szeptember közeledtével pedig újra becsöngettek, és a tanfolyamok sorát egy inzulinrezisztenciával foglalkozó képzéssel nyitottam.

@ Szeptemberben aztán rendesen fokozódott a tempó: picit komolyabb iskolapadba ültem, elkezdődött a sportrehabilitációs képzés, ami rengeteget adott hozzá a tudásomhoz és komoly szemléletváltást hozott a munkámban, ezzel együtt pedig a stúdió életében. Hétről hétre tapasztalhattátok a saját bőrötökön, hogyan váltak egyre hatékonyabbá és ezzel együtt biztonságosabbá a privát és a csoportos óráink egyaránt. 
A hónap  jelentős  történései közé tartozott a weboldalunk elindulása, amelyet mindig igyekszek naprakészen tartani és egyre több információval feltölteni. Még nem teljesen úgy néz ki, ahogyan szeretném, de bízom benne, hogy hamarosan mindannyian elégedettek leszünk vele! ;)

@ Októberben egy másik nagy nyári projekt gyümölcse is beérett, amiről hivatalosan még nem értesültetek, mert szeretném megadni a módját a bejelentésnek, de semmiképp nem akartam kihagyni az év végi összegzésünkből, hiszen ezt is az idei legnagyobb sikerek között tartom számon: Kinga sikeres vizsgát tett Beautyrobic edzőként! Amíg más a medenceparton süttette a hasát, addig ő szorgalmasan tanult és készült, hogy a 0-ról építse fel a tudását és nem kevesebb elvárásnak feleljen meg, mint a vizsgakövetelményeknek és ami még fontosabb, a Ti igényeiteknek! Nagyon büszke vagyok rá, mert tényleg rengeteg munkát tett bele a felkészülésbe és nagyon remélem, hogy tavasztól rendszeres óraadóként egyre többen megismeritek majd és úgy megszeretitek, ahogyan én! :) 
A hónap egyetlen szabad hétvégéjén a Párommal kicsit szétkaptuk a recepciót, és a saját szakállunkra kezdtünk bele a falcsiszolásba és festésbe. Mindkettőnk számára felejthetetlen élmény marad, olyannyira, hogy nem hiszem, hogy megismételjük, szóval jobb, ha megbarátkoztok a jelenlegi kinézettel! :D 

@ Novemberben megrendeztük a szintén hagyománnyá érett Fitty-Halloweent, ahol rémisztő jelmezekbe bújva égettük a kalóriákat és űztük el a szellemeket! Ekkor már szorgalmasan készültem az év végi vizsgámra, de a felkészülésbe még belefért egy Köpöly-képzés, amire hirtelen ötletként jelentkeztem. A legtöbben tudjátok rólam, hogy tartózkodom a szélsőségektől, és nem hiszek az olyan kezelési módokban, amelyek úgy hirdetik magukat, hogy „annál hatásosabb, minél jobban fáj”. Éppen ezért figyeltem mindig gyanakodva a köpöly-terápiát, hiszen elég durva nyomokat hagy az ember testén. A legjobb döntésem volt, hogy közelebbről is megismertem és megértettem a hatásmechanizmusát, és azóta szuper eredményekkel tudom alkalmazni izomlazítás, keringésjavítás céljából. 

@ A decembert egy Mikulás-Beautyrobiccal kezdtük a gyerekekkel, és másodszor is megtartottuk a fordított edzésünket, ahol újabb versenyzők próbálhatták ki magukat edzőként. A hónap közepén sikeresen vizsgáztam sportrehabilitációs edzőként, örömömben pedig elvégeztem egy újabb képzést, ahol megtanultam egy forradalmian új eszköz alkalmazását, ami ízületstabilizálásra hivatott, és sok szempontból hatékonyabb, mint a hagyományos merev rögzítések. Karácsony előtt ismét partyztunk egyet a FittyLadykkel és az év utolsó edzéseként teltházzal tartottuk meg a hagyományos töltöttkáposzta-égető óránkat is.

Tehát az összegzés:  több, mint 100 privát óra, 500-nál is több csoportos edzés - idén sem telt el egyetlen hét sem nélküle -, több tucat táplálkozási tanácsadás. 7 szakmai továbbképzés, 1 új szakma. 80 m kinesio tape szalag – tudom, messze vagyok még a tavaly beígért több km-től, de igyekszem :) -, 11 liter Beautyrobic olaj, és több száz liter alakformáló tea.  Rengeteg új eszköz és még több új, kedves arc, elégedett vendég.  

Köszönöm, hogy idén is velem tartottatok, színessé tettétek a FittyLand életét és ezzel együtt az enyémet is! :) Őszintén remélem, hogy a jövő évi listánk még hosszabbra dagad majd és mind részesei maradtok a FittyLadyk csapatának!
A ma estét pedig töltsétek oly módon, ami a legnagyobb örömöt okozza számotokra és érezzétek nagyon jól Magatokat!
B.Ú.É.K. FittyLadyk!

Csodaszép estét Lányok, 

mivel kevesebb mint 2 nap maradt hátra ebből az évből, ideje megkezdeni az évértékelést! Edzések helyett ma este a legemlékezetesebb közös pillanatainkkal szórakoztatlak Titeket! ;)
Lássuk, mi mindent hozott nekünk a FittyLandben 2019 első 6 hónapja: 

@ A januárt rögtön egy nagy szabású akcióval kezdtük: debreceni átvevőpontja voltunk a „Nemluxustáska-kampánynak”, és a segítségetekkel elképesztő mennyiségű, több száz csomagot állítottunk össze rászoruló nőknek! Ebben a hónapban elindult a Mobilizációs Gerinctorna egy lelkes, folyamatosan bővülő kis csapattal és a szombati Beautyrobic edzések is, leginkább kikapcsolódásra vágyó kisgyerkőcös, mégis irtó csajos anyukákkal. Még év elején eldöntöttem, hogy minden hónapban részt veszek legalább 1 szakmai továbbképzésen, így elvégeztem egy haladó Kinesio tape terapeuta képzést.

@ A február rendkívül eseménydús volt a stúdió életében: az első hétvégén rögtön egy nyílt nappal kezdtünk, ahol az összes stúdió-beli csoportos órát kipróbálhattátok egyetlen délután alatt. Teltházzal és jó néhány új vendéggel zártuk a napot, amelyet Tibor Kovács jó néhány szuper képpel meg is örökített nekünk! Valentin napkor páros Beautyrobic edzést tartottunk, ahol végre a fiúk is kipróbálhatták, miért rajonganak a párjaik, és derekasan helytálltak az edzésen! :) Egy héttel később megrendeztük az immár hagyománnyá vált télbúcsúztató farsangi Jane Fonda edzésünket is, ahol retro szerkóban nyomtuk a guggolásokat. Az e havi szakmai fejlődésem céljából egy gerincproblémákkal és azok megelőzésével, rehabilitációjával kapcsolatos továbbképzést végeztem el, ami elindította bennem a vezérhangyát, és ráterelt egy olyan útra, aminek köszönhetően sokkal felkészültebb edző vált belőlem.

@ Márciusban 5 éves lett a Beautyrobic Debrecen és ezzel elindult a nagy tavaszi kihívás és ünnepség-sorozatunk is! A hónap elején az elhivatott FittyLadykkel és Magonyi Lacival ünnepeltük a FittyLand 1 éves születésnapját. Március végére Mummy Tummy tréner lettem, azóta segítem az anyukák szülés utáni regenerációját is, ami szívem csücske lett a privát óratípusok között.

@ Áprilisban véget ért a szülinapi kihívásunk, melynek Andi lett a győztese egészen elképesztő teljesítménnyel! Ettől a hónaptól kezdve pedig kismamáknak is ragasztok kinesio tapet pocaktámasztásra, derékfájásra, és vizesedés, szétnyílt hasizom megelőzése céljából, vagy mellgyulladás kezelésére. Ez az egyik legizgalmasabb terület a színes szalagokkal való kezelések sorában, és imádom, hogy szinte azonnali megkönnyebbülést tudok elérni velük!

@ Májusban a FittyLadyk csapata is részt vett a Crazy5k futáson, ahol még a tavalyinál is nagyobb létszámú társasággal együtt néztünk szembe a hatalmasra felfújt akadályokkal. A hónap elején pedig megtartottuk a hagyományos anyák napi Beautyrobic edzésünket, ahol gondoskodtuk róla, hogy a kismanók is az edzésünk rabjává váljanak!

@ Júniusban végre elkezdtünk dolgozni a saját honlapunkon és a FittyLand jövőjét illetően egyéb nagy tervek fogalmazódtak meg, amelyek az év 2. felében teljesedtek ki, így azokról holnap folytatom tovább a mesét!

Tartsatok akkor is velem, és ha van kedvetek, írjátok meg nekem a Ti legemlékezetesebb Fittys pillanataitokat! ;€

Csodaszép estét Lányok,

képzeljétek, hosszú ideig remélhetőleg ez volt az utolsó hétvégénk edzés nélkül!! 
Megígértem Nektek, hát íme: januártól újra Beautyrobic szombat délelőttönként 10 órától a FittyLandben!!  Immár tényleg nincs kifogás, csakis klasszul indulhat a hétvége velünk! :)

Tudjátok, a hét elején még zárva tartunk, de most is érdemes böngészgetnetek a honlapunkat. Ajánlom figyelmetekbe a “Workshopok” menüpontot, ahol több izgalmas eseményt is találhattok! 

https://www.fittylady.com/workshopok

A januári különleges szombati alkalmakra már jelentkezni is tudtok. Ne habozzatok, mert a helyek száma erősen korlátozott, csapjatok le gyorsan! ;)

Legyen nagyon szép estétek, hamarosan találkozunk!

Tegnap este megtettük, amit lehetett a lelkiismeretünk megnyugtatása végett! Zúzós kis 75 perces óra kerekedett belőle, remélem, nem bánjátok, én nagyon élveztem!! :) Büszke vagyok Rátok, hogy álltátok a sarat, különösen a visszatérőkre, nem semmi kis üdvözlésbe csöppentetek bele! ;)

Most a FittyLand néhány napos téli álmot alszik, idén már nincs több edzésünk. De ne féljetek, január 2.-án újra találkozunk, és tartogatok néhány meglepetést számotokra az új évben! ;)
Időzített bejegyzések formájában ezekről a következő napokban csepegtetek némi információt Nektek, és szokás szerint az évet is kiértékeljük a tőlem már megszokott számokkal is! Az üzenetekre válaszolás jan.2.-ig szünetel, addig nagyon jó pihenést, tartalmas napokat kívánok Nektek!!

UPDATE!

 

Teltház esetén is jelentkezz fel, mert várólistásként értesítést kapsz, ha felszabadul egy hely. Ha netalán mégsem, fél8-tól nyomunk egy 2. kört! ;)

 

Szép jó reggelt Lánykák, 

ma délután már csak mértékkel a bejglivel, mert este risza lesz, nem is akármilyen! ;) Hagyományainknak megfelelően a két ünnep közötti töltöttkáposzta-égető edzésünkön a legnépszerűbb Beautyrobic és BeautyCore zenék csendülnek fel, hogy egy különleges mix segítségével biztosan minden porcikánkat átmozgathassuk! :)

Ne felejtsétek, ez az év utolsó edzése, holnaptól zárva leszünk, most tudtok utoljára a régi árakon bérletet vásárolni, januártól az alábbi árak érvényesek:

10 alkalmas, 3 hónapig érvényes, csoportos órákra felhasználható FittyLand bérlet ára 17.000 Ft, az 5 alkalmas, 1 hónapos bérlet 10.000 Ft, 1 alkalom ára pedig 2.300 Ft lesz. 
A 10 alkalmas bérletekhez ugyan már nem papír alapon, de továbbra is jár az ajándékkártya, amellyel elhozhattok valakit hozzánk, aki nem járt még nálunk, így a vendégetek lehet egy próba órára. 
Egyszerre több bérletet is vásárolhattok, ha biztosak vagytok benne, hogy határidőn belül le tudjátok járni őket!  

Este várlak Titeket szeretettel, gyertek! ;)
Bejelentkezés: https://www.fittylady.com/idopontok

Csodaszép estét Lánykák,

nem tudom, Ti hogy vagytok vele, de nekem már nem csúszik le egy falattal se több habos sütemény, sós rágcsa, sült hús és társai..  Most kezdett el nagyon hiányozni a mozgás, minden porcikám azért kiált, hogy végre a könyv-lapozásnál és a kanál-emelgetésnél többre  használjam őket! Még szerencse, hogy holnap este találkozunk egy töltöttkáposzta-égető szuper különleges Beautyrobic órán! :)


Remélem, hogy sokan csatlakoztok hozzánk, garantálom, hogy sírva fakadnak majd az elmúlt napokban felrakódott zsírpárnácskák!
Várlak Titeket szeretettel, gyertek! ;)


Ne felejtsetek el időben bejelentkezni, hogy biztosan legyen helyetek: https://www.fittylady.com/idopontok

Drága Lányok,

nem búcsúzom még érzelgősen Tőletek erre az évre, hiszen pènteken még találkozunk! :)

Viszont a következő 3 napra sok kis karácsonyi csodát, szeretetet, nagyon jó pihenést és persze finom falatokat kívánok Nektek! Boldog Karácsonyt FittyLadyk!

Csodaszép reggelt Lánykák,

remélem, ma már senki nem rohangál a tömegben karácsonyi ajándékok után! Itt az ideje a lecsendesedésnek és a megnyugvásnak, hogy kipihenjük magunkat egy picit, mielőtt számot vetnénk azzal, mi mindent sikerült elérnünk ebben az évben!

A FittyLandben ma este utoljára BeautyCore edzésen találkozunk, utána a terem is elhalkul néhány napra. Remélem, sokatokkal találkozunk még egy ünnep előtti nagy izzadáson, ahol minden bennünk ragadt feszültséget elengedhetünk és nyugodt szívvel kucorodhatunk be holnap este a karácsonyfa alá!

Várlak Titeket szeretettel, gyertek! :)

Bejelentkezés: https://www.fittylady.com/idopontok

Csodaszép estét Lánykák,

ugye tudjátok, hogy van még idén két közös edzésünk?? :)

Holnap még egy utolsó ünnep előtti, extra nőies, nagy guggoló-partyn várlak Titeket fél7-től, pénteken pedig a hagyományos két ünnep közötti, töltöttkáposzta-égető Beautyrobic edzésen! 

Ezekre továbbra is a honlpon keresztül tudtok bejelentkezni, a többi erre a hétre kiírt edzés az ünnepre tekintettel elmarad, azokra ne jelentkezzetek.

Bejelentkezés: https://www.fittylady.com/idopontok

Ha korábban viseltél már merev rögzítést valamilyen sérülés miatt az ízületek stabilizálása céljából, akkor bizonyára tudod, hogy nem mindig a legkényelmesebb megoldás.

Nem biztos, hogy találsz megfelelő méretű ortézist, de ha igen, akkor az is lehet kényelmetlen és nem csak a sporttevékenységedet korlátozza, hanem a mindennapi mozgásodat is.

Erre megoldás az NRX, amely egy speciális, rugalmas anyagból készített rögzítés, személyre szabottan a Te méretedre alakítva. Egy ortézishez hasonlóan stabilizál és segít megtámasztani az ízületet támogatva ezzel a gyógyulást, fájdalomcsillapítást. Ugyanakkor magában hordozza a Kinesio tape szuper tulajdonságait is, hiszen a méretedre igazítható, könnyedén elkészíthető, a gyógyulási folyamat során pedig folyamatosan változtatható a kezdeti darab. 
A tape-nél azonban sokkal költséghatékonyabb, hiszen az applikáció újra felhasználható, mosógépben mosható és rövid betanítás után bárki fel tudja helyezni saját magának is! Kényelmesen elfér a ruhád alatt, és észrevétlenül segíti a mozgásodat, akár sporttevékenység közben is!

Az egyes NRX-applikációk áráról érdeklődj üzenetben vagy személyesen a stúdióban! ;)

Mobilizációs gerinctornákon egyáltalán nem csak a hátizmainkat erősítjük. A teljes testet egységként kezelve funkcionális gyakorlatokat végzünk, és nagy szerepet kap a csípőnk mobilizálása, átmozgatása is. Nagyon fontos terület ez különösen egy nőnél! A csípő körüli izmok, egyéb képletek állapota meghatározó szerepet játszik a járásunkban és minden egyéb hétköznapi mozgásunkban is. Rövidült, rugalmatlan csípőhorpasz izommal például nehézkessé válik egy harántterpesz, így könnyen szabálytalan lehet a kitörésed vagy éppen darabos a csípőtekerésed BeautyCore edzésen is!
 
Ma este egy kellemesen átmozgató Gerinctornával és egy igazán lendületes BeautyCore edzéssel várlak Titeket! Ragadjátok meg az alkalmat, és kapcsoljatok ki egy órára a nagy karácsonyi forgatagban! ;)
A FittyLandben mindig kellemes légkörrel és szeretettel várlak Titeket, gyertek! :)

Bejelentkezés:  https://www.fittylady.com/idopontok

Egy Beautyrobic órán sok minden történhet a FittyLandben..

- egy jót riszálva kikapcsolhatsz egy kemény nap után;
- hasonló gondolkodású lányokkal találkozhatsz egy befogadó közösségben;
- megszabadulhatsz az utolsó makacs centiktől;
- kellemesen tónusossá formálhatod a testedet;
- megalapozhatod az esti bulit némi party hangulattal.

De ha ezek közül egyik sem érdekel Téged, egy tuti biztos: 
itt egészen biztosan felébreszted a Benned szunnyadó nőt!

Várlak Titeket ma este fél6-tól és 7-től szeretettel, gyertek! :)

Bejelentkezés: https://www.fittylady.com/idopontok

Csodaszép napot Lánykák,

ezennel hivatalosan is megkezdődött az utolsó teljes hét idén a FittyLandben!  Péntekig még a hagyományos órarend szerint találkozunk, ám lesz néhány cseppet sem megszokott csavar benne! ;)

A csütörtöki fél8-as Beautyrobic edzésen ugyanis lehetőséget kaptok arra, hogy a helyemre álljatok, és 1-2 két szám erejéig Ti vezényeljétek le az órát! :) A szűk terpeszes guggolás, a csípőnyolcas, a plank és a nyújtás már foglalt, bármi más szabad préda még és kiválaszthatjátok hozzá a kedvenc beautys zenéteket is!
Ezt legkésőbb szerda estig jelezhetitek nekem üzenetben!

A pénteki edzés már erőteljesen ünnepi légkörben zajlik majd, este negyed8-tól pedig minden FittyLadyt várunk szeretettel egy klassz hangulatú kis karácsonyi partyra! Beszélgetünk, csipegetünk egy kis zene és némi folyékony nedű társaságában! :)
Jelezzétek az eseménynél, ha számíthatunk Rátok! 

Ma este 5-től Gerinctornán, fél7-től BeautyCore-on, háromnegyed8-tól pedig FittyStretchen találkozunk, gyertek! ;)

Bejelentkezés:  https://www.fittylady.com/idopontok

Manapság ha valaki arra adja a fejét, hogy a kevéske szabadidejében sportoljon valamit, jó eséllyel súlycsökkentés vagy éppen izomépítés a célja. Az alakformáló edzéstípusok közül pedig azok a legdivatosabbak, amelyek gyors, látványos eredményt ígérnek! Ritkán találkozom olyan vendéggel, aki azért kezd el mozogni, mert észrevette, hogy rossz a tartása, vagy éppen emiatt gyakran fáj már a dereka, csípője vagy a térde, stb. 3 és fél év edzősködés alatt még soha nem hallottam senkitől, hogy azért vett volna bérletet nálam, mert rendbe szeretné tenni a feszes, leharcolt izmait. Pedig nagyon sokan küzdünk túlterhelt izmokkal az életmódunkból adódóan, sőt, a legtöbb ember mozgásszervi panaszai – legyen az élsportoló, vagy kanapéhuszár – pontosan az izomegyensúly-megbomlásból erednek. 
Gondoltad volna, hogy az állandó homlok-szemöldök környéki fejfájásod akár a túl feszes vádlidból, vagy éppen a lúdtalpadból ered, amelyet folyamatosan súlyosbítasz a kényelmetlen cipőiddel? 

Ha most kacérkodsz a sportolás gondolatával, akkor azt javaslom, először olyan edzéstípust válassz, amellyel helyre teheted az alapokat, és amire utána már könnyedén tudsz építkezni, akár fogyás, akár izmosodás a célod!

Tökéletes megoldás lehet erre egy Gerinctorna, amelyre ma este 6-tól várunk szeretettel!
Ha pedig már rendben vannak az alapok, fél8-tól BeautyCore-on azokat a makacs zsírpárnákat is kezelésbe vesszük! 
Várunk szeretettel mindkét csoportos órán, gyere! ;)

Bejelentkezés:  https://www.fittylady.com/idopontok

Sziasztok Lánykák,

ma este ismét a gyerekekkel együtt tekerünk Beautyrobicon!  Ne hagyjátok ki ezt a lehetőséget, ritkán van ilyen alkalom! ;)

Én imádom ezeket az órákat, élmény nézni, hogy nyugdíjas koromig biztosítva van az utánpótlás! :D 

Ne feledjétek, belépés mikulás sapkában, 6-kor találkozunk! ;)


Vannak még szabad helyek, jelentkezzetek be és várlak Titeket sok szeretettel! :)
https://www.fittylady.com/idopontok

Azért imádom nagyon, amikor a sikereitekről írtok nekem, mert egyrészt picit úgy érzem, mintha engem is megdicsértek volna, másrészt pedig óriási bátorítást adtok ezzel azoknak, akik még csak kacérkodnak az edzés gondolatával!
Szeretettel gratulálok neked Fruzsi, és hálás vagyok, hogy elmesélted ezt nekünk! :)

Ha Ti is meg akarjátok tapasztalni a Beautyrobic-életérzést, amikor csatakra izzadva, de irtó büszkén hagyjuk magunk mögött edzés után a termet, és másnap bezsebeljük a bókokat, várunk szeretettel ma este 6-tól és fél8-tól is, gyertek! ;)

Bejelentkezés:  https://www.fittylady.com/idopontok

Ha Te is azért kezdtél el edzeni, mert sokat ülsz nap közben, és úgy érezted, itt az ideje tenned az egészségedért, akkor tudd, hogy nagyon kivételes ember vagy!

Már csak arra kell figyelned, hogy olyan mozgásformát válassz, amellyel tényleg kiküszöbölöd az életmódodból eredő olyan problémákat, mint a derékfájás vagy a görcsös nyak. Ha csoportos órában gondolkodsz, akkor pedig mindenképp olyan edzőt válassz, aki jól képzett, folyamatosan fejleszti a tudását és maximálisan odafigyel a vendégeire! Ezek nélkül jó eséllyel többet árthatsz magadnak, mintha az asztal mögött maradtál volna.

A FittyLandben kérésedre állapotfelmérést végzünk, és ez alapján teszünk javaslatot, hogy mi lenne a legjobb mozgásforma a számodra! Ha minket választasz, biztos lehetsz benne, hogy megkapod az egészséged megőrzéséhez és a fejlődésedhez szükséges maximális figyelmet privát és csoportos óráinkon egyaránt! 

Ma etse 6 órától kiscsoportos gerinctornán mobilizáljuk az egész nap görcsös merevségbe ragadt testünket, fél8-tól pedig nőies mozgásokkal tarkított alakformáló órán javítjuk a koordinációs képességeinket Beautycore-on.

Várunk Titeket szeretettel, gyertek!
Bejelentkezés: https://www.fittylady.com/idopontok

 

Amikor néhány alkalom után arról mesélnek a Lányok, hogy alig várják a következő edzést, pedig még napok vannak hátra addig, akkor mindig elgondolkodom, hogy vajon mi okozza a függőséget?


Neked mi a véleményed erről? :) Ha még nem vagy teljesen biztos a válaszodban, akkor csatlakozz ma este hozzánk fél6-tól és 7-től! ;)

Várunk szeretettel, itt tudsz bejelentkezni: https://www.fittylady.com/idopontok

Immár hagyománnyá vált nálunk, hogy jeles alkalmakkor megnyitjuk a stúdió kapuit a gyerkőcök előtt is. Az egyik ilyenre kerül sor pénteken is, amikor mindannyian mikulás sapkát húzunk és megmutatjuk a Télapónak, hogy egész évben jók voltunk! :)

Várlak Titeket szeretettel pénteken 18:00-tól gyerkőccel vagy anélkül, szokás szerint ismét jó móka készül! ;)
Kérlek, mindannyiótóknak foglaljatok helyet: https://www.fittylady.com/idopontok

A manóknak az óra díja a napijegy felére csökken, azaz 1.100 Ft, ha Mikulás sapiban érkeznek.

Sziasztok Lánykák,

a mai nappal megkezdtük az év utolsó hónapját is, és lehet, hogy közhelyesnek tűnik, de szempillantás alatt elrepült ez az esztendő is! Azért ne aggódjatok, sok izgalmas program vár még ránk idén! :)

Természetesen a még érvényben lévő bérleteitek nem járnak le az év végével, az 1 és 3 hónapos használat zavartalanul folytatódik tovább, ahogyan azt a vásárláskor megkapott értesítő e-mailben is olvashattátok. 
Sőt, decemberben még lehetőségetek lesz további bérleteket is vásárolnotok a mostani árakon, és csak jövőre felhasználni azokat akkor is, ha még van érvényes alkalmatok az előzőn. 

Január 1-től a 10 alkalmas, 3 hónapig érvényes, csoportos órákra felhasználható FittyLand bérlet ára 17.000 Ft, az 5 alkalmas, 1 hónapos bérlet 10.000 Ft, 1 alkalom ára pedig 2.300 Ft lesz. A 10 alkalmas bérletekhez ugyan már nem papír alapon, de továbbra is jár az ajándékkártya, amellyel elhozhattok valakit hozzánk, aki nem járt még nálunk, így a vendégetek lehet egy próba órára. A bérletek továbbra is névre szólnak, az alkalmak másra át nem ruházhatóak. 

Nem csak Karácsonyra, de bármilyen alkalomra ajándékozhattok FittyLand tagsági kártyát szeretteiteknek! Tetszőleges összeggel tölthetitek fel, így azt a megajándékozott belátása szerint használhatja fel csoportos bérlet, alkalom, vagy éppen tanácsadás, állapotfelmérés, kinesio tape ragasztás vásárlására.
Bármi kérdésetek van ezzel kapcsolatban, keressetek bátran!

Legyen csodaszép estétek, pihenjetek, mert holnaptól teljes erőbedobással nyomjuk minden edzésen! ;)

Várlak Titeket szeretettel, ne felejtsetek el bejelentkezni: https://www.fittylady.com/idopontok

Lehet, hogy sokféle edzést próbáltál már, de ilyet még biztosan nem! ;)

Kellemesen meleg terem, sejtelmes félhomály, bőrszépítő olaj, hatékony alakformáló gyakorlatok, bulis zenék! Csak Te és a tükörképed 1 órán keresztül, ami elsőre talán ijesztő lehet, de hidd el, hamar rájössz, hogy csoda történik abban a 60 percben, és nem csak a külsőddel! Ez tutira egy olyan edzés lesz, amit nem fogsz megunni, és irtó hamar a rabja leszel!

Jelentkezz be és gyere: https://www.fittylady.com/idopontok

Nőként az élet számtalan területén kell helytállnunk, így az időzsonglőrködés hozzátartozik a mindennapjainkhoz. Hiába űzzük mesterien ezt a tevékenységet, olykor előfordul, hogy nem sikerül belezsúfolnunk mindent a nap 24 órájába. Ekkor kell mérlegre tennünk, hogy mi az, ami valóban fontos és mindenképp időt kell szánnunk rá. Ez az a pillanat, amikor a szomszéd, a munkatárs, vagy éppen a rokonok mellett a saját érdekeinket is szem előtt kell tartanuk és igenis figyelembe venni azt, amit mi szeretnénk! Nem szorulhatsz mindig háttérbe azért, hogy mások elvárásainak meg tudj felelni! Az edzésedre például ne úgy gondolj, hogy „ha minden mást sikerült megcsinálnom, akkor elmegyek”! Ha Téged valóban boldoggá tesz, akkor az edzés is legyen ugyanolyan fontos számodra, mint a bevásárlás vagy a gyerkőc farsangi jelmeze. Amint helyre teszed ezt magadban, meglátod, kevésbé leszel frusztrált és sokkal hatékonyabban tudod majd szervezni a mindennapi teendőidet is!  

És ne felejtsd, sokkal boldogabb, energikusabb és kiegyensúlyozottabb leszel, ha teljesülnek a Te vágyaid is, így másoknak is hatékonyabb segítség lehetsz!  

Ma este 6-tól Mobilizációs gerinctornán, 19:30-tól pedig BeautyCore-on találkozhatunk, ha valóban szeretnéd! Várlak szeretettel, gyere! 

Bejelentkezés: https://www.fittylady.com/idopontok

Idén is lehetőségetek lesz FittyLand-es ajándékutalványt tenni a karácsonyfa alá!


Ha nincs ötleted, hogy mivel lepd meg szeretteidet, akkor fontold meg, hogy olyasmit ajándékozol, aminek biztosan örülni fognak, hisz nálunk tutira maradandó élményben lesz része mindenkinek! :)


Az utalvány bármekkora összeggel feltölthető, és a tulajdonos bármely szolgáltatásunkra felhasználhatja.  Jelezzétek az utalvány iránti igényeteket üzenetben vagy személyesen!

Kerüljük el a karácsonyi tömeget és a felesleges mütyűr-vásárlást, ajándékozzunk élményt és szerezzünk örömöt! ;)

Csemegézzetek Lányok, íme a decemberi különleges programok listája!

Dec.21. és jan.1. között zárva leszünk, kivéve a dec.23-i és dec.27-i, lent megjelölt csoportos edzéseket. Jan.2-től a megszokott menetrend szerint várunk Titeket szeretettel!

FittyLand Házirend

 

Kérünk Bennetekethogy:

1. Az edzések, tanácsadások, rendezvények kezdete előtt érkezzetek min.10 perccel korábban. Ha 30 perccel korábban érkeztek, és az első csengetésre nem nyílik az ajtó, valószínűleg még zajlik az előző foglalkozás, pici türelmeteket kérjük!

2. Az ajtón beérve a kinti cipőket váltsátok benti papucsainkra, és az öltözőbe, terembe ezekben menjetek tovább.

3. Az edzés megkezdéséig öltözzetek át kényelmes ruhába, Beautyrobic és BeautyCore órák előtt pedig olajozzatok, ha szeretnétek.

4. A táskátokat, az edzéshez nem szükséges tárgyakat az erre kijelölt szekrényekben helyezzétek el és zárjátok be azokat. Távozáskor jól nézzétek meg, hogy nem feljtettetek-e ott valamit. Értékekért felelősséget nem tudunk vállalni.

5. Edzés után az általatok használt eszközöket a teremben kihelyezett fertőtlenítő szerrel spricceljétek le és hagyjátok őket elől, hogy megszáradjanak.

6. Az edzésről, tanácsadásról ne késsetek. Az emiatt keletkezett csúszásokat biztosítani nem tudjuk.

7. Betegség, elfoglaltság esetén a privát órákat, tanácsadást 24 órával előtte díjtalanul mondhatjátok le. Délutáni csoportos óráknál az adott edzést megelőző legkésőbb 2 órával tudtok lemondást jelezni, délelőtti óráknál pedig előző nap éjfélig. Egyéb esetben a foglalkozás díjának megfizetése szükséges vagy az alkalom a bérletből levonásra kerül.

8. Ha betegek vagytok, inkább maradjatok otthon és pihenjetek, hogy másokat ne fertőzzetek meg.

 

Ne felejtsétek:

1. Tanácsadáson, privát és csoportos órákon csak előzetes bejelentkezéssel tudtok részt venni.

2. Jelenleg készpénzzel vagy átutalással történő fizetésre van lehetőség. Előbbit az adott napon, utóbbit a számlán szereplő fizetési határidőig szükséges rendezni.

3. Az edzéseken való részvételhez szükséges mindenkinek magával hoznia törölközőt és cipőhasználat esetén váltó cipőt.

 

Köszönjükhogy a fentieket tiszteletben tartjátok!

Örömteli mozgást és kellemes kikapcsolódást kívánunk Nektek!

FittyLand Csapata

Sziasztok Lányok,

ha jól számolom, ez már a 4. alkalom, amikor a Beautyrobic Debrecennél összegyűlnek a legszexibb boszorkányok, vámpírok, szellemek és mindenféle rémek, hogy közösen mulassák az időt egy rendhagyó edzés keretein belül!  Lesz itt minden, ami a rémisztően jó hangulathoz szükséges: klassz zenék, izzasztó gyakorlatok, rémesen szexi jelmezek és gyomorforgatóan ínycsiklandozó falatok!

A Halloweeni hét okt.28-tól okt.31-ig tart, és bármely FittyLandes órára érkezhettek jelmezben! A közös nagy ünnepi edzésre pedig a hét utolsó napján, csütörtökön kerül majd sor! A hét legkreatívabb öltözéke pedig külön jutalomban részesül, úgyhogy érdemes lesz elereszteni a fantáziátokat!  

Minden órán várlak Titeket szeretettel, ne felejtsetek el bejelentkezni az “Időpontfoglalás” menüpontnál és gyertek!

 

Deme-Nagy Ágnes

Deme-Nagy Ágnes

30 éves, életmód- és táplálkozási tanácsadó, sporttáplálkozási szakértő és aerobik edző.

Rólam